Підписатись
Елена Владимировна Василишина
Елена Владимировна Василишина
кандидат с-г наук УНУС
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Engineering of sugar transporters for improvement of xylose utilization during high-temperature alcoholic fermentation in Ogataea polymorpha yeast
R Vasylyshyn, O Kurylenko, J Ruchala, N Shevchuk, N Kuliesiene, ...
Microbial Cell Factories 19, 1-12, 2020
252020
INFLUENCE OF FREEZING AND STORING CHERRY FRUIT ON ITS NUTRITIONAL VALUE
E Vasylyshyna
Acta Sci. Pol. Technol. Aliment 15 (2), 145-150, 2016
152016
The quality of sour cherry fruits (Prunus cerasus L.), treated with chitosan solution before storage
O Vasylyshyna
Acta Agriculturae Slovenicathis, 0
10*
FORMATION OF SCIENTIFIC AND METHODOLOGICAL ASPECTS OF EVALUATION TRANSFORMATION OF TARGETS ECONOMIC DEVELOPMENT OF COUNTRIES.
HA Al-Ababneh, H Al-Dhaimesh, AF Alshira’h, MH Alibraheem, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 117 (13), 2022
82022
Оптимізація зберігання плодів вишні з попередньою обробкою розчином хітозану
ОВ Василишина
62019
The influence of sodium alginate processing on fruits of cherry of the storage
O Vasylyshyna
Scientific HorizonsЭта ссылка отключена., 35-40, 2019
52019
Changes in antioxidant activity of cherry fruits and grapes during freezing
E Vasylyshyna
Journal of Food, Agriculture & Environment 15 (2), 52-54, 2017
52017
Вплив післязбиральної обробки композицією хітозану та саліцилової кислоти на плоди вишні після зберігання
ОВ Василишина
Засновник, редакція, видавець і виготовлювач: Білоцерківський національний …, 2020
32020
CHANGING THE ANTIOXIDANT ACTIVITY OF CHERRY FRUITS DURING STORAGE BY MEANS OF PRE-TREATMENT WITH POLYSACCHARIDE COMPOSITIONS
O Vasylyshyna
Bulletin of the Transilvania University of Brasov, Series II: Forestry, Wood …, 0
3*
The effect of food coating treatment on the change of chlorogenic and caffeic acid content in cherry fruits in period of storage
CA Vasylyshyna O.
Agriculture and Forestry, 167−174., 2022
22022
Зміна фізичних показників плодів вишні залежно від обробки полісахаридними композиціями протягом зберігання
ОВ Василишина
Наукові доповіді. НУБіП, 89, 2021
22021
Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні
ОВ Василишина
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
22013
Influence of variety characteristics on the quality of frozen cherry fruit
O Vasylyshyna
Scientific Horizons 2019 (2), 44-49, 0
2*
Influence of freezing method on color change and antioxidant activity in cherry fruit
Y Vasylyshina, O. , Postolenko
CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 11 (4), 133-140, 0
2*
Технології впровадження дидактичних завдань для ефективного формування готовності майбутніх менеджерів організацій до управлінської діяльності в умовах ЗВО
ОВ Василишина
Видавничий дім «Гельветика», 2022
12022
Застосування проблемних ситуацій у формуванні готовності майбутніх менеджерів до управлінської діяльності
ОВ Василишина
Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської …, 2020
12020
Зміна якості плодів вишні за попередньої обробки полісахаридними композиціями протягом зберігання
ОВ Василишина
Scientific Progress & Innovations, 13-20, 2020
12020
Аналіз результатів впровадження експериментальної методики розвитку творчого потенціалу учнів гуманітарної гімназії
ВВ Воронецька
Вінниця: ВДПУ, 2020
12020
Формування біологічно активних речовин плодів вишні за дії погодних умов періоду вегетації
ОВ Василишина
Херсонський державний аграрний університет, 2019
12019
Изменение качественных показателей замороженных плодов вишни c послеуборочной обработкой раствором альгината натрия
ОВ ВАСИЛИШИНА
Агробіологія, 82-87, 2019
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20