Підписатись
Олександр Миколайович Люлька / Александр Николаевич Люлька / Oleksandr Liulka / Lulka Oleksandr
Олександр Миколайович Люлька / Александр Николаевич Люлька / Oleksandr Liulka / Lulka Oleksandr
доцент Національного університету харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Свекловичная стружка треугольного сечения—получение и преимущества
АН Люлька, ВГ Мирончук, ОВ Адаменко, АП Адаменко
52014
Удосконалення робочих органів бурякорізальних машин цукрового виробництва
ОМ Люлька
42015
Просяне борошно—перспектива використання у борошняних кондитерських виробах
НВ Гвізда, ОМ Люлька
22017
Геометрія ріжучої кромки бурякорізальних ножів, як фактор отримання якісної стружки
ОМ Люлька, ВГ Мирончук, ДМ Люлька
Цукор України, 36-40, 2016
22016
Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинки
ДО Бондаренко, ОМ Люлька, ІЛ Корецька
22016
Геометричні характеристики бурякової стружки, як фактор ефективної роботи бурякорізок
ОМ Люлька, ВГ Мирончук, ДМ Люлька
Цукор України, 19-25, 2015
22015
Аналітичне визначенню геометричних параметрів робочої частини ножа кенігсфельдського типу
ОМ Люлька, МЛ Нікольський, ІА Фабричнікова
Науковий журнал «Інженерія природокористування», 89-96, 2019
12019
Оптимальні поперечні перетини бурякової стружки для досягнення максимального ефекту процесу екстракції
ОМ Люлька, ВВ Коломієць, ІА Фабричнікова
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2018
12018
Удосконалення ножової рами для відцентрових бурякорізок
Є Булах, О Люлька
Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції …, 2015
12015
A new form of beet cossettes–the way to get and benefits
A Lulka, V Mironchuk, A Adamenko
12013
Нова форма бурякової стружки–спосіб отримання і переваги
ВГ Мирончук, ОМ Люлька, АП Адаменко
12013
Formation of emulsion properties with celery root powder
O Niemirich, I Ustymenko, A Havrysh, L Mamchenko, O Skyrda, ...
2023
Investigation of the effect dried food products on the properties of the butter mixture during storage
O Vasheka, O Niemirich, N Frolova, I Ustymenko, A Havrysh, O Skyrda, ...
2021
Influence of dietary supplement based on heme iron on dough properties and quality of antianemic cupcakes
O Niemirich, N Frolova, I Ustymenko, A Havrysh, Y Furmanova, ...
2021
Technology of dried food products and food products using it: evaluation of efficiency and implementation prospects
O Kruhlova, M Pohozhykh, O Niemirich, I Ustymenko, A Havrysh, ...
2021
Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів
ОС Пушка, ОВ Бортнічук, В Губеня, ОМ Люлька
2021
СОВРЕМЕННЫЙ СЕРВИС ПЕРСОНАЛИЗАЦИИ НА ОСНОВЕ ІТ
Є Терещенко, Ю Ткачук, О Люлька
Науковий погляд у майбутнє, 35-46, 2020
2020
ВЛИЯНИЕ ФОРМЫ ПОПЕРЕЧНОГО СЕЧЕНИЯ ОВОЩНЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ НА КАЧЕСТВО БЛЮД
T Ishenko, A Lyulka, V Gubenya, A Gavrish
Modern engineering and innovative technologies, 79-85, 2019
2019
Вплив форми поперечного перерізу овочевих напівфабрикатів на якість страв
ОМ Люлька, ВО Губеня, АВ Гавриш, ТІ Іщенко
2019
Удосконалення конструкції завитка відцентрової бурякорізки
ОМ Люлька, ЄІ Макаренко, ДМ Люлька, ВО Губеня
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20