Проєктування закладів ресторанного господарства з основами CAD [Текст]: метод. рек. з вивч. дисц.; У 2 ч. Ч. 2. ЮМ Коренець, ЕГ Клевцов Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2021 | 8 | 2021 |
НП «Дизайн об’єктів та інтер’єр приміщень закладів готельно-ресторанного бізнесу» ЮМ Коренець, ЮН Коренец, ЕГ Клевцов, ЄГ Клєвцов Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2020 | 6 | 2020 |
Готельно-ресторанний бізнес ОА Ніколайчук, ОА Николайчук, НС Приймак, НС Приймак, ... Готельно-ресторанний бізнес: навч. посібник.[Електронний ресурс]/ОА …, 2022 | 3 | 2022 |
Making optimal strategic decisions in conditions of weakly structured systems using cognitive modeling techniques N Pryimak, K Khavrova, A Kravtsov, E Klevtsov Econometric modeling of managerial decisions at the macro and micro levels …, 2021 | 1 | 2021 |
Відображення соціальних та моральних проблем суспільства в творчості Оскара Вайлда ЄГ Клєвцов Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2023 | | 2023 |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ І РОБОТИЗОВАНИХ СИСТЕМ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ ЄГ Клєвцов, ОЮ Філіппова Торгівля і ринок України, 2023 | | 2023 |
ОСОБЛИВОСТІ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ (VR) В ТУРИСТИЧНІЙ СФЕРІ ОЮ Філіппова, ЄГ Клєвцов Торгівля і ринок України, 2023 | | 2023 |
ВПЛИВ УКРАЇНСЬКОГО ЕТНО-СТИЛЮ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ ЄГ Клєвцов, ОЮ Філіппова Вісник ДонНУЕТ «Економічні науки», 2023 | | 2023 |
ДІЯЛЬНІСТЬ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ЄГ Клєвцов, ОЮ Філіппова Торгівля і ринок України, 2022 | | 2022 |
РИНОК РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ: АНАЛІЗ ВПЛИВАЮЧИХ ЧИННИКІВ ЄГ Клєвцов, НС Приймак Торгівля і ринок України, 2021 | | 2021 |
Матеріали IІ міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ» ОВ Александров, ІВ Цихановська, ТА Лазарєва, ОС Благй, ... Oktan Print sro; Донецький національний університет економіки і торгівлі …, 2021 | | 2021 |
Сучасні підходи до управління бізнесом: теорія і практика: колективна монографія/за редакцією О. Ніколайчук ОА Ніколайчук, ОА Николайчук, ЛД Костакова, ЛД Костакова, ... Prague: Oktan-Print sro, 2021 | | 2021 |
Методичні рекомендації для вивчення дисципліни «Проєктування закладів ресторанного господарства з основами СAD» ЮМ Коренець, ЮН Коренец, ЄГ Клєвцов, ЕГ Клевцов Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2021 | | 2021 |
МР до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування закладів ресторанного господарства з основами СAD» ЮМ Коренець, ЮН Коренец, ЄГ Клєвцов, ЕГ Клевцов Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2020 | | 2020 |
Проект їдальні з борошняним цехом в м. Кривий Ріг із впровадженням новітніх технологій хлібобулочних виробів із рослинними добавками ЄГ Клєвцов Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2019 | | 2019 |