Підписатись
Клєвцов Євгеній Геннадійович
Клєвцов Євгеній Геннадійович
Невідома організація
Підтверджена електронна адреса в donnuet.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
НП «Дизайн об’єктів та інтер’єр приміщень закладів готельно-ресторанного бізнесу»
ЮМ Коренець, ЮН Коренец, ЕГ Клевцов, ЄГ Клєвцов
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2020
52020
Проєктування закладів ресторанного господарства з основами CAD [Текст]: метод. рек. з вивч. дисц.; У 2 ч. Ч. 2.
ЮМ Коренець, ЕГ Клевцов
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2021
22021
Готельно-ресторанний бізнес
ОА Ніколайчук, ОА Николайчук, НС Приймак, НС Приймак, ...
Готельно-ресторанний бізнес: навч. посібник.[Електронний ресурс]/ОА …, 2022
12022
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ І РОБОТИЗОВАНИХ СИСТЕМ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
ЄГ Клєвцов, ОЮ Філіппова
Торгівля і ринок України, 2023
2023
ОСОБЛИВОСТІ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ (VR) В ТУРИСТИЧНІЙ СФЕРІ
ОЮ Філіппова, ЄГ Клєвцов
Торгівля і ринок України, 2023
2023
ВПЛИВ УКРАЇНСЬКОГО ЕТНО-СТИЛЮ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ
ЄГ Клєвцов, ОЮ Філіппова
Вісник ДонНУЕТ «Економічні науки», 2023
2023
ДІЯЛЬНІСТЬ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
ЄГ Клєвцов, ОЮ Філіппова
Торгівля і ринок України, 2022
2022
Making optimal strategic decisions in conditions of weakly structured systems using cognitive modeling techniques
N Pryimak, K Khavrova, A Kravtsov, E Klevtsov
Econometric modeling of managerial decisions at the macro and micro levels …, 2021
2021
РИНОК РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ: АНАЛІЗ ВПЛИВАЮЧИХ ЧИННИКІВ
ЄГ Клєвцов, НС Приймак
Торгівля і ринок України, 2021
2021
Матеріали IІ міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ»
ОВ Александров, ІВ Цихановська, ТА Лазарєва, ОС Благй, ...
Oktan Print sro; Донецький національний університет економіки і торгівлі …, 2021
2021
Сучасні підходи до управління бізнесом: теорія і практика: колективна монографія/за редакцією О. Ніколайчук
ОА Ніколайчук, ОА Николайчук, ЛД Костакова, ЛД Костакова, ...
Prague: Oktan-Print sro, 2021
2021
Методичні рекомендації для вивчення дисципліни «Проєктування закладів ресторанного господарства з основами СAD»
ЮМ Коренець, ЮН Коренец, ЄГ Клєвцов, ЕГ Клевцов
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2021
2021
МР до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування закладів ресторанного господарства з основами СAD»
ЮМ Коренець, ЮН Коренец, ЄГ Клєвцов, ЕГ Клевцов
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2020
2020
Проект їдальні з борошняним цехом в м. Кривий Ріг із впровадженням новітніх технологій хлібобулочних виробів із рослинними добавками
ЄГ Клєвцов
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–14