Підписатись
Юкало Володимир Глібович, Yukalo Volodymyr
Юкало Володимир Глібович, Yukalo Volodymyr
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Electrophoretic system for express analysis of whey protein fractions
V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 37-44, 2019
282019
Obtaining of casein protein complex fractions from cow milk
VG Yukalo
NutraCos 5, 17-19, 2005
272005
Протеины казеинового комплекса молока коров (Bos taurus) как предшественники биологически активных пептидов
АВ Юкало, ЛА Сторож, ВГ Юкало
Biotechnologia Acta 5 (4), 021-033, 2012
232012
Electrophoretic separation of the milk protein
A Yukalo, V Yukalo, M Shynkaryk
Proceedings of the International Conference on Bio and Food …, 2009
202009
Біологічна активність протеїнів і пептидів молока: монографія
ВГ Юкало
Тернопіль: Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя 372, 2021
182021
Comparison of products of whey proteins concentrate proteolysis, obtained by different proteolytic preparations
V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 40-47, 2019
172019
Биоактивные пептиды протеинов сыворотки молока коров (Bos taurus)
АВ Юкало, ЕЕ Дацишин, ВГ Юкало
Biotechnologia Acta 6 (5), 049-061, 2013
152013
Утворення ан тигіпертензивних пептидів при модельно му протеолізі β казеїну
ВГ Юкало, БЛ Луговий
Фізіол. журн 46 (3), 78-83, 2000
122000
Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктів
ВГ Юкало
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
112018
Electrophoretic systems for preparative fractionation of protein precursors of bioactive peptides from cow’s milk
V Yukalo, L Storozh, K Datsyshyn, O Krupa
Харчова наука і технологія, 26-32, 2018
112018
Ксенобiотики: накопичення, детоксикацiя та виведення з живих органiзмiв
БО Цудзевич, ОБ Столяр, IВ Калiнiна, ВГ Юкало
102012
Bioaktyvni peptydy proteiniv syrovatky moloka koriv (Bos Taurus)
AV Iukalo, KY Datsyshyn, VG Yukalo
Biotekhnolohiia Akta 6, 49-61, 2013
92013
Effect of dough making parameters on the quality of pasta enriched with bran dietary fibers
V Yurchak, G Karpyk, V Yukalo
92013
Білки казеїнового комплексу коровячого молока та продукти їх протеолізу за дії ферментів молочнокислих бактерій
ВГ Юкало
Львів: УААН, 2007
92007
Протеолиз казеинов ферментами молочнокислих стрептококков
ВГ Юкало, ТЛ Шуляк
Тезисы докладов Всесоюзной конференции" Химические превращения пищевых …, 2003
92003
Obtaining of β-lactoglobulin by gel filtration of cow milk whey
V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh
EUREKA: Life Sciences, 33-39, 2019
82019
Gel filtration of cow milk serum proteins
VG Yukalo, KY Datsyshyn
Food science and technology 12 (4), 72-78, 2018
8*2018
Кількісний електрофоретичний аналіз білків казеїнового комплексу
ВГ Юкало, БІ Яворський, ЛА Сторож, ІЄ Соловодзінська
Біологія тварин 9 (1-2), 295-298, 2007
82007
Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review
V Yukalo, K Krupa
Ukrainian food journal, 417-432, 2017
72017
Isolation and characterization of peptides from blood serum of patients with multiple sclerosis
S Myronovskij, N Negrych, T Nehrych, M Starykovych, V Tkachenko, ...
Біологічні студії, 51-58, 2015
72015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20