Подписаться
Людмила Петрівна Загоруй / L. Zagoruy /L. Zahorui /L.Zahoruy/ Zagoruj orcid.org/0000-0002-0909-6999
Людмила Петрівна Загоруй / L. Zagoruy /L. Zahorui /L.Zahoruy/ Zagoruj orcid.org/0000-0002-0909-6999
Білоцерківський національний аграрний університет ( БНАУ ) / Bila Tserkva National Agrarian
Подтвержден адрес электронной почты в домене btsau.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Effect of reserviour temperature and oxygen conditions on the activity of Na-K pump in embrios and larvae of perch, roach, and ruffe
O Vodianitskyi, О Potrokhov, N Hrynevych, O Khomiak, Y Khudiyash, ...
Ukrainian Journal of Ecology 10 (2), 184-189, 2020
252020
The role of macrophytes in waterfowl reproduction
N Hrynevych, M Prychepa, Y Kovalenko, O Vodianitskyi, M Svitelskyi, ...
Ukrainian Journal of Ecology 11 (2), 320-326, 2021
192021
Protein metabolism, physicochemical properties and chemical composition of muscle tissue in Large White weaners
V Khalak, A Horchanok, O Kuzmenko, L Lytvyshchenko, M Lieshchova, ...
Ukrainian Journal of Ecology 10 (4), 127-131, 2020
132020
Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження/Людмила Петрівна Загоруй
ЛП Загоруй
Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних …, 2008
11*2008
Інгібування окислювальних процесів у молочному жирі
ТМ Димань, ЛП Загоруй
Матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф.«Екотрофологія. Аспекти продовольчої …, 2009
52009
Харчування людини
ТМ Димань, ММ Барановський, МС Ківа, ТГ Мазур, ЛП Загоруй, ...
Білоцерківський державний аграрний університет, 2005
52005
Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирів
ЛП Загоруй, ГП Калініна, ТГ Мазур
Білоцерківський національний аграрний університет, 2020
42020
Атиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі
ТМ Димань, ЛП Загоруй Lіudmila
42008
Antioxidative potential of spices in milk fat
T Dyman, L Zagoruy
Білоцерківський національний аграрний університет, 2007
32007
Насіння амаранту–біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів
ГП Калініна, ЛП Загоруй, ОП Гребельник, НВ Роль
22022
Екологічні підходи до технології крем-меду та перспективи використання фітоекодобавок
ЛП Загоруй, ТГ Мазур, ГП Калініна
Видавничий дім «Гельветика», 2020
22020
Comparative analysis of the diversity of bees in agroecosystem habitats
T Dyman, S Yashchenko, T Mazur, N Dyman, L Zagoruy
Білоцерківський НАУ, 2022
12022
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ СЕНСОРНОГО АНАЛІЗУ У МОЛОЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
ОП Гребельник, ЛП Загоруй, ВО Дирда
І міжнародна науково-практична конференція "Туристичний та готельно …, 2021
12021
Перспективы применения инулина в молочных продуктах
ГП Калинина, ЛП Загоруй
12021
Перспективи використання каротиновмісних овочевих порошків у технології хлібобулочних виробів
ЛП Загоруй, ГП Калініна, ТГ Мазур
BBK 91, 245, 2020
12020
Особливості виробництва органічних харчових продуктів
ТГ Мазур, ЛП Загоруй
Білоцерківський національний аграрний університет, 2020
12020
Использование микрозелени в технологии творожных продуктов
ЛП Загоруй, ГП Калинина, ТГ Мазур
12020
Вплив доїльних установок різних типів на якість та безпечність сирого молока
АГ Вовкогон, ВМ Надточій, ГП Калініна, ОП Гребельник, НМ Федорук, ...
Білоцерківський національний аграрний університет, 2019
12019
Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі
ЛП Загоруй
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
12008
Biological value of zaanen goats' pasteurized milk proteins
O Hrebelnyk, L Zahorui, H Kalinina, A Kachan, V Nadtochii, N Fedoruk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2023
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20