Подписаться
Antonina Dubinina АА Дубініна  АА Дубинина
Antonina Dubinina АА Дубініна АА Дубинина
Kharkiv State University of Food Technology and Trade
Нет подтвержденного адреса электронной почты
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Митна справа
АА Дубініна, СВ Сорокіна, ОІ Зельніченко
К.: ЦУЛ, 2010
882010
Методи визначення фальсифікації товарів: підручник.
АА Дубініна, ІФ Овчиннікова, СО Дубініна, ТМ Летута, МО Науменко
Х.: Видавничий дім «Професіонал, 2010
552010
Токсичнi речовини в харчових продуктах і методи їх визначення
АА Дубініна, ЛП Малюк, ГА Селютіна, ТМ Летута, ТВ Щербакова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
382016
Основи митної справи в Україні: навч. посіб.
АА Дубініна, СВ Сорокіна
К.: Професіонал, 21-65, 2004
322004
Антиокислительная активность препаратов из пряно-ароматических растений
АА Дубинина, ГВ Дейниченко, НВ Пархаева, ТВ Щербакова
Хранение и переработка сельхозсырья, 58-60, 2002
172002
Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів: на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 15–товарознавство
ТВ Щербакова
Харків: ХДУХТ, 2009
152009
Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів: монографія
АА Дубініна, ЛП Малюк, ГА Салютіна, ТМ Шапорова, ЛВ Кононенко
Харків: ХДУХТ, 2005
142005
Вітамінний і мінеральний склад крупів із гречки
А Дубініна, Т Попова, С Ленерт
Товари і ринки, 106-115, 2014
112014
Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів
АА Дубініна
дис.... докт. техн. наук/АА Дубініна, 2014
112014
Методи визначення фальсифікації товарів. Лабораторний практикум: навч. посіб.
АА Дубініна
Х.: Видавничий дім «Професіонал 336, 2, 2009
112009
Аналіз хімічного складу гречаної крупи із гречки різних селекційних сортів
АА Дубініна, ТМ Попова, СО Ленерт
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (70)), 58-62, 2014
102014
Amino acid composition of protein and its biological value in seeds of peanut sorts widen in Ukraine
A Dubinina, S Lehnert, O Khomenko
Journal of International Scientific Publications: Agriculture & Food 2, 501-510, 2014
102014
Характеристика пігментного комплексу столового буряку та закономірності змін його кольору
АА Дубініна, НМ Пенкіна, НІ Черевична, ВС Ольховська
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (64)), 43-47, 2013
102013
Основи митної справи України: навч. пос.
АА Дубиніна, СВ Сорокіна
К.: Професіонал, 2004
102004
Аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білка крупи із гречки різних сортів
АА Дубініна, СО Ленерт, ТМ Попова
Технологический аудит и резервы производства 4 (4 (24)), 55-61, 2015
82015
Товарознавство продуктів функціонального призначення
АА Дубініна, ТМ Летута, МО Янчева, ВФ Бондаренко, ВО Віннікова, ...
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
82015
Новое в технологии переработки плодового сырья: монография
ЛП Малюк, АА Дубинина, ЛН Пилипенко, СМ Шамян
Харьк. гос. академия технол. и орг. питания, 1995
81995
The vitamin and mineral content of buckwheat groats
A Dubinina, T Popova, S Lenert
Tovary i rynky 2, 106-115, 2014
72014
Биоразлагаемые пищевые покрытия и пленки: история и современность
АА Дубинина, СА Ленерт, ОС Круглова
Вавиловские чтения: междунар. науч.-практич. конф, 210-217, 2010
72010
Методи визначення фальсифiкацiї товарiв. Пiдручник
АА Дубiнiна, ЕФ Овчинiкова, СО Дубiнiна
72010
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20