Використання рослинної сировини як комплекс біологічно активних речовин для напоїв функціонального призначення З Бондарчук, Ю Куриленко, Г Андронович Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 38-43, 2022 | 8 | 2022 |
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ... Черкаси: ЧДТУ, 2021 | 3 | 2021 |
Плівки на основі хітозану: одержання, властивості, модифікація та використання (Оглядова стаття) ТВ Солодовнік, ЮМ Куриленко Вопросы химии и химической технологии 4, 65-82, 2012 | 3 | 2012 |
Інноваційні напрями розвитку харчових технологій: колективна монографія/за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. НА Нагурної НА Нагурна, АО Абрамова, ЮО Безносик, СС Бєляєва, ОА Білик, ... Черкаси: ЧДТУ, 2020 | 2 | 2020 |
Дослідження геометричних параметрів та електронних спектрів молекул глюкозаміну та глюкози методами квантової хімії РЮ Бараков, ТВ Солодовнік, БП Мінаєв, ВО Мінаєва, ВМ Прокопенко, ... Вісник ЧДТУ, 80-91, 2010 | 2 | 2010 |
Використання рослинної сировини у якості стабілізатора в технології функціональних майонезних соусів Ю Куриленко, О Куракін Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 40-46, 2023 | 1 | 2023 |
Дослідження структури та кінетики набрякання хітозанових плівок ТВ Солодовнік, ЮМ Куриленко, ОВ Єгорова Вісник Харківського національного університету імені ВН Каразіна. Серія …, 2013 | 1 | 2013 |
Перспективи застосування захисно-стимулюючих сумішей на основі амінополісахаридів в сільському господарстві ВІ Унрод, ТВ Солодовнік, ЮМ Куриленко, СП Бененко, СВ Омельчук Вісник ЧДТУ, 2011 | 1 | 2011 |
ФОРМУВАННЯ СМАКУ ПИВА Н Нагурна, І Осипенкова, О Чепурна, Ю Куриленко Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 48-56, 2023 | | 2023 |
ФУНКЦІОНАЛЬНІ ПЕКТИНОВМІСНІ ПРОДУКТИ ТА НАПОЇ: ЛІКУВАЛЬНА ТА ПРОФІЛАКТИЧНА ЦІННІСТЬ ЮМ Куриленко СЬОМОЇ МІЖНАРОДНОЇ, 143, 2023 | | 2023 |
ЗАХИСТ РОЗСІЛЬНИХ СИСТЕМ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ЕКОЛОГІЧНИХ ІНГІБІТОРІВ КОРОЗІЇ В Сухенко, Л Авдєєва, І Осипенкова, Ю Куриленко Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 44-50, 2022 | | 2022 |
ВИКОРИСТАННЯ СОКУ ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ ЗВ Бондарчук, ЮМ Куриленко ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 133, 2022 | | 2022 |
3.7 ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ КОНЦЕНТРОВАНИХ НАПОЇВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ЗВ Бондарчук, ЮМ Куриленко Рекомендовано Вченою радою Черкаського державного технологічного …, 2021 | | 2021 |
АВТОРСЬКИЙ ПОКАЖЧИК ОГ Авдан, В Авраменко, ДІ Басюк, ОО Бергхауер, МВ Бєлікова, ... ББК 65.433 М34, 175, 2021 | | 2021 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ВИЧАВОК АРОНІЇ ЮМ Куриленко, ЗВ Бондарчук ББК 65.433 М34, 169, 2021 | | 2021 |
3.1 СВІТОВІ ТЕНДЕНЦІЇ У ВИНОРОБСТВІ ТА ВИНОГРАДАРСТВІ НА Нагурна, ІІ Осипенкова, ОЛ Чепурна, ЮМ Куриленко Рекомендовано Вченою радою Черкаського державного технологічного …, 2021 | | 2021 |
ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКОВОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕСУ ЕКСТРАКЦІЇ ЮМ Куриленко, ЗВ Бондарчук СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО …, 2020 | | 2020 |
АВТОРСЬКИЙ ПОКАЖЧИК МВ Бєлікова, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бойко, ТВ Бойко, ... СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО …, 2020 | | 2020 |
ПРИНЦИПИ ПОЄДНАННЯ СИРУ І ВИНА ЮМ Куриленко, ЗВ Бондарчук Редакційна колегія, 192, 2019 | | 2019 |
ВИКОРИСТАННЯ СПИРТОВОЇ БАРДИ ЯК ДОБАВКИ ДЛЯ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ОС Гаман, ЮМ Куриленко Редакційна колегія, 518, 2019 | | 2019 |