Підписатись
Nataliia Bozhko; Наталія Божко; Н.В. Божко
Nataliia Bozhko; Наталія Божко; Н.В. Божко
Підтверджена електронна адреса в med.sumdu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Analysis of the influence of rosemary and grape seed extracts on oxidation the lipids of peking duck meat
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, A Marynin, M Polumbryk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2017
292017
Вивчення функціонально-технологічних показників м’ясомістких хлібів з м’ясом качки мускусної та білого товстолобика
NV Bozhko, VI Tischenko, VM Pasichnyi, MI Yuschko, Y Zhukova, ...
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018
23*2018
М’ясомісткі варені ковбаси з використанням м’яса качки
NV Bozhko, VM Pasichniy, VV Bordunova
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
19*2016
Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці
НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, НВ Божко, ВИ Тищенко, ...
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій …, 2017
162017
Розробка рецептури полікомпонентних м’ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби
ВІ Тищенко, НВ Божко, ВМ Пасічний
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 172-178, 2017
162017
Cranberry extract in the technology of boiled sausages with meat waterfowl
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichniy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
142017
Analysis of the effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads
N Bozhko, V Tishchenko, V Pasichnyi, R Svyatnenko
Ukrainian food journal, 522-532, 2019
132019
Development of meat-containing minced semi-finished products based on the locally produced raw materials
MP Nataliia Bozhko, Oleksandra Haschuk , Vasyl Tischenko, Vasil Pasichnyi
Eastern European Journal of Enterprise Technologies 4 (11 (94).), Р. 49–54., 2018
13*2018
Optimization of the recipes of meat loaves using hydrobionts
VI Tischenko, NV Bozhko, VM Pasichnyi
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
132017
Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування
ВІ Тищенко, НВ Божко, ВМ Пасічний, ВИ Тищенко, НВ Божко, ...
Харківський національний технічний університет сільського господарства ім …, 2016
13*2016
Development of cooked smoked sausage on the basis of muskovy duck meat
V Pasichnyi, N Bozhko, V Tischenko, Y Kotliar
Харчова наука і технологія, 102-109, 2018
112018
The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat
NV Bozhko, VI Tischenko, VM Pasichnyi, YA Shubina, OB Kyselov, ...
102021
The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition
N Bozhko, V Pasichnyi, A Marynin, V Tischenko, I Strashynskyi, O Kyselov
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11-105), 38-45, 2020
102020
Study of oxidation processes in duck meat with application of rosemary and grape seed extracts
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, A Marynin, M Polumbryk
EUREKA: Life Sciences, 10-15, 2017
102017
Analysis of the possibility of fish and meat raw materials combination in products.
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, Y Matsuk
92020
Effects of Compound Polysaccharides Derived from Astragalus and Glycyrrhiza on Growth Performance, Meat Quality and Antioxidant Function of Broilers Based …
Y Qiao, Y Guo, W Zhang, W Guo, K Oleksandr, N Bozhko, Z Wang, C Liu
Antioxidants 11 (10), 1872, 2022
82022
Research of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausage
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, O Moroz
82019
Перспективи розведення широколапого річкового рака
ВІ Тищенко, НВ Божко, ВВ Коверга, ВИ Тищенко
Сумський національний аграрний ун-т, 2011
72011
Ekstrakt zhuravlini v texnologii varenih kovbas z myasom vodoplavnoyi ptyci
N Bozhko, V Tishhenko, V Pasichniy
Naukoviy visnyk LNUVMBT imeni SZ Gzhyczkogo 19 (75), 106-109, 2017
62017
Development of meat-containing breads with hemp seed flour and turkey meat of mechanical crumbing
N Bozhko, V Pasichnyi, V Tischenko, A Marynin, Y Shubina, ...
EUREKA: Life Sciences,(4), 34-42, 2021
52021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20