Людмила Костянтинівна Овсянникова
Людмила Костянтинівна Овсянникова
Одеська національна академія харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Система технологій
МВ Остапчук, ЛВ Сердюк, ЛК Овсянникова
Центр учбової літератури, 2007
38*2007
Обробка та зберігання дрібнонасіннєвих олійних культур
ГМ Станкевич, ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська
Одеса: КП «Одеська міська друкарня», 2016
92016
Сочевиця–джерело рослинного білка
ВД Орехівський, ВІ Січкар, ЛК Овсянникова, РВ Соломонов
Зернові продукти і комбікорми, 22-29, 2017
72017
Актуальные проблемы использования семян чечевицы
ЛК Овсянникова, ЛА Валевская, СС Орлова, СИ Щербатюк
International Scientific and Practical Conference World Science 4 (11), 4-6, 2017
72017
Фізико-технологічні властивості сучасних сортів дрібнонасіннєвих культур
ЛК Овсянникова
Зернові продукти і комбікорми 17 (65), 9-15, 2017
62017
Фізико-технологічні властивості сучасних сортів дрібнонасіннєвих культур
Л Овсянникова
Зернові продукти і комбікорми 17 (65), 9-15, 2017
62017
Порівняльний аналіз дрібнонасіннєвих культур на основі статистичних характеристик їх розмірів
ЛК Овсянникова, СС Орлова, ОГ Соколовська
Наук. праці ОНАХТ 1 (36), 72-74, 2009
52009
О выборе оптимальных сроков сева зерновых культур в условиях Зауралья
В Овсянников, Л Овсянникова, Э Раппорт, М Сгибнев
Сибирский Вестник с-х науки., 21, 1987
51987
Насіння амаранту можна уберегти від губної дії мікрофлори за температури + 5 - +15 °С і відносній вологості повітря 55 %
АВ Єгорова, ГЙ Євдокимова, ЛК Овсянникова, НО Валентюк
Зерно і хліб, 34-35, 2008
42008
Харчова цінність та споживні властивості дрібнонасіннєвих бобових культур
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, СС Орлова, ВД Орехівський, ...
Web of Scholar 2 (1), 7-9, 2018
32018
Фізико-технологічні властивості зерна сорго як компонента комбікормів
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ОС Шульга
Проблемы развития современных комбикормовых технологий: Матер. науч.-практ …, 2008
32008
Фізико-технологічні властивості зерна сорго як компонента комбікормів
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ОС Шульга
Хранение и переработка зерна, 14-16, 2008
32008
Вплив режимів зберігання на зміну біохімічних властивостей насіння амаранту
ГЙ Євдокимова, ЛК Овсянникова, НО Валентюк
Хранение и переработка зерна, 33-35, 2008
32008
У перше отримані дані оптимального очищення, вентилювання і зберігання насіння амаранту
ЛК Овсянникова, Н Валентюк
Зерно і хліб, 35-36, 2007
32007
Дослідження фізико–технологічних властивостей гірчиці
ЛК Овсянникова, АВ Колісниченко
Наукові праці ОНАХТ, 23-26, 2004
32004
Эффективность использования микроволновой обработки для сушки семенного зерна
ЛГ Калинин, ЛВ Сердюк, СС Орлова, ЛК Овсянникова
Хранение и переработка зерна, 9-10, 1999
3*1999
Технология комбинированной сушки мелкосеменных культур
ГН Станкевич, ЛК Овсянникова
Междунар. научно-техн. конф. «Проблемы ресурсо- и энергосберегающих …, 2014
22014
Вплив термічної обробки олійних кульур на якість їх олії
ЛК Овсянникова, ГЙ Евдокимова, ОГ Соколовська, СС Орлова
Зернові продукти і комбікорми, 24-27, 2011
22011
При +5 ºС ферментативні процеси в дрібнонасіннєвих олійних культурах сповільнюються
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ЧВ О., ВН О., Г Лукіна
Зерно і хліб, 33-34, 2009
22009
Особливості фізико-технологічних властивостей насіння різних сортів гірчиці
ЛК Овсянникова, ВО Черній
Хранение и переработка зерна, 28-31, 2009
22009
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20