Підписатись
Юлія Куриленко
Юлія Куриленко
Інші іменаYulia Kurylenko
Черкаський державний технологічний університет/Chercasy State TechnologicalUniversity
Підтверджена електронна адреса в chdtu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Використання рослинної сировини як комплекс біологічно активних речовин для напоїв функціонального призначення
З Бондарчук, Ю Куриленко, Г Андронович
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 38-43, 2022
82022
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди
ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2021
32021
Плівки на основі хітозану: одержання, властивості, модифікація та використання (Оглядова стаття)
ТВ Солодовнік, ЮМ Куриленко
Вопросы химии и химической технологии 4, 65-82, 2012
32012
Інноваційні напрями розвитку харчових технологій: колективна монографія/за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. НА Нагурної
НА Нагурна, АО Абрамова, ЮО Безносик, СС Бєляєва, ОА Білик, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2020
22020
Дослідження геометричних параметрів та електронних спектрів молекул глюкозаміну та глюкози методами квантової хімії
РЮ Бараков, ТВ Солодовнік, БП Мінаєв, ВО Мінаєва, ВМ Прокопенко, ...
Вісник ЧДТУ, 80-91, 2010
22010
Використання рослинної сировини у якості стабілізатора в технології функціональних майонезних соусів
Ю Куриленко, О Куракін
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 40-46, 2023
12023
Дослідження структури та кінетики набрякання хітозанових плівок
ТВ Солодовнік, ЮМ Куриленко, ОВ Єгорова
Вісник Харківського національного університету імені ВН Каразіна. Серія …, 2013
12013
Перспективи застосування захисно-стимулюючих сумішей на основі амінополісахаридів в сільському господарстві
ВІ Унрод, ТВ Солодовнік, ЮМ Куриленко, СП Бененко, СВ Омельчук
Вісник ЧДТУ, 2011
12011
ФОРМУВАННЯ СМАКУ ПИВА
Н Нагурна, І Осипенкова, О Чепурна, Ю Куриленко
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 48-56, 2023
2023
ФУНКЦІОНАЛЬНІ ПЕКТИНОВМІСНІ ПРОДУКТИ ТА НАПОЇ: ЛІКУВАЛЬНА ТА ПРОФІЛАКТИЧНА ЦІННІСТЬ
ЮМ Куриленко
СЬОМОЇ МІЖНАРОДНОЇ, 143, 2023
2023
ЗАХИСТ РОЗСІЛЬНИХ СИСТЕМ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ЕКОЛОГІЧНИХ ІНГІБІТОРІВ КОРОЗІЇ
В Сухенко, Л Авдєєва, І Осипенкова, Ю Куриленко
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 44-50, 2022
2022
ВИКОРИСТАННЯ СОКУ ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ
ЗВ Бондарчук, ЮМ Куриленко
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 133, 2022
2022
3.7 ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ КОНЦЕНТРОВАНИХ НАПОЇВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
ЗВ Бондарчук, ЮМ Куриленко
Рекомендовано Вченою радою Черкаського державного технологічного …, 2021
2021
АВТОРСЬКИЙ ПОКАЖЧИК
ОГ Авдан, В Авраменко, ДІ Басюк, ОО Бергхауер, МВ Бєлікова, ...
ББК 65.433 М34, 175, 2021
2021
ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ВИЧАВОК АРОНІЇ
ЮМ Куриленко, ЗВ Бондарчук
ББК 65.433 М34, 169, 2021
2021
3.1 СВІТОВІ ТЕНДЕНЦІЇ У ВИНОРОБСТВІ ТА ВИНОГРАДАРСТВІ
НА Нагурна, ІІ Осипенкова, ОЛ Чепурна, ЮМ Куриленко
Рекомендовано Вченою радою Черкаського державного технологічного …, 2021
2021
ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКОВОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕСУ ЕКСТРАКЦІЇ
ЮМ Куриленко, ЗВ Бондарчук
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО …, 2020
2020
АВТОРСЬКИЙ ПОКАЖЧИК
МВ Бєлікова, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бойко, ТВ Бойко, ...
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО …, 2020
2020
ПРИНЦИПИ ПОЄДНАННЯ СИРУ І ВИНА
ЮМ Куриленко, ЗВ Бондарчук
Редакційна колегія, 192, 2019
2019
ВИКОРИСТАННЯ СПИРТОВОЇ БАРДИ ЯК ДОБАВКИ ДЛЯ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
ОС Гаман, ЮМ Куриленко
Редакційна колегія, 518, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20