Підписатись
Юкало Володимир Глібович, Yukalo Volodymyr
Юкало Володимир Глібович, Yukalo Volodymyr
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Obtaining of casein protein complex fractions from cow milk
VG Yukalo
NutraCos 5, 17-19, 2005
272005
Electrophoretic system for express analysis of whey protein fractions
V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 37-44, 2019
232019
Протеины казеинового комплекса молока коров (Bos taurus) как предшественники биологически активных пептидов
АВ Юкало, ЛА Сторож, ВГ Юкало
Biotechnologia Acta 5 (4), 021-033, 2012
232012
Electrophoretic separation of the milk protein
A Yukalo, V Yukalo, M Shynkaryk
Proceedings of the International Conference on Bio and Food …, 2009
202009
Біологічна активність протеїнів і пептидів молока: монографія
ВГ Юкало
Тернопіль: Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя 372, 2021
162021
Comparison of products of whey proteins concentrate proteolysis, obtained by different proteolytic preparations
V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 40-47, 2019
162019
Биоактивные пептиды протеинов сыворотки молока коров (Bos taurus)
АВ Юкало, ЕЕ Дацишин, ВГ Юкало
Biotechnologia Acta 6 (5), 049-061, 2013
142013
Утворення ан тигіпертензивних пептидів при модельно му протеолізі β казеїну
ВГ Юкало, БЛ Луговий
Фізіол. журн 46 (3), 78-83, 2000
122000
Electrophoretic systems for preparative fractionation of protein precursors of bioactive peptides from cow’s milk
V Yukalo, L Storozh, K Datsyshyn, O Krupa
Харчова наука і технологія, 26-32, 2018
112018
Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктів
ВГ Юкало
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
102018
Ксенобiотики: накопичення, детоксикацiя та виведення з живих органiзмiв
БО Цудзевич, ОБ Столяр, IВ Калiнiна, ВГ Юкало
102012
Bioaktyvni peptydy proteiniv syrovatky moloka koriv (Bos Taurus)
AV Iukalo, KY Datsyshyn, VG Yukalo
Biotekhnolohiia Akta 6, 49-61, 2013
92013
Білки казеїнового комплексу коровячого молока та продукти їх протеолізу за дії ферментів молочнокислих бактерій
ВГ Юкало
Львів: УААН, 2007
92007
Протеолиз казеинов ферментами молочнокислих стрептококков
ВГ Юкало, ТЛ Шуляк
Тезисы докладов Всесоюзной конференции" Химические превращения пищевых …, 2003
92003
Effect of dough making parameters on the quality of pasta enriched with bran dietary fibers
V Yurchak, G Karpyk, V Yukalo
82013
Gel filtration of cow milk serum proteins
VG Yukalo, KY Datsyshyn
Food science and technology 12 (4), 72-78, 2018
7*2018
Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review
V Yukalo, K Krupa
Ukrainian food journal, 417-432, 2017
72017
Isolation and characterization of peptides from blood serum of patients with multiple sclerosis
S Myronovskij, N Negrych, T Nehrych, M Starykovych, V Tkachenko, ...
Біологічні студії, 51-58, 2015
72015
Кількісний електрофоретичний аналіз білків казеїнового комплексу
ВГ Юкало, БІ Яворський, ЛА Сторож, ІЄ Соловодзінська
Біологія тварин 9 (1-2), 295-298, 2007
72007
Вплив продуктів протеолізу αS1–казеїну на активність ангіотензин пе ретворюючого ферменту
ВГ Юкало
Укр. біохім. журн 73 (5), 28-32, 2001
72001
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20