Подписаться
Дмитро Бідюк
Дмитро Бідюк
Сумський національний аграрний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене sau.sumy.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Жири у виробництві харчової продукції
ЛЗ Шильман, ІВ Сімакова, НВ Камсуліна, НВ Федак, МВ Обозна, ...
Видавництво" Університетська книга", 2016
62016
Новий вид біорозкладуваної тари
ДО Бідюк, ОГ Середа
ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 2202085, 2020
52020
Усовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого ореха
МВ Обозная, ЛЗ Шильман, ЕЮ Кошель, ДО Бидюк, ФВ Перцевой
Аграрные конференции, 11-12, 2017
42017
Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу
БД Олегович
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
4*2013
Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок
ФВ Перцевой, ДО Бідюк, ОЮ Кошель
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
32018
Вивчення міцності змішаних гелів на основі агару
ЛГ Овсяннікова, ФВ Перцевой, ДО Бідюк, ЛГ Овсянникова, ДО Бидюк
ХДУХТ, 2016
32016
Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину
МФ Перцевой, ПВ Гурський, ТО Кузнецова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
32013
Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних
ПВ Гурський, ДО Бідюк, ФВ Перцевой
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
32009
Обгрунтування технологічних параметрів отримання гелів на основі полісахаридів різного походження
D Bidyuk, D Dushenok, F Pertsevoi, T Marenkova
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2018
22018
Теоретические аспекты производства ржаных изделий с добавлением заквасок спонтанного брожения
ЕН Сухоставец, ДО Бидюк, ЛН Черныш
Научно-техническая конференция «Современные проблемы товароведения …, 2016
22016
The research of structural and mechanical properties of emulsion on the basis of sunflower seed kernel
PV Gurskiy, DO Biduk, FV Pertsevoy, AA Kolesnik
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 7-10, 2012
22012
Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики пасти закусочної
БДО Перцевий Ф.В., Гурський П.В.
«Вісник» ДонДУЕТ, 174–179, 2006
22006
Аналітичне обґрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину
ОЮ Кошель, ЛА Кондрашина, ДО Бідюк, ФВ Перцевой, ДО Трофімов
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2018
12018
АНАЛІТИЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ТА МОДЕЛЮВАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ СУШЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ З ОРГАНІЧНОЇ ОВОЧЕВОЇ ТА ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ
ДО Бідюк, ЛМ Пономарьова, ФВ Перцевой, ТІ Маренкова
НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ" ХПІ, 99, 2017
12017
Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу
МВ Обозна, ДО Бідюк, МФ Перцевой, ПВ Гурський, ЛЗ Шильман, ...
Суми: Університетська книга, 2016
12016
Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину
ДК Душенок, ДО Бідюк, ФВ Перцевой, МП Кривонос
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016
12016
Обоснование способа и технологических режимов удаления семенной оболочки ядра подсолнечника
ДО Бидюк, ЛЗ Шильман, ФВ Перцевой, ПВ Гурский, АА Шакула
Технология и продукты здорового питания, 25-31, 2015
12015
Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану
ПВ Гурський, ТІ Маренкова, ДО Бідюк, ФВ Перцевой
ScienceRise 7 (2 (12)), 14-19, 2015
12015
Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної
ПВ Гурський, ФВ Перцевий, ДО Бідюк, МВ Обозна
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014
12014
ДОСЛІДЖЕННЯ ГРАНИЧНОГО НАПРУЖЕННЯ ЗСУВУ НАПІВФАБРИКАТУ СИРНОГО КИСЛОМОЛОЧНОГО З ВИКОРИСТАННЯМ ЯДРА СОНЯШНИКОВОГО НАСІННЯ
ФВ Перцевой, ДО Бідюк
Пищевая технология, 13-14, 2013
12013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20