Подписаться
Людмила Матенчук
Людмила Матенчук
Уманський національний університет садівництва
Подтвержден адрес электронной почты в домене udau.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Розширення асортименту та дослідження харчової і біологічної цінності овочеплодових пюре
ЛЮ Матенчук
32012
Крафтові технології в закладах ресторанного господарства
ЛЮ Матенчук, ІВ Войченко
Редакційна колегія, 18, 2021
12021
ХіміКО-тЕХНОЛОГіЧНА ОЦіНКА ПЛОДіВ ПРЕДстАВНИКіВ РОДУ SoRBUS L.
ОМ Цимбал, ЛЮ Матенчук, МА Щербак
Journal of Native and Alien Plant Studies, 124-127, 2011
12011
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МАРЦИПАНОВИХ ПАСТ
ІЯ Стадник, ЛЮ Матенчук, ЛЛ Новак, ВМ Федорів
Обладнання та технології харчових виробництв 42 (1), 67-74, 2021
2021
Структурно-механічні характеристики марципанових паст.
ЛЛ Новак, ЛЮ Матенчук, ІЯ Стадник, ВМ Федорів
Тематичний збірник наукових праць: Обладнання та технології харчових …, 2021
2021
QUALITY FORMATION OF THE UNFORTIFIED WINE MATERIALS OBTAINED FROM BLACK ELDERBERRIES
АЮ Токар, ОМ Литовченко, ВВ Хареба, ЛЮ Матенчук, ОМ Побірченко, ...
Одеський національний технологічний університет, 2021
2021
НАПРЯМКИ НАДІЙНОСТІ РОБОТИ МІНІ-ПЕКАРНІ НА РУХОМІЙ ПЛАТФОРМІ
ІЯ Стадник, ЛЮ Матенчук, ЛЛ Новак, ЛІ Головкіна
Випуск 21, том, 10, 2021
2021
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БАГАТОКОМПОНЕНТНИХ ФРЕШ-СОКІВ НА ОСНОВІ ЯБЛУЧНОГО
ЛЮ Матенчук
Редакційна колегія, 70, 2021
2021
Контрольні завдання з дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів»
ЛЮ Матенчук
УНУС, 2020
2020
Токар АЮ Оптимізація процесу бродіння сусел з яблук сорту Айдаред у виготовленні некріплених солодких вин/АЮ Токар, ІВ Гайдай, ЛЮ Матенчук, ЗМ Харченко//Вчені записки ТНУ ім …
АЮ Токар
УНУС, 2020
2020
ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СОУСІВ
ЛЮ Матенчук, ІВ Гайдай, ЛЛ Новак
Редакційна колегія, 23, 2020
2020
ІННОВАЦІЇ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКИХ СОУСІВ
АЮ Токар, ЛЮ Матенчук
Редакційна колегія, 31, 2020
2020
ВПЛИВ УМОВ І СТРОКІВ ЗБЕРІГАННЯ ПЛОДІВ ЯБЛУНІ НА ВМІСТ КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ТА ВИХІД ЯБЛУЧНОГО СОКУ
ЛЛ Новак, ІВ Гайдай, ЛЮ Матенчук
Редакційна колегія, 67, 2020
2020
ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ БРОДІННЯ СУСЕЛ З ЯБЛУК СОРТУ СПАРТАН ДЛЯ СОЛОДКИХ ВИН
АЮ Токар, ЛЮ Матенчук, ЗМ Харченко, СС Миронюк, ...
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ: Головний редактор–Непочатенко Олена Олександрівна …, 2019
2019
ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ МІНЕРАЛЬНИХ РЕЧОВИН У ПЛОДАХ ДЕРЕНУ ТА ВИКОРИСТАННЯ ЙОГО У ВИНОРОБСТВІ
ІВ Гайдай, ЛЮ Матенчук
THE DEVELOPMENT OF TECHNICAL SCIENCES: PROBLEMS AND SOLUTIONS, 13, 2018
2018
ВОЛОГОВІДДАЧА ЯК КРИТЕРІЙ ОЦІНКИ ВПЛИВУ ПРОЦЕСІВ ЗАМОРОЖУВАННЯ І ЗБЕРІГАННЯ НА ЯКІСТЬ ПЛОДІВ АКТИНІДІЇ
КВ Калайда, ЛЮ Матенчук, ВВ Пиркало
ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНІ НАУКИ, 132, 2016
2016
Методичні вказівки" Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв"
ЛЮ Матенчук
УНУС, 2016
2016
Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв
ЛЮ Матенчук
УНУС, 2016
2016
ЯКІСТЬ СОКІВ З ПЛОДІВ АКТИНІДІЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕХНОЛОГІЇ
КВ Калайда, ЛЮ Матенчук, ВВ Пиркало
World science 2 (11 (15)), 8-10, 2016
2016
Формування якості врожаю кабачка залежно від особливостей сорту та погодних умов при вирощуванні в Правобережному Лісостепу України
ЛЮ Матенчук
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Агрономія і …, 2013
2013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20