Подписаться
Dmitriy Kramarenko, Дмитрий Павлович Крамаренко, ДП Крамаренко
Dmitriy Kramarenko, Дмитрий Павлович Крамаренко, ДП Крамаренко
Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Подтвержден адрес электронной почты в домене hneu.net
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Determination of ultrafiltration membranes shrinkage factor
G Deinychenko, Z Mazniak, D Kramarenko, V Guzenko
Ukrainian Food Journal 4 (2), 328-334, 2015
142015
Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки
ДП Крамаренко
Харків: ХДУХТ, 2007
122007
Методика оптимізації складу трикомпонентної харчової системи з метою створення харчових продуктів для військовослужбовців
ЛФ Товма, ДП Крамаренко, ГВ Дейниченко
Бізнес інформ, 175-178, 2016
112016
Дослідження впливу добавок гідробіонтів на стан дріжджової мікрофлори
ДП Крамаренко
Вісник Херсонського національного технічного університету, 89-93, 2016
62016
Харчова і біологічна цінність нового комбінованого фаршу з рибною сировиною та рослинними гідробіонтами
Д Крамаренко, Н Гіренко
Продовольча індустрія АПК, 36-39, 2017
52017
Дослідження харчової і біологічної цінності нового комбінованого фаршу з м’ясом птиці та рослинними гідробіонтами
ДП Крамаренко, НІ Гіренко, ОО Ревякіна
Вестник Херсонского национального технического университета, 183-190, 2018
42018
Вплив масляного екстракту біомаси H. Pluvialis на окиснення рослинних олій
Г Дейниченко, Д Крамаренко, І Галяпа
Товари і ринки, 102-110, 2013
42013
Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавки
А Седо, ПП Пивоваров, ГВ Дейниченко, ДП Крамаренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
42009
Розробка складу жирової композиції для емульсійної системи з добавками похідних гідробіонтів
DP Kramarenko, NI Hirenko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
32017
Дослідження впливу добавок гідробіонтів на розмноження дріжджових клітин у тісті
ДП Крамаренко, ВВ Дуб
ScienceRise 12 (2 (29)), 39-42, 2016
22016
Підвищення харчової цінності зернового хліба за рахунок використання мідійного гідролізату.
ОІ Кірєєва, ГВ Дейниченко, ДП Крамаренко
2*2013
Авторитет та авторитарність батьків у вихованні дітей
ТС Гаміна, ОЮ Гончар
ВІСНИК, 76, 2010
2*2010
МОРСЬКІ ВОДОРОСТІ У ХАРЧУВАННІ УКРАЇНЦІВ− ДОСЛІДЖЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ
Н ГІРЕНКО, Д КРАМАРЕНКО
Development Service Industry Management, 47-52, 2024
12024
Руйнування Каховської ГЕС як стимул розвитку археології та археологічного туризму
ВВ Дуб, ОГ Терешкін, ДП Крамаренко
Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, 2023
12023
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ ВИКОРИСТАННЯ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ НОВИХ ЗАМОРОЖЕНИХ ФАРШЕВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
НІ ГІРЕНКО, ДП КРАМАРЕНКО
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
12022
Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки
ДП Крамаренко, ВВ Дуб, НІ Гіренко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
12020
Вплив добавок гідробіонтів на мікроструктуру фаршевого напівфабрикату для млинців після заморожування-розморожування
ДП Крамаренко, НІ Гіренко
Харків: ХДУХТ, 2019
12019
Економічна ефективність виробництва напівфабрикату Фарш з м’ясом птиці та рослинними гідробіонтами
НІ Гіренко, ДП Крамаренко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 93-101, 2019
12019
Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування
ДП Крамаренко, НІ Гіренко
Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного …, 2017
12017
Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарства
ДП Крамаренко, НІ Гіренко, ВВ Дуб
Харків: ХДУХТ, 2017
12017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20