Юрій Гачак | Yuriy Hachak
Юрій Гачак | Yuriy Hachak
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Підтверджена електронна адреса в lvet.edu.ua - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
The influence of cryopowder Garbuz” on the technology of curds of different fat content
B Gutyj, Y Hachak, J Vavrysevych, V Nagovska
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 20-24, 2017
192017
The influence of nitrate and cadmium load on protein and nitric metabolism in young cattle
B Gutyj, N Nazaruk, N Levkivska, A Shcherbatyj, A Sobolev, ...
Ukrainian Journal of Ecology 7 (2), 9-13, 2017
152017
The elaboration of cheese masses of therapeutic and prophylactic direction with cryoadditive “pumpkin”
B Gutyj, Y Hachak, J Vavrysevych, V Nagovska
EUREKA: Life Sciences, 19-26, 2017
152017
Довідник лабораторних досліджень молока і молочних продуктів
РЙ Кравців, ЮР Гачак
РЙ Кравців, ЮР Гачак–Львів, 2005
142005
Prooxidant-antioxidant balance in the organism of bulls (young cattle) after using cadmium load
B Gutyj, V Stybel, L Darmohray, Y Lavryshyn, I Turko, Y Hachak, ...
Ukrainian Journal of Ecology 7 (4), 589-596, 2017
102017
Use of «Amarant» cryoproush in the technology of dairy products of treatment and propofilactic degradation
YR Gachak, BV Gutyj, A Benitska, T Dyakun, R Pristantsky, L Kinitska, ...
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017
102017
Effect of the cryopowder “Amaranth” on the technology of meolten cheese
Y Hachak, B Gutyj, O Bilyk, V Nagovska, O Mykhaylytska
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1, 11-91, 2018
82018
Особливості виробництва сичужних і плавлених сирів та їх санітарна оцінка
МВ Козак, ЮР Гачак, ВО Наговська
Львів, 2010
72010
Довiдник лабораторних дослiджень молока i молочних продуктiв
РЙ Кравцiв, ЮР Гачак
72005
Influence of thistle grist on organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters of kefir
VO Nagovska, OY Bilyk, BV Gutyj, NB Slyvka, OR Mikhailytska
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
52018
Investigation of the influence of “Amaranth” cryoadditive on organoleptic and microbiological parameters of processed cheeses
Y Hachak, B Gutyj, O Bilyk, V Nagovska, O Mykhaylytska
EUREKA: Life Sciences, 18-24, 2018
32018
Veterynarno–sanitarnyi ta tekhnolohichnyi kontrol moloka, molochnykh produktiv. Lviv, 345
MV Kozak, YR Hachak, YI Ostapiuk
32012
Спосіб виробництва кисломолочного сиру «Домашній овочевий»
ЮР Гачак, ЮЮ Варивода, НР Павлюк, ГВ Трофімова
Патент на корисну модель, 2012
32012
Виготовлення сирів та їх використання в домашніх умовах
ЮР Гачак
Львів, 2010
32010
Ультраструктурні особливості клітин пучкової зони кори наднирників у великої рогатої худоби різного віку та в умовах експериментального стресу
ЮР Ганчак, ВВ Кусень
Наук. вісн. Львів. нац. акад. вет. медицини.–Львів 6 (1), 3-11, 2004
32004
Використання біодобавок рослинного походження в технології комбінованих молочних продуктів: Науковий вісник ЛДАВМ
ЮР Гачак, Н Хлуд, Н Жара
Львiв 3 (4), 153, 2001
32001
Спосіб виробництва сиру «Домашній» із спеціями і прянощами
ЮР Гачак, ВІ Садикова
Патент на корисну модель, 0
3
Застосування кріопорошку Гарбуз в технології сиркових мас різної жирності
ЮР Гачак, ЯС Ваврисевич
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
22016
Application of immune focus phytosyrups in yogurt technology.
Y Hachak, О Myhaylytska, V Binkevych, J Vavrysevych, O Binkevych
Science and Education a New Dimension (SEND): Natural and Technical Sciences …, 2015
22015
Молочнi продукти лiкувально-профiлактичного призначення. Посiбник
ЮР Гачак, ЮВ Ковальський, НБ Сливка
22011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20