Людмила Костянтинівна Овсянникова
Людмила Костянтинівна Овсянникова
Одеська національна академія харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Система технологій
МВ Остапчук, ЛВ Сердюк, ЛК Овсянникова
Центр учбової літератури, 2007
40*2007
Сочевиця–джерело рослинного білка
ВД Орехівський, ВІ Січкар, ЛК Овсянникова, РВ Соломонов
Зернові продукти і комбікорми, 22-29, 2017
112017
Обробка та зберігання дрібнонасіннєвих олійних культур
ГМ Станкевич, ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська
Одеса: КП «Одеська міська друкарня», 2016
112016
Актуальные проблемы использования семян чечевицы
ЛК Овсянникова, ЛА Валевская, СС Орлова, СИ Щербатюк
102017
Порівняльний аналіз дрібнонасіннєвих культур на основі статистичних характеристик їх розмірів
ЛК Овсянникова, СС Орлова, ОГ Соколовська
Наук. праці ОНАХТ 1 (36), 72-74, 2009
72009
Фізико-технологічні властивості сучасних сортів дрібнонасіннєвих культур
ЛК Овсянникова
Зернові продукти і комбікорми 17 (65), 9-15, 2017
62017
Фізико-технологічні властивості сучасних сортів дрібнонасіннєвих культур
Л Овсянникова
Зернові продукти і комбікорми 17 (65), 9-15, 2017
62017
Насіння амаранту можна уберегти від губної дії мікрофлори за температури + 5 - +15 °С і відносній вологості повітря 55 %
АВ Єгорова, ГЙ Євдокимова, ЛК Овсянникова, НО Валентюк
Зерно і хліб, 34-35, 2008
52008
Первинна обробка дрібнонасіннєвих олійних культур
ЛК Овсянникова
Зерно і хліб, 30-31, 2006
52006
О выборе оптимальных сроков сева зерновых культур в условиях Зауралья
В Овсянников, Л Овсянникова, Э Раппорт, М Сгибнев
Сибирский Вестник с-х науки., 21, 1987
51987
Вплив термічної обробки олійних кульур на якість їх олії
ЛК Овсянникова, ГЙ Евдокимова, ОГ Соколовська, СС Орлова
Зернові продукти і комбікорми, 24-27, 2011
42011
Харчова цінність та споживні властивості дрібнонасіннєвих бобових культур
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, СС Орлова, ВД Орехівський, ...
Web of Scholar 2 (1), 7-9, 2018
32018
Зростання виробництва дрібнонасін-нєвих культур потребує вивчення фізико-механічних і технологічних властивостей для удосконалення їх післязбиральної обробки
ЛК Овсянникова, СС Орлова, ЛО Валевська
Sciences of Europe 1 (17), 89-94, 2017
32017
Зростання виробництва дрібнонасіннєвих культур потребує вивчення фізико-механічних і технологічних властивостей для удосконалення їх післязбиральної обробки
ЛК Овсянникова, СС Орлова, ЛО Валевська
Sciences of Europe 1 (17), 89-94, 2017
32017
Дослідження температури насіння сорго при зберіганні в металевих силосах
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ОГ Шевчук
Хранение и переработка зерна, 40-43, 2012
32012
Дослідження температури насіння сорго при зберіганні в металевих силосах
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ОМ Шевчук
Наук. праці ОНАХТ 1 (42), 6-11, 2012
32012
Фізико-технологічні властивості зерна сорго як компонента комбікормів
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ОС Шульга
Проблемы развития современных комбикормовых технологий: Матер. науч.-практ …, 2008
32008
Фізико-технологічні властивості зерна сорго як компонента комбікормів
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ОС Шульга
Хранение и переработка зерна, 14-16, 2008
32008
Для ефективного очищення насіння ріпаку й гірчиці від важковідокремлюваних домішок варто достовірно знати фізико-механічні властивості цих високо олійних культур
ЛК Овсянникова, СС Орлова, Г Гончарук
Зерно і хліб, 24-25, 2007
3*2007
Дослідження фізико–технологічних властивостей гірчиці
ЛК Овсянникова, АВ Колісниченко
Наукові праці ОНАХТ, 23-26, 2004
32004
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20