Investigation of nutrients properties of meat pastes using vegetative raw materials O Moskaluyk, O Hashchuk, L Peshuk, L Sineok, O Galenko | 7 | 2018 |
Разработка мясного паштета повышенной биологической ценности ОЕ Москалюк, АИ Гащук, ЛВ Пешук, ОА Чернюшок Пищевая промышленность: наука и технологии, 9-13, 2017 | 7 | 2017 |
М’ясо-рослинні напівфабрикати-комплексні повноцінні продукти харчування ОІ Гащук, ОЄ Москалюк | 7 | 2013 |
Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур Choice ОЄ Москалюк, ОІ Гащук Наукові праці Національного університету харчових технологій, 238-243, 2017 | 6 | 2017 |
Розробка м’ясних геродієтичних продуктів–пріоритетний науковий напрямок ЛВ Пешук, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, ІІ Гагач | 6 | 2014 |
Розроблення м'ясних продуктів для спеціального харчування ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, ОА Грищенко, АЯ Гуралевич | 4 | 2020 |
Показники якості м'ясо-рослинного паштету з використанням сочевиці КА Іценко, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк | 4 | 2019 |
Дослідження термінів зберігання м’ясних паштетів функціонального призначення ОЄ Москалюк | 3 | 2018 |
Інноваційний м’ясний продукт ОЄ Москалюк Харчова промисловість.—Київ: НУХТ, 64-67, 2016 | 3 | 2016 |
М’ясо мускусної качки в технології м’ясопродуктів ОЄ Москалюк, ОІ Гащук, АЯ Гуралевич | 2 | 2021 |
Удосконалення технології паштету для спеціального харчування ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, МО Медяник | 2 | 2021 |
Prospects for the use of waterfowl in the technology of meat products A Guralevich, O Moskaluyk, O Hashchuk | 2 | 2021 |
Удосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавки ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, ІІ Сімонова | 2 | 2020 |
Дослідження показників якості м’ясних посічених напівфабрикатів із м’яса індиків ПО Горішній, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк | 2 | 2020 |
Удосконалення технології м’ясо-рослинних консервів з використанням бобових ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, ПО Горішний, ОА Грищенко | 2 | 2019 |
Перспективи використання харчових волокон у виробництві посічених м'ясних напівфабрикатів ВВ Кияниця, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк | 2 | 2019 |
Розроблення паштетів з функціональними інгредієнтами для оздоровчого харчування ЯО Митрофанова, ДВ Карпенко, ОЄ Москалюк, ОІ Гащук | 2 | 2016 |
Інноваційний м’ясний продукт ЛВ Пешук, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк Харчова промисловість, 64-67, 2015 | 2 | 2015 |
Разработка мясных геродиетических продуктов-основа здорового питания АИ Гащук, АЕ Москалюк, ОА Чернюшок Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 2 | 2014 |
Перспективи використання культивованих грибів у інноваційних м'ясних продуктах ЛВ Пешук, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк | 2 | 2014 |