Підписатись
Наталія Володимирівна Симоненко
Наталія Володимирівна Симоненко
Український інститут експертизи сортів рослин
Підтверджена електронна адреса в sops.gov.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Комплексна оцінка біологічного потенціалу сортових ресурсів салату посівного (Lactuca sativa L.)
НВ Лещук, КМ Кривицький, НВ Майстер, МА Броновицька
Сортовивчення та охорона прав на сорти рослин, 63-70, 2010
72010
Формування структури врожаю гібридів кукурудзи за різних строків сівби
Багатченко ВМ, Таганцова ММ, Симоненко НВ
Plant Varieties Studying 15 (2), c. 182-187, 2019
22019
Вивчення потенціалу вихідного матеріалу картоплі для селекції на посухостійкість
НВ Симоненко, ТМ Олійник, ОВ Сідакова, НА Захарчук
Plant Varieties Studying and protection 13 (4), С. 361-366, 2017
22017
Кореляційні зв’язки між морфологічними кількісними ознаками гібридів капусти білоголової (Brassika oleraceae L. var. capitata (L.) Alba DC.)
НВ Майстер
Сортовивчення та охорона прав на сорти рослин, 58-60, 2011
12011
BASIS OF INTERNAL AUDIT QUALITY MANAGEMENT SYSTEM PRODUCTS TO AGRICULTURAL ENTERPRISES FOR GROWING AND PROCESSING FRUIT AND BERRY PRODUCTS
ST Voitsekhіvskyi V., Ilchenko Ya., Matus V., Symonenko N., Rudenko О ...
"COLLOQUIUM-JORNAL" 13 (206), с. 99-101, 2024
2024
SANITARY AND HYGIENE EXAMINATION OF FRUIT VEGETABLES PRODUCTS CONTAINING NITRATES
BL Voitsekhіvskyi V., Tagantsova M., Dudka T., Maister N.
"COLLOQUIUM-JORNAL" 9 (202), с. 11-13, 2024
2024
ВИЗНАЧЕННЯ ФЕНОТИПОВОЇ СТАБІЛЬНОСТІ ГОСПОДАРСЬКОЦІННИХ ХАРАКТЕРИСТИК СОРТІВ БАТАТУ (IPOMOEA BATATAS L.)
НВ Лещук, НВ Симоненко, НВ Павлюк
«Овочівництво і баштанництво: історичні аспекти, сучасний стан, проблеми і …, 2024
2024
Competitiveness of popular eggplant varieties
V Voitsekhіvskyi, L Krysko, S Tkachuk, N Nesterova, O Muliarchuk, ...
"COLLOQUIUM-JORNAL" 3 (196), p. 40-43, 2024
2024
ESPECIALLY OF PREPARATION NATURAL FRUIT ALCOHOL-CONTAINING BEVERAGES
SN Voitsekhіvskyi Volodymyr, Poshkrebnov Vitaliy,Ostrovska Mariia, Nesterova ...
"COLLOQUIUM-JORNAL" 26 (185), р. 17-20, 2023
2023
QUALITY, BIOLOGICAL VALUE AND PRODUCTIVITY OF SWEET PEPPER OF EARLY VARIETIES AS THE BASIS OF COMPETITIVENESS
Kalayda Katerina, Tokar Anastasiya, Slobodyanik Galina, Voitsekhіvskyi ...
«Colloquium-journal» #17(176), 2023 / AGRICULTURAL SCIENCES, с. 11-14, 2023
2023
Сортові ресурси кукурудзи звичайної (ZEA MAYS L.)
ОА Руденко, ММ Таганцова, НВ Симоненко
XI Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених і спеціалістів …, 2023
2023
BIOLOGICAL VALUE OF JAM FROM FRUIT ACTINIDIA
Grigorian L, Kalayda K, Tokar A, Voitsekhivskyi V, Baranovskyi O, Riapov R ...
"COLLOQUIUM-JORNAL" 14 (173), 57-59, 2023
2023
Determination of phenotypic stability of quantitative morphological features and economic value characteristics of sweet potato tubers (Ipomoea batatas L.)
SV Semenenko, NV Leshchuk, NS Orlenko, NV Symonenko, NV Pavliuk
Plant Varieties Studying and protection 4 (Issue №18.), Р. 234-241, 2022
2022
Сучасні напрями та досягнення селекції і насінництва сільськогосподарських культур
ЛМ Присяжнюк, НВ Симоненко, ЮВ Шитікова , СМ Гринів, ІВ Івченко
Застосування EST-SSR маркерів для визначення відмінності сортів часнику …, 2022
2022
Prospectivity of application of modern growth of regulatory substances for the purpose of increasing the commodity and profitability of batun onions
Slobodyanik G, Voitsekhіvskyi V, Symonenko N, Svinarchuk O
International Scientific Periodical Journal "Modern Technology and …, 2022
2022
Especially of preparation natural alcohol-containing beverages
Voitsekhіvskyi V, Symonenko N, Ilchenko Y
SWorld Journal. 2021 9 (1), 128-132., 2021
2021
NUTRITIONAL AND BIOLOGICAL VALUE OF CITRUS FRUITS ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ЦИТРУСОВИХ ФРУКТІВ
Войцехівський В, Денисюк В, Бережняк Є, Горбатюк С, Спрут О, Мулярчук О ...
International periodic scientific journal 16 (1), 117-121, 2021
2021
Production and economic evaluation of late potato varieties.
Voitsekhіvskyi V, Symonenko N, Svynarchuk O et al
International Scientific Periodical Journal "Modern Technology and …, 2021
2021
Особливості використання засобів machine learning під час ідентифікації подібних сортів рослин (на прикладі Lactuca sativa L. var. Сapitata)
НС Орленко
Вісник Полтавської державної аграрної академіі 4, с. 233-240, 2019
2019
Міжнародна господарсько-споживча класифікації салату посівного Lactuca sativa L.
Лещук Н, Симоненко Н
"Теоретичні і практичні аспекти розвитку галузі овочівництва в сучасних …, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20