Митна справа АА Дубініна, СВ Сорокіна, ОІ Зельніченко К.: ЦУЛ, 2010 | 89 | 2010 |
Методи визначення фальсифікації товарів: підручник. АА Дубініна, ІФ Овчиннікова, СО Дубініна, ТМ Летута, МО Науменко Х.: Видавничий дім «Професіонал, 2010 | 54 | 2010 |
Токсичнi речовини в харчових продуктах і методи їх визначення АА Дубініна, ЛП Малюк, ГА Селютіна, ТМ Летута, ТВ Щербакова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 38 | 2016 |
Основи митної справи в Україні: навч. посіб. АА Дубініна, СВ Сорокіна К.: Професіонал, 21-65, 2004 | 32 | 2004 |
Антиокислительная активность препаратов из пряно-ароматических растений АА Дубинина, ГВ Дейниченко, НВ Пархаева, ТВ Щербакова Хранение и переработка сельхозсырья, 58-60, 2002 | 17 | 2002 |
Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів: на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 15–товарознавство ТВ Щербакова Харків: ХДУХТ, 2009 | 15 | 2009 |
Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів: монографія АА Дубініна, ЛП Малюк, ГА Салютіна, ТМ Шапорова, ЛВ Кононенко Харків: ХДУХТ, 2005 | 14 | 2005 |
Вітамінний і мінеральний склад крупів із гречки А Дубініна, Т Попова, С Ленерт Товари і ринки, 106-115, 2014 | 12 | 2014 |
Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів АА Дубініна дис.... докт. техн. наук/АА Дубініна, 2014 | 11 | 2014 |
Методи визначення фальсифікації товарів. Лабораторний практикум: навч. посіб. АА Дубініна Х.: Видавничий дім «Професіонал 336, 2, 2009 | 11 | 2009 |
Аналіз хімічного складу гречаної крупи із гречки різних селекційних сортів АА Дубініна, ТМ Попова, СО Ленерт Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (70)), 58-62, 2014 | 10 | 2014 |
Amino acid composition of protein and its biological value in seeds of peanut sorts widen in Ukraine A Dubinina, S Lehnert, O Khomenko Journal of International Scientific Publications: Agriculture & Food 2, 501-510, 2014 | 10 | 2014 |
Характеристика пігментного комплексу столового буряку та закономірності змін його кольору АА Дубініна, НМ Пенкіна, НІ Черевична, ВС Ольховська Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (64)), 43-47, 2013 | 10 | 2013 |
Основи митної справи України: навч. пос. АА Дубиніна, СВ Сорокіна К.: Професіонал, 2004 | 10 | 2004 |
Аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білка крупи із гречки різних сортів АА Дубініна, СО Ленерт, ТМ Попова Технологический аудит и резервы производства 4 (4 (24)), 55-61, 2015 | 8 | 2015 |
Товарознавство продуктів функціонального призначення АА Дубініна, ТМ Летута, МО Янчева, ВФ Бондаренко, ВО Віннікова, ... Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 | 8 | 2015 |
Новое в технологии переработки плодового сырья: монография ЛП Малюк, АА Дубинина, ЛН Пилипенко, СМ Шамян Харьк. гос. академия технол. и орг. питания, 1995 | 8 | 1995 |
The vitamin and mineral content of buckwheat groats A Dubinina, T Popova, S Lenert Tovary i rynky 2, 106-115, 2014 | 7 | 2014 |
Биоразлагаемые пищевые покрытия и пленки: история и современность АА Дубинина, СА Ленерт, ОС Круглова Вавиловские чтения: междунар. науч.-практич. конф, 210-217, 2010 | 7 | 2010 |
Методи визначення фальсифiкацiї товарiв. Пiдручник АА Дубiнiна, ЕФ Овчинiкова, СО Дубiнiна | 7 | 2010 |