Жири у виробництві харчової продукції ЛЗ Шильман, ІВ Сімакова, НВ Камсуліна, НВ Федак, МВ Обозна, ... Видавництво" Університетська книга", 2016 | 6 | 2016 |
Новий вид біорозкладуваної тари ДО Бідюк, ОГ Середа ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 2202085, 2020 | 5 | 2020 |
Усовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого ореха МВ Обозная, ЛЗ Шильман, ЕЮ Кошель, ДО Бидюк, ФВ Перцевой Аграрные конференции, 11-12, 2017 | 4 | 2017 |
Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу БД Олегович Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 4* | 2013 |
Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок ФВ Перцевой, ДО Бідюк, ОЮ Кошель Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018 | 3 | 2018 |
Вивчення міцності змішаних гелів на основі агару ЛГ Овсяннікова, ФВ Перцевой, ДО Бідюк, ЛГ Овсянникова, ДО Бидюк ХДУХТ, 2016 | 3 | 2016 |
Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину МФ Перцевой, ПВ Гурський, ТО Кузнецова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 3 | 2013 |
Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних ПВ Гурський, ДО Бідюк, ФВ Перцевой Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 3 | 2009 |
Обгрунтування технологічних параметрів отримання гелів на основі полісахаридів різного походження D Bidyuk, D Dushenok, F Pertsevoi, T Marenkova Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2018 | 2 | 2018 |
Теоретические аспекты производства ржаных изделий с добавлением заквасок спонтанного брожения ЕН Сухоставец, ДО Бидюк, ЛН Черныш Научно-техническая конференция «Современные проблемы товароведения …, 2016 | 2 | 2016 |
The research of structural and mechanical properties of emulsion on the basis of sunflower seed kernel PV Gurskiy, DO Biduk, FV Pertsevoy, AA Kolesnik Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 7-10, 2012 | 2 | 2012 |
Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики пасти закусочної БДО Перцевий Ф.В., Гурський П.В. «Вісник» ДонДУЕТ, 174–179, 2006 | 2 | 2006 |
Аналітичне обґрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину ОЮ Кошель, ЛА Кондрашина, ДО Бідюк, ФВ Перцевой, ДО Трофімов Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2018 | 1 | 2018 |
АНАЛІТИЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ТА МОДЕЛЮВАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ СУШЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ З ОРГАНІЧНОЇ ОВОЧЕВОЇ ТА ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ ДО Бідюк, ЛМ Пономарьова, ФВ Перцевой, ТІ Маренкова НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ" ХПІ, 99, 2017 | 1 | 2017 |
Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу МВ Обозна, ДО Бідюк, МФ Перцевой, ПВ Гурський, ЛЗ Шильман, ... Суми: Університетська книга, 2016 | 1 | 2016 |
Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину ДК Душенок, ДО Бідюк, ФВ Перцевой, МП Кривонос Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016 | 1 | 2016 |
Обоснование способа и технологических режимов удаления семенной оболочки ядра подсолнечника ДО Бидюк, ЛЗ Шильман, ФВ Перцевой, ПВ Гурский, АА Шакула Технология и продукты здорового питания, 25-31, 2015 | 1 | 2015 |
Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану ПВ Гурський, ТІ Маренкова, ДО Бідюк, ФВ Перцевой ScienceRise 7 (2 (12)), 14-19, 2015 | 1 | 2015 |
Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної ПВ Гурський, ФВ Перцевий, ДО Бідюк, МВ Обозна Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014 | 1 | 2014 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ГРАНИЧНОГО НАПРУЖЕННЯ ЗСУВУ НАПІВФАБРИКАТУ СИРНОГО КИСЛОМОЛОЧНОГО З ВИКОРИСТАННЯМ ЯДРА СОНЯШНИКОВОГО НАСІННЯ ФВ Перцевой, ДО Бідюк Пищевая технология, 13-14, 2013 | 1 | 2013 |