Сучасні методи аналізу при визначенні оцінки якості ефірної олії хмелю ТП Гринюк, ЛВ Проценко, МІ Ляшенко, РІ Рудик, АС Власенко, ... Агропромислове виробництво Полісся, 69-74, 2018 | 3 | 2018 |
Використання біотехнологічних методів при розмноженні вихідного селекційного матеріалу хмелю БФ Кормільцев, ІП Штанько, КП Михайліченко, ОВ Черненко Агропромислове виробництво Полісся, 73-76, 2014 | 3 | 2014 |
Формування кореневої системи хмелю in vitro залежно від біостимуляторів та їх концентрації ВБ Ковальов, ТІ Козлик, ІП Штанько, ОВ Черненко Збірник наукових праць «Новітні технології вирощування сільськогосподарських …, 2012 | 3 | 2012 |
Діагностика видового складу та вірулентний потенціал хвороб перцю солодкого Capsіcum annuum L. ОВ Черненко Овочівництво і баштанництво, 317-325, 2016 | 2 | 2016 |
Вплив складу середовища на регенерацію різних сортів хмелю у культурі in vitro БФ Кормільцев, ТІ Козлик, ОВ Черненко, НП Ратошнюк Агропромислове виробництво Полісся., С 61-65., 2012 | 2 | 2012 |
Оцінка стійкості ліній перцю солодкого (Capsicum annuum L.) до фузаріозного в’янення на рівні культури in vitro та in vivo СІ Кондратенко, ОЮ Гарт, ОВ Черненко Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і …, 2017 | 1 | 2017 |
ASSESSMENT OF SWEET PEPPER LINES (CAPSICUM ANNUUM L.) TO FUSARIUM WILT AT THE LEVEL OF CULTURE IN VITRO AND IN VIVO СІ КОНДРАТЕНКО, ОЮ ГАРТ, ОВ ЧЕРНЕНКО Наукові доповіді НУБіП України, 14-14, 2017 | | 2017 |
ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОДІЇ МІЖ ГРИБАМИ РОДУ FUSARIUM LINK EX FR. У ЧИСТИХ КУЛЬТУРАХ ОВ Черненко Наукові основи створення інноваційної продукції, 111, 2017 | | 2017 |
Технологическая оценка шишек ароматических и горьких сортов хмеля урожая 2015-2016 гг., выращенного в Украине и Республике Беларусь ЛВ Проценко, РИ Рудык, НГ Михайлов, ОВ Черненко, ГМ Милоста, ... Гродно: ГГАУ, 2017 | | 2017 |
Атлас українських сортів хмелю ТПГ Л.В. Проценко, Р.І. Рудик, М.І.Ляшенко, І.П.Штанько, В.О Цибульський, А ... Інститут сільського господарства Полісся, 2017 | | 2017 |
wort pitching method depending on qualitative composition and components of bitter principle, hop polyphenol S Litvynhuk, L Protsenko, R Rudyk, O Chernenko 8th Central European Congress on Food 2016- Food Science for Well- being …, 2016 | | 2016 |
Содержание биологически активного вещества ксантогумола в украинских сортах хмеля ПЛ В., РР І., ГТ П., ВА С. Пиво Технології та Інновації, 38-40, 2016 | | 2016 |
ТЕХНОЛОГІЧНА ОЦІНКА ГРАНУЛ ХМЕЛЮ УКРАЇНСЬКОГО ТА ЗАКОРДОННОГО ВИРОБНИКА Л.В. Проценко, Р.І. Рудик, М.Г. Михайлов, О.В.Черненко, Т.П.Гринюк А.С. Власенко Агропромислове виробництво Полісся, 2016 | | 2016 |
Спосіб виробництва пива ОВЧ Р.І. Рудик, Л.В. Проценко О.В. Свірчевська, В.І. Зворський, І.О ... | | 2015 |
Атлас «Банк даних біохімічних показників українських сортів хмелю звичайного (Humulus lupulus. L)» НЗК Л.В. Проценко, Р.І. Рудик, М.І. Ляшенко, І.П. Штанько, О.В.Свірчевська ... Інститут сільського господарства Полісся, 2015 | | 2015 |
Удосконалений спосіб охмеління сусла залежно від кількісного вмісту та якісного складу гірких речовин, поліфенолів та ефірної олії в гранулах хмелю українського виробництва Науково – методичні рекомендації за ред. Л.В. Проценко, 24, 2015 | | 2015 |
Встановлення оптимальних строків збирання нових сортів хмелю з підвищеним вмістом біологічно активних сполук. БВКВІГ Н.К. Добринська, Р.І. Рудик, Л.В. Проценко М.І. Ляшенко, О.В ... Науково – методичні рекомендації за ред. Л.В. Проценко, 28, 2015 | | 2015 |
Оцінка конкурентноспроможності хмелю на параметрами господарських ознак ОВ Черненко, ВД Поліщук, МІ Ляшенко, ЛХ Корчева, Жигало, ... Хмелярство, 2015 | | 2015 |
Методика викВикористання ДККамоду в якості гелеутворюючого компонента при культивуванні хмелю in vitro БФ Кормільцев, ВБ Ковальов, ОВ Черненко Агропромислове виробництво Полісся., 47, 2014 | | 2014 |
ВикорВикористання біотехнологічних методів при розмноженні вихідного селекційного матеріалу хмелю ІП Штанько, КП Михайдініченко, ОВ Черненко Агропромислове виробництво Полісся., 73-75., 2014 | | 2014 |