Подписаться
Юрій Гачак | Yuriy Hachak
Юрій Гачак | Yuriy Hachak
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Подтвержден адрес электронной почты в домене lvet.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Influence of “Thireomagnile” and “Thyrioton” preparations on the antioxidant status of pregnant cows with symptoms of endotoxicosis
Y Grymak, O Skoromna, O Stadnytska, O Sobolev, B Gutyj, S Shalovylo, ...
Ukrainian Journal of Ecology 10 (1), 122-126, 2020
722020
Prooxidant-antioxidant balance in the organism of bulls (young cattle) after using cadmium load
B Gutyj, V Stybel, L Darmohray, Y Lavryshyn, I Turko, Y Hachak, ...
Ukrainian Journal of Ecology 7 (4), 589-596, 2017
612017
The influence of nitrate and cadmium load on protein and nitric metabolism in young cattle
B Gutyj, N Nazaruk, N Levkivska, A Shcherbatyj, A Sobolev, ...
Ukrainian Journal of Ecology 7 (2), 9-13, 2017
412017
The influence of cryopowder Garbuz” on the technology of curds of different fat content
B Gutyj, Y Hachak, J Vavrysevych, V Nagovska
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 20-24, 2017
392017
Effect of the cryopowder amaranth on the technology of molten cheese
Y Hachak, B Gutyj, O Bilyk, V Nagovska, O Mykhaylytska
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 10-15, 2018
252018
Influence of wheat bran on quality indicators of a sour milk beverage
V Nagovska, Y Hachak, B Gutyj, O Bilyk, N Slyvka
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 28-35, 2018
222018
The elaboration of cheese masses of therapeutic and prophylactic direction with cryoadditive “pumpkin”
B Gutyj, Y Hachak, J Vavrysevych, V Nagovska
EUREKA: Life Sciences, 19-26, 2017
192017
Use of «Amarant» cryoproush in the technology of dairy products of treatment and propofilactic degradation
YR Gachak, BV Gutyj, A Benitska, T Dyakun, R Pristantsky, L Kinitska, ...
Scientific Messenger LNUVMB 19 (80), 57-62, 2017
182017
Influence of thistle grist on organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters of kefir
VO Nagovska, OY Bilyk, BV Gutyj, NB Slyvka, OR Mikhailytska
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
172018
Influence of “Metisevit Plus” feed additive on morphological and biochemical parameters of bull blood under conditions of lead-cadmium loading
SO Slobodian, BV Gutyj, SH Shalovylo, PI Holovach, OV Pavliv, BM Kalyn, ...
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
152022
Довідник лабораторних досліджень молока і молочних продуктів
РЙ Кравців, ЮР Гачак
РЙ Кравців, ЮР Гачак–Львів, 2005
152005
Особливості виробництва сичужних і плавлених сирів та їх санітарна оцінка
МВ Козак, ЮР Гачак, ВО Наговська
Львів.–2010.–287 с, 2010
122010
Application of wheat brans as a functional ingredient in the technology of kefir
V Nahovska, Y Hachak, О Myhaylytska, N Slyvka
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017
112017
Investigation of the influence of “Amaranth” cryoadditive on organoleptic and microbiological parameters of processed cheeses
Y Hachak, B Gutyj, O Bilyk, V Nagovska, O Mykhaylytska
EUREKA: Life Sciences, 18-24, 2018
102018
The use of cryopowder from seafood in the technology of thermostatic yogurt for therapeutic and prophylactic purposes
YR Hachak, VA Nahovska, BV Gutyj
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
92021
Effect of the cryopowder" beet" on quality indicators of new curd desserts
Y Hachak, N Slyvka, B Gutyj, Y Vavrysevych, A Sobolеv, I Bushueva, ...
92019
Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із медом та бджолиним обніжжям
ЮР Гачак, ЮВ Ковальський, ЗЯ Заставна
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
92010
Dairy products of treatment and prophylactic action with the new cryopowder
YR Gachak, OR Mikhailitskaya, BV Gutyj, LR Kuzio, VI Beliak
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
82019
Розробка рецептур сиркових мас із кріопорошками морська капуста та брокколі та їх технологічні характеристики
ЮР Гачак, ЯС Вавричевич, НІ Прокопюк
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
82016
Довiдник лабораторних дослiджень молока i молочних продуктiв
РЙ Кравцiв, ЮР Гачак
72005
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20