Factors of Development of International e-Commerce in the Context of Globalization V Babenko, Z Kulczyk, I Perevozova, O Syniavska, O Davydova CEUR Workshop Proceedings, 2019 | 145 | 2019 |
Factors of the development of international e-commerce under the conditions of globalization V Babenko, Z Kulczyk, I Perevosova, O Syniavska, O Davydova SHS Web of Conferences, 04016 (2019), M3E2, 2019 | 145* | 2019 |
Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Методичні рекомендації НВ Полстяна, ТП Кононенко, ОЮ Давидова Харків: ХДУХТ, 2017 | 95 | 2017 |
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві. Підручник ОЮ Давидова Вид-во Іванченка І.С., 488 с., 2018 | 78* | 2018 |
Sustainable Development Of Enterprises With Digitalization Of The Economic Management CH Davydova O., Kashchena N., Staverska T. International Journal of Advanced Science and Technology, рр. 2370–2378, 2020 | 40* | 2020 |
Формування системи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства ОЮ Давидова Бізнес Інформ, 459-464, 2017 | 34 | 2017 |
Організація виробництва ВВ Прохорова, ОЮ Давидова Харків: Іванченко ІС, 2018 | 26 | 2018 |
Osoblyvosti zastosuvannya innovatsiy u rozvytok turystychnoyi haluzi Ukrayiny.[Features of application of innovations in development of tourist branch of Ukraine] O Davydova Ekonomika 7 (172), 65-69, 2015 | 22 | 2015 |
Концептуальні фактори розвитку готельно-ресторанної галузі України ВЮЛ О.Ю. Давидова Вісник Одеського національного університету. Економіка» 20 (Випуск 6), 32-36, 2016 | 20 | 2016 |
Economic activity of enterprises: methodical aspects of assessment O Davydova, N Chebanova, N Kashchena, H Chmil, V Protsenko | 18 | 2019 |
Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: концептуальний аспект ОЮ Давидова Бізнес Інформ, 139-144, 2018 | 15 | 2018 |
Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика. Монографія ОЮ Давидова Харків: Видавець Іванченко ІС, 2018 | 15 | 2018 |
ІНФОРМАЦІЙНО-КОМПЮТЕРНІ ІННОВАЦІЇ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ ОЮ Давидова, НВ Полстяна Комунальне господарство міст, 403-408, 2012 | 15 | 2012 |
Дослідження факторів, що впливають на туристський попит в Україні ОЮ Давидова, ІВ Халіна Научно-технический сборник. Коммунальное хозяйство городов, 372-376, 2006 | 13 | 2006 |
ІННОВАЦІЙНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ ЯК КРЕАТИВНА ФОРМА ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВВ Прохорова, ОЮ Давидова, ВМ Проценко Вісник економіки транспорту і промисловості, 2018 | 12 | 2018 |
Сучасний стан та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні ОЮ Давидова, ІМ Писаревський Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг 2 …, 2008 | 11 | 2008 |
Qualitative Substantiation of Strategic Decisions in the Field of Cost Management using the Methods of Economic Mathematical Modeling N Havlovska, H Savina, O Davydova, S Savin, Y Rudnichenko, I Lisovskyi TEM Journal, 959-971, 2019 | 10 | 2019 |
Організація в ресторанному господарстві (виробництво). Підручник ОЮ Давидова, НВ Полстяна Харків, Видавництво Іванченка І.С., 2017 | 9 | 2017 |
Об’єктивні умови формування інноваційного управління розвитком підприємств: науково-історичне підґрунтя подолання наслідків криз ВВ Прохорова, ОЮ Давидова Бізнес Інформ, 449-458., 2018 | 8 | 2018 |
The formation of the system of innovation management of development of enterprises of hotel-restaurant industry. OY Davydova Business Inform, 459-464, 2017 | 8 | 2017 |