Підписатись
Лисенко Ганна Леонідівна,  Lysenko Hanna, Aanna Lysenko https://orcid.org/0000-0002-7481-5742
Лисенко Ганна Леонідівна, Lysenko Hanna, Aanna Lysenko https://orcid.org/0000-0002-7481-5742
Інші іменаЛысенко Анна Леонидовна
BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Влияние породы и сезона года на воспроизводительные качества хряков
ВС Патров, АЛ Лысенко
Вестник Днепропетровского государственного аграрного университета, 98, 1998
101998
Otsinka yakosti medu naturalnoho, vyroblenoho v riznykh rehionakh Ukrainy
HL Lysenko, VA Fediaiev, AL Leppa
Problemy zooinzhenerii ta veterynarnoi medytsyny 23, 149-154, 2012
82012
Tekhnolohіia vyrobnytstva yalovychyny
VH Prudnіkov, HL Lysenko, YO Vasylieva
Kharkіv: Stіl-Іzdat, 2015
62015
Динамика показателей спермопродукции хряков на комплексах по сезонам года
АЛ Лысенко, ВС Патров
Повышения продуктивности с.-х. животных: сб. науч. тр, 31-39, 1998
61998
Сезонные изменения спермопродукции хряков разных генотипов на комплексе
АЛ Лысенко, ВС Патров
Ветеринарные и зоотехнические проблемы в Приднепровском районе., 29, 1996
51996
Українська чорно-ряба молочна порода Східного регіону України.
ЛГЛ Прудніков В.Г., Горєлова В.М.
Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини: зб. наук. праць., 36-40, 2015
22015
Justification of express technology in the «Pasta Filata» group cheese production
VG Prudnikov, HL Lysenko, IM Heida, AL Leppa, IM Bodnarchuk
Veterinary Science, Technologies of Animal Husbandry and Nature Management 6 …, 2020
12020
Практикум з технології переробки продукції тваринництва (Ч-І)
ГІМ Прудніков В.Г., Лисенко Г.Л., Леппа А.Л.
м. Харків, ФО-П Ленов Д.С.,, 2017
12017
Параметри мікроклімату при різних способах вирощування молодняку дрібної рогатої худоби
АЛ Леппа, ВА Федяєв, ГЛ Лисенко
Аграрна наука та харчові технології, 180-185, 2017
12017
Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах України
ГЛ Лисенко, АЛ Леппа, ІМ Боднарчук
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
12015
РАЦІОНАЛЬНІ ПАРАМЕТРИ ПЕРЕРОБКИ КОЗИНОГО МОЛОКА НА СИР КИСЛОМОЛОЧНИЙ
R Taisia, L Hanna, H Iryna, B Irina
Modern engineering and innovative technologies, 50-55, 2023
2023
Devising a Technique for Improving the Biological Value of A2 Milk by Adding Carrot Powder
M Samilyk, R Tsyrulyk, N Bolgova, V Vechorka, T Ryzhkova, R Severin, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 120, 2022
2022
ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБАХ СИРКОВИХ
Г Лисенко, А Леппа, І Гейда
Scientific Collection «InterConf», 307-312, 2022
2022
Сироватковий сир «Ріккота»
ЛАЛ Лисенко Г.Л., Гейда І.М.
Організація діяльності в агропромисловому комплексі та актуальні питання …, 2021
2021
Розвиток геліцекультури в Харківській області
ІДС Лисенко Г. Л., Гейда І. М., Леппа А. Л.
Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і …, 2021
2021
Продукти бджільництва: технологія отримання, оцінка якості, сфери застосування. Навчально-методичний посібник. Харків: ФО-П Леонов Д.С
КДБ В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І.М. Гейда
2021
Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata»
ВГ Прудников, АЛ Лысенко, ИМ Гейда, АЛ Леппа, ИН Боднарчук.
Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування, 70-74, 2020
2020
Производство диетического мяса улиток сухопутных в условиях восточного региона Украины
ЛАЛ Салихова Д.С.
Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства / Материалы XXII …, 2020
2020
Вплив послідовності складання суміші на якість процесу плавлення та органолептичні властивості солодких плавлених сирів
ЛА Лисенко Г., Гейда І.
Наукові і технологічні виклики тваринництва у ХХІ столітті /Мат. Міжнар …, 2020
2020
Вплив виду коптильної деревини на якість напівтвердих сирів під час копчення
ІМБ Г. Л. Лисенко, В. А. Федяєв, І. М. Гейда, А. Л. Леппа
Актуальні питання технологій тваринництва та ветеринарної медицини …, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20