Enterprise integration and formation of cluster structures in the field of food sector V Hrosul, O Kruhlova, T Mkrtchyan, S Zubkov, O Timchenko Agricultural and Resource Economics: International Scientific E-Journal 7 (2 …, 2021 | 9 | 2021 |
Ресторанний бізнес України: проблеми та перспективи розвитку ОП Ткаченко, ОД Тімченко П78 Materials of the I International research and practice conference «World …, 0 | 5 | |
Оцінка ефективності управління продажами підприємства торгівлі ОД Тімченко, ВІ Тімченко Бізнес Інформ, 184-189, 2021 | 3 | 2021 |
Сучасні проблеми впровадження маркетингових інновацій ОП Ткаченко, ОД Тімченко Харків: ХДУХТ, 2017 | 3 | 2017 |
Інтеграція підприємств і формування кластерних структур у сфері харчування V Hrosul, O Kruhlova, T Mkrtchyan, S Zubkov, O Timchenko Agricultural and resource economics: international scientific e-journal 7 (2 …, 2021 | 2 | 2021 |
Система мотивації праці на підприємствах ресторанного бізнесу з позиції персоналу ОП Ткаченко, СС Ткачова, ОД Тімченко, ОВ Ольшанський Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 213-226, 2015 | 2 | 2015 |
Роздрібний товарооборот у системі показників діяльності підприємств торгівлі ОД Тімченко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014 | 2 | 2014 |
Динаміка та склад оборотних активів на підприємствах роздрібної торгівлі ІЮ Мелушова, ОД Тімченко, ОВ Михайлова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 1 | 2013 |
Особливості структури оборотних активів підприємств торгівлі та її оцінка НП Ушакова, ОД Тімченко Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 272-279, 2012 | 1 | 2012 |
Особливості операційної діяльності сучасних супермаркетів ОП Ткаченко, ОД Тімченко Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 269-273, 2011 | 1 | 2011 |
Особливості формування структури товарної пропозиції споживчого ринку Харкова ОП Ткаченко, ОД Тімченко Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 329-335, 2010 | 1 | 2010 |
Аналіз стану та розвитку інноваційної діяльності в Україні ОД Тімченко Харків: ДБТУ, 2024 | | 2024 |
Науковий твір «Методика оцінювання результативності управління підприємствами сфери харчування» СМ Сукачова-Труніна, ОД Тімченко | | 2021 |
Дистанційне навчання як невід’ємна складова сучасного освітнього процесу ОД Тімченко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Економетричне моделювання показників економічного розвитку регіону ОД Тімченко Харків: ХДУХТ, 2021 | | 2021 |
МОНІТОРИНГ ПОКАЗНИКІВ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ЯК ЕЛЕМЕНТ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ПІДПРИЄМСТВА О Тімченко Секція 1. Обліково-аналітичні методи і моделі та інформаційні системи і …, 2021 | | 2021 |
Забезпечення конкурентоспроможності продукції ОМ Филипенко, ОД Тімченко Харків: ХДУХТ, 2021 | | 2021 |
Теоретична сутність поняття управління продажами ОД Тімченко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Науковий твір «Методика оцінювання ефективності управління інтегрованою структурою бізнесу сфери харчування» ОА Круглова, ОД Тімченко | | 2020 |
Науковий твір «Методика оцінювання впливу соціально-економічних чинників на управління підприємствами сфери харчування» ОД Тімченко | | 2020 |