Экструдированные комбикорма на основе люцерновой резки БВ Егоров, Г В. В, Х НВ [Электронный ресурс]., 0 | 25* | |
Соя і соєві продукти-незамінні компоненти в харчуванні людей ЛА Бейко, ОЄ Мельничук, ОІ Гащук, НВ Хоренжий | 18 | 2009 |
Исследование процесса экструдирования комбикормов с содержанием влажных кормовых трав (часть 1) НВ Хоренжий Зерновые продукты и комбикорма, 33, 2014 | 11 | 2014 |
Дослідження процесу екструдування комбікормів із вмістом вологих кормових трав НВ Хоренжий Зернові продукти і комбікорми, 33 - 36, 2014 | 8 | 2014 |
Порівняльне дослідження показників якості цільнозернового пшеничного та спельтового борошна вітчизняного виробництва ДО Жигунов, ОС Волошенко, НВ Хоренжий Grain Products and Mixed Fodder’s 18 (3), 15-20, 2018 | 7 | 2018 |
Экструдирование комбикормов с измельченной люцерной Е Б.В., Х Н.В., Г В.В. Комбикорма, 37-38, 2004 | 6 | 2004 |
Оцінка продуктивної дії комбікормової продукції із включенням вологих кормових трав у годівлі великої рогатої худоби Х Н.В. Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 70-76, 2014 | 4 | 2014 |
Технологічні основи порційної технології виробництва комбікормів для великої рогатої худоби Є Б.В., Х Н.В. Україна – Комбікорми 2004: зб. доповідей 2 – ої міжнар. конф., Київ, 6 – 8 …, 2004 | 4* | 2004 |
Технология производства кормовых смесей на основе соломы злаковых культур Е Б.В., М С.А., Х Н.В. Наукові праці ОДАХТ 21, 194-198, 2001 | 4* | 2001 |
Обгрунтування доцільності використання відходів крупяного виробництва як сировини для біопалива НВ Хоренжий, АП Лапінська, СМ Перетяка, ГГ Дєтков Наук. праці / ОНАХТ 81 (1), 27-33, 2017 | 3 | 2017 |
Розробка технології виробництва комбікормової продукції з використанням кормових трав для великої рогатої худоби НВ Хоренжий Одес. нац. акад. харч. технологій, 2015 | 3* | 2015 |
Investigation of quality indicators of wholemeal industrial-made flour. D Marchenkov, N Khorenzhy, O Voloshenko, D Zhygunov, ... Food Science & Technology (2073-8684) 15 (4), 2021 | 2 | 2021 |
Determination of the internal potential of energy efficiency in compound feed production B Iegorov, N Khorenzhy Grain Products and Mixed Fodder’s 21 (1), 37-42, 2021 | 2 | 2021 |
Вирішення енерго-екологічних проблем круп’яного виробництва НВ Хоренжий, АП Лапінська Наукові праці 83 (1), 32-38, 2019 | 2 | 2019 |
Comparative study of the quality indices of the whole grainwheat and spelta flour of the domestic production. DO Zhyhunov, OS Voloshenko, NV Khorenghy Grain Products and Mixed Fodders 18 (3), 15-19, 2018 | 2 | 2018 |
Порівняльна оцінка якості пшеничного борошна вищого сорту ОС Волошенко, НВ Хоренжий, ВП Ковальова | 2 | 2017 |
Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь) БВ Єгоров, АО Кочетова, ТО Величко, НВ Хоренжий, ВВ Сусло, ... | 2 | 2013 |
Экструдирование при переработке комбикормов повышенной влажности Е Б.В., Б О.Г., Х Н.В., Г В.В. Хранение и переработка зерна, 33-37, 2005 | 2 | 2005 |
Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу НЙ Басюркіна, НС Бєлали, ТВ Бордун, ЮО Бровкіна, ОЄ Воєцька, ... ОНАХТ, 2020 | 1 | 2020 |
Investigation of the bakery properties of wholemeal flour obtained from black wheat D Zhygunov, N Khorenghy, O Voloshenko, H Zhyhunova | 1 | 2019 |