Аналіз сучасного економічного стану підприємств харчової та переробної промисловості АА Шевченко, ІВ Богуцька Збірник наукових праць кафедри економічного аналізу.-Тернопіль: Економічна …, 2003 | 6 | 2003 |
Формування мотивації до навчання у майбутніх учителів фізичної культурі засобами інтерактивних технологій АЛ Турчак, АО Шевченко Південноукраїнський національний педагогічний університет імені КД Ушинського, 2013 | 1 | 2013 |
Перспективи використання дієтичних добавок рослинного походження у виробництві кондитерських пряникових виробів геродієтичного призначення КВ Свідло, АА Шевченко Редакційна колегія, 129, 0 | 1 | |
ЗАХОДИ АКТИВІЗАЦІЇ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ АА Шевченко, ПГ Діордієв Сучасні управлінські та соціально-економічні аспекти розвитку держави …, 2021 | | 2021 |
Використання CGI технологій у садово-парковому мистецтві та ландшафтному дизайні. ОВ Ларченко, АА Шевченко «Сучасна молодь в світі Інформаційних технологій». І Всеукраїнська науково …, 2020 | | 2020 |
ГОСПОДАРСЬКІ РИЗИКИ ТА ШЛЯХИ МІНІМІЗАЦІЇ ЇХ ВПЛИВУ НА ДІЯЛЬНІСТЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ АА Шевченко, НО Калінова Сучасні управлінські та соціально-економічні аспекти розвитку держави …, 2020 | | 2020 |
ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ АА Шевченко, ІІ Верхогляд Сучасні управлінські та соціально-економічні аспекти розвитку держави …, 2020 | | 2020 |
ВИКОРИСТАННЯ ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ У ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ АА Шевченко | | 2017 |
АКТУАЛЬНІ АСПЕКТИ СТВОРЕННЯ ПРЯНИКОВИХ ВИРОБІВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ АА Шевченко | | 2015 |
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ У ВИРОБНИЦТВІ ПРЯНИКОВИХ ВИРОБІВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ С Шевченко Збірка наукових статей магістрів "Наукові здобутки молоді - запорука …, 2015 | | 2015 |
КРАПЛИННЕ ЗРОШЕННЯ ЯК ІННОВАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЧИННИК В ОВОЧІВНИЦТВІ ХМ Волчанова, АА Шевченко НОВІ ВИКЛИКИ ДЛЯ АГРАРНОГО СЕКТОРУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ, 123, 0 | | |