Подписаться
Юлія Теличкун Yuliia Telychkun
Юлія Теличкун Yuliia Telychkun
доцент, Національний університет харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Perspective direction of complex improvement of rusk wares
Y Telichkun, V Telichkun, M Desik, O Kravchenko, A Marchenko, A Birca, ...
Journal of food and packaging Science, Technique and Technologies 2 (2), 67-70, 2013
202013
Технологічні комплекси харчових виробництв: Навчальний посібник
ВІ Теличкун, ОМ Гавва, ЮС Теличкун, ОО Губеня, МГ Десик, ...
142018
Modelling of process in twin-screw dough-mixing machines
A Kudinova, A Kravchenko, I Litovchenko, Y Telychkun, O Gubenia, ...
102014
Исследование тепло-масообменных процессов в камере гигротермической обработки тестовых заготовок
АИ Германчук, ВИ Теличкун, ЮС Теличкун, НГ Десик
102012
The research of the gas-filled dough rheological characteristics. EcoAgroTourism 2010
Y Telichkun, V Telichkun, V Taran, O Gubenia, M Desik
N1.–pp, 67-71, 0
10
Дослідження впливу геометричних параметрів хліба на тепломасообмінні процеси
МГ Десик, ВІ Теличкун, ЮС Теличкун, АІ Германчук
92012
Поточно-механизированная линия производства сухариков экструзией
ВИ Теличкун, ЮС Теличкун, АА Губеня, НГ Десик
92009
Технологічне обладнання харчових виробництв: курс лекцій для студ. напряму підготовки 6.050502 «Інженерна механіка» ден. та заоч. форм навч
ВІ Теличкун, ВМ Таран, ЮС Теличкун
К. НУХТ, 2014
72014
Perfection of equipment for improvement of dough semi finished
A Kravchenko, Y Telychkun, V Telychkun
62014
Labelling of foodstuffs in Ukraine
V Telychkun, O Gubenia, Y Telychkun
THE SECOND NORTH AND EAST EUROPEAN CONGRESS ON FOOD, 46, 2013
62013
The research of the gas-filled dough rheological characteristics
Y Telychkun, V Telychkun, V Taran, O Gubenia, M Desyk
52010
Моделирование процесса замеса дрожжевого теста в тестомесильной машине непрерывного действия
А Кравченко, А Кудинова, Л Игорь, Ю Теличкун, А Губеня, В Теличкун
Proceedings 52, 129-134, 2013
42013
Formation of at wheat dough kneading
V Rachok, V Gudzenko, Y Telychkun, V Telychkun
Scientific Works of National University of Food Technologies 10 (24), 155-162, 2018
3*2018
Математичне моделювання прогріву тістової заготовки циліндричної форми
МГ Десик, ЮС Теличкун, ІМ Литовченко, ВІ Теличкун
32016
Проблеми при реализиране на информационната функция на опаковките
С Стефанов, Й Стефанова, С Дамянова, Н Василева, Ю Теличкун, ...
University of Ruse “Angel Kanchev”. Proceedings 52 (10.2), 146-149, 2013
32013
The mathematical simulation of heat-mass transfer in bread baking process
V Telychkun, E Stefan, Y Telychkun
32012
Критериальные зависимости течения газонаполненного теста в цилиндрическом канале
ЮС Теличкун, ВИ Теличкун, С Стефанов, АИ Кравченко
32011
Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання
ЮС Теличкун
32011
Технологічне обладнання харчових виробництв
ВІ Теличкун, ЮС Теличкун, ОО Губеня, СВ Стефанов, СТ Дамянова
22023
Investigation of the yeast dough mixing process at different rotational frequency of the mixing blade
V Rachok, V Telychkun, Y Telychkun
Ukrainian journal of food science, 111-121, 2017
22017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20