Юкало Володимир Глібович, Yukalo Volodymyr
Юкало Володимир Глібович, Yukalo Volodymyr
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
Electrophoresis separation of the Milk Protein
A Yukalo, V Yukalo, M Shynkaryk
Proceedings of the International Conference on Bio and Food …, 2009
142009
Протеины казеинового комплекса молока коров (Bos taurus) как предшественники биологически активных пептидов
АВ Юкало, ЛА Сторож, ВГ Юкало
Biotechnologia Acta 5 (4), 2012
112012
Протеолиз казеинов ферментами молочнокислих стрептококков
ВГ Юкало, ТЛ Шуляк
Тезисы докладов Всесоюзной конференции" Химические превращения пищевых …, 2003
102003
Утворення ан тигіпертензивних пептидів при модельно му протеолізі β казеїну
ВГ Юкало, БЛ Луговий
Фізіол. журн 46 (3), 78-83, 2000
52000
Study the structural and mechanical properties dough of flour mixture wiht extruded corn flour
TA Lisowska, N Chorna, V Yukalo
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016
42016
Биоактивные пептиды протеинов сыворотки молока коров (Bos taurus)
АВ Юкало, ЕЕ Дацишин, ВГ Юкало
Biotechnologia Acta 6 (5), 2013
32013
Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молока
VG Yukalo, KY Datsyshyn
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018
22018
Гель-фільтрація казеїнових фосфопептидів
ВГ Юкало, ЛА Сторож
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
22014
Визначення умов отримання природних біоактивних казеїнових фосфопептидів
ВГ Юкало, ЛА Сторож, МО Штокало
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
22014
Effect of dough making parameters on the quality of pasta enriched with bran dietary fibers
V Yurchak, G Karpyk, V Yukalo
22013
Фракционный состав казеина
ВГ Юкало
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 1992
21992
Gel filtration of cow milk serum proteins
VG Yukalo, KY Datsyshyn
Food science and technology 12 (4), 72-78, 2018
1*2018
Гель-фильтрация казеиновых фосфопептидов
ВГ Юкало, ЛА Сторож
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
12014
Cow Milk Casein Complex (Bos Taurus) Proteins as Precursors of Bioactive Peptides
AV Yukalo, LA Storozh, VG Yukalo
Biotechnologia Acta 5 (4), 21, 2012
12012
ПРОТЕОЛІЗ РІЗНИХ ФРАКЦІЙ КАЗЕЇНУ ФЕРМЕНТНИМИ СИСТЕМАМИ ЛАКТОКОКІВ
ВГ Юкало, ЛА Сторож
12011
Казокініни–пептиди з антигіпертензивною активністю, які утворюються з білків казеїнового комплексу молока
Б Луговий, В Юкало
Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол, 3-14, 2002
12002
Інтенсифікація протеолізу αѕ1-казеїну лактококами з метою одержання фізіологічноактивних пептидів
ВГ Юкало
Мед. хімія 4 (1), 33-36, 2002
12002
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Біохімія»
ВГ Юкало, ЛА Сторож
2019
Natural bioactive phosphopeptides from the milk casein complex proteins.
VG Yukalo, LA Storozh
Scientific achievements of countries of Europe in the field of natural …, 2018
2018
Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидів
ВГ Юкало, ЛА Сторож, ГВ Карпик
Наукові праці НУХТ 24 (5), 7-13, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20