Determination of ultrafiltration membranes shrinkage factor G Deinychenko, Z Mazniak, D Kramarenko, V Guzenko Ukrainian Food Journal 4 (2), 328-334, 2015 | 14 | 2015 |
Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки ДП Крамаренко Харків: ХДУХТ, 2007 | 12 | 2007 |
Методика оптимізації складу трикомпонентної харчової системи з метою створення харчових продуктів для військовослужбовців ЛФ Товма, ДП Крамаренко, ГВ Дейниченко Бізнес інформ, 175-178, 2016 | 11 | 2016 |
Дослідження впливу добавок гідробіонтів на стан дріжджової мікрофлори ДП Крамаренко Вісник Херсонського національного технічного університету, 89-93, 2016 | 6 | 2016 |
Харчова і біологічна цінність нового комбінованого фаршу з рибною сировиною та рослинними гідробіонтами Д Крамаренко, Н Гіренко Продовольча індустрія АПК, 36-39, 2017 | 5 | 2017 |
Дослідження харчової і біологічної цінності нового комбінованого фаршу з м’ясом птиці та рослинними гідробіонтами ДП Крамаренко, НІ Гіренко, ОО Ревякіна Вестник Херсонского национального технического университета, 183-190, 2018 | 4 | 2018 |
Вплив масляного екстракту біомаси H. Pluvialis на окиснення рослинних олій Г Дейниченко, Д Крамаренко, І Галяпа Товари і ринки, 102-110, 2013 | 4 | 2013 |
Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавки А Седо, ПП Пивоваров, ГВ Дейниченко, ДП Крамаренко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 4 | 2009 |
Розробка складу жирової композиції для емульсійної системи з добавками похідних гідробіонтів DP Kramarenko, NI Hirenko Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 3 | 2017 |
Дослідження впливу добавок гідробіонтів на розмноження дріжджових клітин у тісті ДП Крамаренко, ВВ Дуб ScienceRise 12 (2 (29)), 39-42, 2016 | 2 | 2016 |
Підвищення харчової цінності зернового хліба за рахунок використання мідійного гідролізату. ОІ Кірєєва, ГВ Дейниченко, ДП Крамаренко | 2* | 2013 |
Авторитет та авторитарність батьків у вихованні дітей ТС Гаміна, ОЮ Гончар ВІСНИК, 76, 2010 | 2* | 2010 |
МОРСЬКІ ВОДОРОСТІ У ХАРЧУВАННІ УКРАЇНЦІВ− ДОСЛІДЖЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ Н ГІРЕНКО, Д КРАМАРЕНКО Development Service Industry Management, 47-52, 2024 | 1 | 2024 |
Руйнування Каховської ГЕС як стимул розвитку археології та археологічного туризму ВВ Дуб, ОГ Терешкін, ДП Крамаренко Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, 2023 | 1 | 2023 |
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ ВИКОРИСТАННЯ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ НОВИХ ЗАМОРОЖЕНИХ ФАРШЕВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НІ ГІРЕНКО, ДП КРАМАРЕНКО Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022 | 1 | 2022 |
Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки ДП Крамаренко, ВВ Дуб, НІ Гіренко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | 1 | 2020 |
Вплив добавок гідробіонтів на мікроструктуру фаршевого напівфабрикату для млинців після заморожування-розморожування ДП Крамаренко, НІ Гіренко Харків: ХДУХТ, 2019 | 1 | 2019 |
Економічна ефективність виробництва напівфабрикату Фарш з м’ясом птиці та рослинними гідробіонтами НІ Гіренко, ДП Крамаренко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 93-101, 2019 | 1 | 2019 |
Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування ДП Крамаренко, НІ Гіренко Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного …, 2017 | 1 | 2017 |
Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарства ДП Крамаренко, НІ Гіренко, ВВ Дуб Харків: ХДУХТ, 2017 | 1 | 2017 |