Свекловичная стружка треугольного сечения—получение и преимущества АН Люлька, ВГ Мирончук, ОВ Адаменко, АП Адаменко | 5 | 2014 |
Удосконалення робочих органів бурякорізальних машин цукрового виробництва ОМ Люлька | 4 | 2015 |
Просяне борошно—перспектива використання у борошняних кондитерських виробах НВ Гвізда, ОМ Люлька | 2 | 2017 |
Геометрія ріжучої кромки бурякорізальних ножів, як фактор отримання якісної стружки ОМ Люлька, ВГ Мирончук, ДМ Люлька Цукор України, 36-40, 2016 | 2 | 2016 |
Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинки ДО Бондаренко, ОМ Люлька, ІЛ Корецька | 2 | 2016 |
Геометричні характеристики бурякової стружки, як фактор ефективної роботи бурякорізок ОМ Люлька, ВГ Мирончук, ДМ Люлька Цукор України, 19-25, 2015 | 2 | 2015 |
Аналітичне визначенню геометричних параметрів робочої частини ножа кенігсфельдського типу ОМ Люлька, МЛ Нікольський, ІА Фабричнікова Науковий журнал «Інженерія природокористування», 89-96, 2019 | 1 | 2019 |
Оптимальні поперечні перетини бурякової стружки для досягнення максимального ефекту процесу екстракції ОМ Люлька, ВВ Коломієць, ІА Фабричнікова Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2018 | 1 | 2018 |
Удосконалення ножової рами для відцентрових бурякорізок Є Булах, О Люлька Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції …, 2015 | 1 | 2015 |
A new form of beet cossettes–the way to get and benefits A Lulka, V Mironchuk, A Adamenko | 1 | 2013 |
Нова форма бурякової стружки–спосіб отримання і переваги ВГ Мирончук, ОМ Люлька, АП Адаменко | 1 | 2013 |
Formation of emulsion properties with celery root powder O Niemirich, I Ustymenko, A Havrysh, L Mamchenko, O Skyrda, ... | | 2023 |
Investigation of the effect dried food products on the properties of the butter mixture during storage O Vasheka, O Niemirich, N Frolova, I Ustymenko, A Havrysh, O Skyrda, ... | | 2021 |
Influence of dietary supplement based on heme iron on dough properties and quality of antianemic cupcakes O Niemirich, N Frolova, I Ustymenko, A Havrysh, Y Furmanova, ... | | 2021 |
Technology of dried food products and food products using it: evaluation of efficiency and implementation prospects O Kruhlova, M Pohozhykh, O Niemirich, I Ustymenko, A Havrysh, ... | | 2021 |
Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів ОС Пушка, ОВ Бортнічук, В Губеня, ОМ Люлька | | 2021 |
СОВРЕМЕННЫЙ СЕРВИС ПЕРСОНАЛИЗАЦИИ НА ОСНОВЕ ІТ Є Терещенко, Ю Ткачук, О Люлька Науковий погляд у майбутнє, 35-46, 2020 | | 2020 |
ВЛИЯНИЕ ФОРМЫ ПОПЕРЕЧНОГО СЕЧЕНИЯ ОВОЩНЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ НА КАЧЕСТВО БЛЮД T Ishenko, A Lyulka, V Gubenya, A Gavrish Modern engineering and innovative technologies, 79-85, 2019 | | 2019 |
Вплив форми поперечного перерізу овочевих напівфабрикатів на якість страв ОМ Люлька, ВО Губеня, АВ Гавриш, ТІ Іщенко | | 2019 |
Удосконалення конструкції завитка відцентрової бурякорізки ОМ Люлька, ЄІ Макаренко, ДМ Люлька, ВО Губеня | | 2019 |