Інноваційні технології у готельно-ресторанному господарстві Т Лисюк, О Терещук, М Пасічник Економіка та суспільство, 2022 | 30 | 2022 |
Особливості маркетингової стратегії в умовах цифрової трансформації НВ Войтович, О Терещук Соціальна економіка 62, 122-129, 2021 | 28 | 2021 |
Вплив відвалів гірничодобувної промисловості на навколишнє середовище Нововолинського гірничопромислового району О Терещук Вісник Львівського університету.–Сер.: Географічна, 279-285, 2007 | 25 | 2007 |
Геоекологія Нововолинського гірничопромислового району О Терещук Євген Іванов, Іван Ковальчук, Оксана Терещук, 2009 | 22 | 2009 |
Терикони Нововолинського гірничопромислового району та їхній вплив на довкілля ВВ Попович Науковий вісник НЛТУ України 19 (15), 136-140, 2009 | 15 | 2009 |
Innovatsiini tekhnolohii u hotelno-restorannomu hospodarstvi [Innovative technologies In the hotel and restaurant] T Lysіuk, O Tereshchuk, M Pasichnyk Ekonomika ta suspilstvo–Economy and society, 2524-0072, 2022 | 10 | 2022 |
Програми лояльності споживачів як перспективний напрям інноваційної діяльності ресторанних підприємств ТВ Лисюк, ОС Терещук, ТО Пак Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Економіка і …, 2017 | 9 | 2017 |
Екскурсійне обслуговування у структурі туристичного продукту ТВ Лисюк, ОС Терещук, ОО Дмитрук Причорноморські економічні студії, 175-178, 2018 | 8 | 2018 |
Innovatsiini tekhnolohii u hotelno-restorannomu hospodarstvi [Innovative technologies in the hotel and restaurant industry] TV Lysiuk, OS Tereshchuk, MP Pasichnyk Ekonomika ta suspilstvo–Economy and society, 2524-0072, 2022 | 7 | 2022 |
Технологічні інновації у діяльності вітчизняних туристичних підприємств ТВ Лисюк, ОС Терещук, АА Арендарчук Науково-виробничий журнал «Бізнес-навігатор, 62-12, 2021 | 7 | 2021 |
Геоекологічна ситуація в межах Нововолинського гірничопромислового району та шляхи її покращення О Терещук | 7* | 2010 |
Аналіз структури землекористування і прояву небезпечних природно-антропогенних процесів в межах Львівсько-Волинського кам’яновугільного басейну за допомогою ГІС-технологій Є Іванов, І Ковальчук, Н Лобанська, О Терещук Тайп, 2010 | 7 | 2010 |
Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі ТВ Лисюк Карпатський край, 141-149, 2016 | 6 | 2016 |
Роль PR та реклами в організації туристичних подорожей в умовах війни Т Лисюк, О Терещук, О Демчук Економіка та суспільство, 2022 | 5 | 2022 |
Інноваційні підходи до використання реклами та PR-технологій в готельно-ресторанному бізнесі Т Лисюк, О Терещук, О Демчук Економіка та суспільство, 2021 | 5 | 2021 |
Інновації у забезпеченні сталого розвитку готельних підприємств в Україні ТВ Лисюк, ОС Терещук Східна Європа: економіка, бізнес та управлінні 2, 2016 | 5 | 2016 |
A model for the development of high quality training of tourism professionals through the use of computer 3D-tours MI Lepkyi, LY Matviichuk, TV Lysiuk, OS Tereshchuk, VM Podolak Journal of geology, geography and geoecology 30 (1), 90-99, 2021 | 4 | 2021 |
Організація туристичних подорожей і туроперейтинг ТВ Лисюк, ОС Терещук Причорноморські економічні студії 7, 2016 | 4 | 2016 |
Анімаційна служба готельних підприємств як перспективний напрям інноваційної діяльності в Україні ТВ Лисюк, ОС Терещук Вісник Одеського національного університету. Серія: Економіка, 85-88, 2017 | 3 | 2017 |
Аутсорсинг як чинник підвищення інноваційної діяльності у сфері туризму та готельно-ресторанного господарства ТВ Лисюк, ОС Терещук Scientific review 6 (27), 2016 | 3 | 2016 |