Людмила Костянтинівна Овсянникова
Людмила Костянтинівна Овсянникова
Одеська національна академія харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Система технологій
МВ Остапчук, ЛВ Сердюк, ЛК Овсянникова
Центр учбової літератури, 2007
34*2007
Обробка та зберігання дрібнонасіннєвих олійних культур
ГМ Станкевич, ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська
Одеса: КП «Одеська міська друкарня», 2016
92016
Фізико-технологічні властивості сучасних сортів дрібнонасіннєвих культур
ЛК Овсянникова
Зернові продукти і комбікорми 17 (65), 9-15, 2017
62017
Фізико-технологічні властивості сучасних сортів дрібнонасіннєвих культур
Л Овсянникова
Зернові продукти і комбікорми 17 (65), 9-15, 2017
62017
Актуальные проблемы использования семян чечевицы
ЛК Овсянникова, ЛА Валевская, СС Орлова, СИ Щербатюк
International Scientific and Practical Conference World Science 4 (11), 4-6, 2017
62017
Сочевиця–джерело рослинного білка
ВД Орехівський, ВІ Січкар, ЛК Овсянникова, РВ Соломонов
Зернові продукти і комбікорми, 22-29, 2017
52017
Порівняльний аналіз дрібнонасіннєвих культур на основі статистичних характеристик їх розмірів
ЛК Овсянникова, СС Орлова, ОГ Соколовська
Наук. праці ОНАХТ 1 (36), 72-74, 2009
52009
О выборе оптимальных сроков сева зерновых культур в условиях Зауралья
В Овсянников, Л Овсянникова, Э Раппорт, М Сгибнев
Сибирский Вестник с-х науки., 21, 1987
51987
Насіння амаранту можна уберегти від губної дії мікрофлори за температури + 5 - +15 °С і відносній вологості повітря 55 %
АВ Єгорова, ГЙ Євдокимова, ЛК Овсянникова, НО Валентюк
Зерно і хліб, 34-35, 2008
42008
Фізико-технологічні властивості зерна сорго як компонента комбікормів
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ОС Шульга
Проблемы развития современных комбикормовых технологий: Матер. науч.-практ …, 2008
32008
Фізико-технологічні властивості зерна сорго як компонента комбікормів
ЛК Овсянникова, ОГ Соколовська, ОС Шульга
Хранение и переработка зерна, 14-16, 2008
32008
Дослідження фізико–технологічних властивостей гірчиці
ЛК Овсянникова, АВ Колісниченко
Наукові праці ОНАХТ, 23-26, 2004
32004
Эффективность использования микроволновой обработки для сушки семенного зерна
ЛГ Калинин, ЛВ Сердюк, СС Орлова, ЛК Овсянникова
Хранение и переработка зерна, 9-10, 1999
3*1999
Харчова цінність та споживні властивості дрібнонасіннєвих бобових культур
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, СС Орлова, ВД Орехівський, ...
Web of Scholar 2 (1), 7-9, 2018
22018
Особливості фізико-технологічних властивостей насіння різних сортів гірчиці
ЛК Овсянникова, ВО Черній
Хранение и переработка зерна, 28-31, 2009
22009
Низькі позитивні температури (5...15°С) дають змогу значно подовжити тривалість зберігання насіння льону
ТА Величко, ГЙ Євдокимова, ЛК Овсянникова, С Буйвол
Зерно і хліб, 40-41, 2009
22009
Розробка схем холодильної обробки зерна
ОС Тітлов, ГМ Станкевич, ЛК Овсянникова
Інноваційні енерго- й ресурсозберігаючі технології та обладнання в …, 2008
2*2008
У перше отримані дані оптимального очищення, вентилювання і зберігання насіння амаранту
ЛК Овсянникова, Н Валентюк
Зерно і хліб, 35-36, 2007
22007
Для ефективного очищення насіння ріпаку й гірчиці від важковідокремлюваних домішок варто достовірно знати фізико-механічні властивості цих високо олійних культур
ЛК Овсянникова, СС Орлова, Г Гончарук
Зерно і хліб, 24-25, 2007
2*2007
Поляки знають, як доводити насіння ріпаку до кондиції
ЛК Овсянникова, В Хоменко
Зерно і хліб, 30-31, 2006
22006
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20