Влияние породы и сезона года на воспроизводительные качества хряков ВС Патров, АЛ Лысенко Вестник Днепропетровского государственного аграрного университета, 98, 1998 | 10 | 1998 |
Otsinka yakosti medu naturalnoho, vyroblenoho v riznykh rehionakh Ukrainy HL Lysenko, VA Fediaiev, AL Leppa Problemy zooinzhenerii ta veterynarnoi medytsyny 23, 149-154, 2012 | 8 | 2012 |
Tekhnolohіia vyrobnytstva yalovychyny VH Prudnіkov, HL Lysenko, YO Vasylieva Kharkіv: Stіl-Іzdat, 2015 | 6 | 2015 |
Динамика показателей спермопродукции хряков на комплексах по сезонам года АЛ Лысенко, ВС Патров Повышения продуктивности с.-х. животных: сб. науч. тр, 31-39, 1998 | 6 | 1998 |
Сезонные изменения спермопродукции хряков разных генотипов на комплексе АЛ Лысенко, ВС Патров Ветеринарные и зоотехнические проблемы в Приднепровском районе., 29, 1996 | 5 | 1996 |
Українська чорно-ряба молочна порода Східного регіону України. ЛГЛ Прудніков В.Г., Горєлова В.М. Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини: зб. наук. праць., 36-40, 2015 | 2 | 2015 |
Justification of express technology in the «Pasta Filata» group cheese production VG Prudnikov, HL Lysenko, IM Heida, AL Leppa, IM Bodnarchuk Veterinary Science, Technologies of Animal Husbandry and Nature Management 6 …, 2020 | 1 | 2020 |
Практикум з технології переробки продукції тваринництва (Ч-І) ГІМ Прудніков В.Г., Лисенко Г.Л., Леппа А.Л. м. Харків, ФО-П Ленов Д.С.,, 2017 | 1 | 2017 |
Параметри мікроклімату при різних способах вирощування молодняку дрібної рогатої худоби АЛ Леппа, ВА Федяєв, ГЛ Лисенко Аграрна наука та харчові технології, 180-185, 2017 | 1 | 2017 |
Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах України ГЛ Лисенко, АЛ Леппа, ІМ Боднарчук Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015 | 1 | 2015 |
РАЦІОНАЛЬНІ ПАРАМЕТРИ ПЕРЕРОБКИ КОЗИНОГО МОЛОКА НА СИР КИСЛОМОЛОЧНИЙ R Taisia, L Hanna, H Iryna, B Irina Modern engineering and innovative technologies, 50-55, 2023 | | 2023 |
Devising a Technique for Improving the Biological Value of A2 Milk by Adding Carrot Powder M Samilyk, R Tsyrulyk, N Bolgova, V Vechorka, T Ryzhkova, R Severin, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 120, 2022 | | 2022 |
ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБАХ СИРКОВИХ Г Лисенко, А Леппа, І Гейда Scientific Collection «InterConf», 307-312, 2022 | | 2022 |
Сироватковий сир «Ріккота» ЛАЛ Лисенко Г.Л., Гейда І.М. Організація діяльності в агропромисловому комплексі та актуальні питання …, 2021 | | 2021 |
Розвиток геліцекультури в Харківській області ІДС Лисенко Г. Л., Гейда І. М., Леппа А. Л. Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і …, 2021 | | 2021 |
Продукти бджільництва: технологія отримання, оцінка якості, сфери застосування. Навчально-методичний посібник. Харків: ФО-П Леонов Д.С КДБ В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І.М. Гейда | | 2021 |
Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata» ВГ Прудников, АЛ Лысенко, ИМ Гейда, АЛ Леппа, ИН Боднарчук. Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування, 70-74, 2020 | | 2020 |
Производство диетического мяса улиток сухопутных в условиях восточного региона Украины ЛАЛ Салихова Д.С. Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства / Материалы XXII …, 2020 | | 2020 |
Вплив послідовності складання суміші на якість процесу плавлення та органолептичні властивості солодких плавлених сирів ЛА Лисенко Г., Гейда І. Наукові і технологічні виклики тваринництва у ХХІ столітті /Мат. Міжнар …, 2020 | | 2020 |
Вплив виду коптильної деревини на якість напівтвердих сирів під час копчення ІМБ Г. Л. Лисенко, В. А. Федяєв, І. М. Гейда, А. Л. Леппа Актуальні питання технологій тваринництва та ветеринарної медицини …, 2020 | | 2020 |