Подписаться
Оксана Євгеніївна Москалюк/Оксана Евгеньевна Москалюк/Oksana Moskalyuk
Оксана Євгеніївна Москалюк/Оксана Евгеньевна Москалюк/Oksana Moskalyuk
Національний університет харчових технологій, навчально-науковий інститут харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Investigation of nutrients properties of meat pastes using vegetative raw materials
O Moskaluyk, O Hashchuk, L Peshuk, L Sineok, O Galenko
72018
Разработка мясного паштета повышенной биологической ценности
ОЕ Москалюк, АИ Гащук, ЛВ Пешук, ОА Чернюшок
Пищевая промышленность: наука и технологии, 9-13, 2017
72017
М’ясо-рослинні напівфабрикати-комплексні повноцінні продукти харчування
ОІ Гащук, ОЄ Москалюк
72013
Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур Choice
ОЄ Москалюк, ОІ Гащук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 238-243, 2017
62017
Розробка м’ясних геродієтичних продуктів–пріоритетний науковий напрямок
ЛВ Пешук, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, ІІ Гагач
62014
Розроблення м'ясних продуктів для спеціального харчування
ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, ОА Грищенко, АЯ Гуралевич
42020
Показники якості м'ясо-рослинного паштету з використанням сочевиці
КА Іценко, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк
42019
Дослідження термінів зберігання м’ясних паштетів функціонального призначення
ОЄ Москалюк
32018
Інноваційний м’ясний продукт
ОЄ Москалюк
Харчова промисловість.—Київ: НУХТ, 64-67, 2016
32016
М’ясо мускусної качки в технології м’ясопродуктів
ОЄ Москалюк, ОІ Гащук, АЯ Гуралевич
22021
Удосконалення технології паштету для спеціального харчування
ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, МО Медяник
22021
Prospects for the use of waterfowl in the technology of meat products
A Guralevich, O Moskaluyk, O Hashchuk
22021
Удосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавки
ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, ІІ Сімонова
22020
Дослідження показників якості м’ясних посічених напівфабрикатів із м’яса індиків
ПО Горішній, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк
22020
Удосконалення технології м’ясо-рослинних консервів з використанням бобових
ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, ПО Горішний, ОА Грищенко
22019
Перспективи використання харчових волокон у виробництві посічених м'ясних напівфабрикатів
ВВ Кияниця, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк
22019
Розроблення паштетів з функціональними інгредієнтами для оздоровчого харчування
ЯО Митрофанова, ДВ Карпенко, ОЄ Москалюк, ОІ Гащук
22016
Інноваційний м’ясний продукт
ЛВ Пешук, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк
Харчова промисловість, 64-67, 2015
22015
Разработка мясных геродиетических продуктов-основа здорового питания
АИ Гащук, АЕ Москалюк, ОА Чернюшок
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
22014
Перспективи використання культивованих грибів у інноваційних м'ясних продуктах
ЛВ Пешук, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк
22014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20