Analysis of the influence of rosemary and grape seed extracts on oxidation the lipids of peking duck meat N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, A Marynin, M Polumbryk Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2017 | 29 | 2017 |
Вивчення функціонально-технологічних показників м’ясомістких хлібів з м’ясом качки мускусної та білого товстолобика NV Bozhko, VI Tischenko, VM Pasichnyi, MI Yuschko, Y Zhukova, ... Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018 | 23* | 2018 |
М’ясомісткі варені ковбаси з використанням м’яса качки NV Bozhko, VM Pasichniy, VV Bordunova Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | 19* | 2016 |
Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, НВ Божко, ВИ Тищенко, ... Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій …, 2017 | 16 | 2017 |
Розробка рецептури полікомпонентних м’ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби ВІ Тищенко, НВ Божко, ВМ Пасічний Наукові праці Національного університету харчових технологій, 172-178, 2017 | 16 | 2017 |
Cranberry extract in the technology of boiled sausages with meat waterfowl N Bozhko, V Tischenko, V Pasichniy Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 14 | 2017 |
Analysis of the effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads N Bozhko, V Tishchenko, V Pasichnyi, R Svyatnenko Ukrainian food journal, 522-532, 2019 | 13 | 2019 |
Development of meat-containing minced semi-finished products based on the locally produced raw materials MP Nataliia Bozhko, Oleksandra Haschuk , Vasyl Tischenko, Vasil Pasichnyi Eastern European Journal of Enterprise Technologies 4 (11 (94).), Р. 49–54., 2018 | 13* | 2018 |
Optimization of the recipes of meat loaves using hydrobionts VI Tischenko, NV Bozhko, VM Pasichnyi Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017 | 13 | 2017 |
Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування ВІ Тищенко, НВ Божко, ВМ Пасічний, ВИ Тищенко, НВ Божко, ... Харківський національний технічний університет сільського господарства ім …, 2016 | 13* | 2016 |
Development of cooked smoked sausage on the basis of muskovy duck meat V Pasichnyi, N Bozhko, V Tischenko, Y Kotliar Харчова наука і технологія, 102-109, 2018 | 11 | 2018 |
The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat NV Bozhko, VI Tischenko, VM Pasichnyi, YA Shubina, OB Kyselov, ... | 10 | 2021 |
The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition N Bozhko, V Pasichnyi, A Marynin, V Tischenko, I Strashynskyi, O Kyselov Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11-105), 38-45, 2020 | 10 | 2020 |
Study of oxidation processes in duck meat with application of rosemary and grape seed extracts N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, A Marynin, M Polumbryk EUREKA: Life Sciences, 10-15, 2017 | 10 | 2017 |
Analysis of the possibility of fish and meat raw materials combination in products. N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, Y Matsuk | 9 | 2020 |
Effects of Compound Polysaccharides Derived from Astragalus and Glycyrrhiza on Growth Performance, Meat Quality and Antioxidant Function of Broilers Based … Y Qiao, Y Guo, W Zhang, W Guo, K Oleksandr, N Bozhko, Z Wang, C Liu Antioxidants 11 (10), 1872, 2022 | 8 | 2022 |
Research of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausage N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, O Moroz | 8 | 2019 |
Перспективи розведення широколапого річкового рака ВІ Тищенко, НВ Божко, ВВ Коверга, ВИ Тищенко Сумський національний аграрний ун-т, 2011 | 7 | 2011 |
Ekstrakt zhuravlini v texnologii varenih kovbas z myasom vodoplavnoyi ptyci N Bozhko, V Tishhenko, V Pasichniy Naukoviy visnyk LNUVMBT imeni SZ Gzhyczkogo 19 (75), 106-109, 2017 | 6 | 2017 |
Development of meat-containing breads with hemp seed flour and turkey meat of mechanical crumbing N Bozhko, V Pasichnyi, V Tischenko, A Marynin, Y Shubina, ... EUREKA: Life Sciences,(4), 34-42, 2021 | 5 | 2021 |