Підписатись
Ганна Декуша|Г.В. Декуша|H. Dekusha|Г.В. Гріщенко|Г.В. Грищенко|Hanna Dekusha
Ганна Декуша|Г.В. Декуша|H. Dekusha|Г.В. Гріщенко|Г.В. Грищенко|Hanna Dekusha
старший науковий співробітник, Інститут технічної теплофізики Національної академії наук України
Підтверджена електронна адреса в nas.gov.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Мікроструктурний аналіз грибної суспензії на стадії підготовки до ропилювального сушіння
НО Шаркова, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ГВ Декуша
72018
Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування
ГВ Декуша
ОНАХТ, 2009
72009
Технологія вітчизняного продукту спеціального дієтичного призначення білок гідролізований сухий
НО Шаркова, ЕК Жукотський, ГВ Декуша, ЛЮ Авдєєва, ТЯ Турчина
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 216-218, 2015
62015
Дослідження кінетики сушіння крапель водних розчинів білкових композицій
НО Шаркова, ЛЮ Авдєєва, ЭК Жукотский, ТЯ Турчина, ГВ Декуша, ...
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 50-52, 2013
62013
Дослідження динамічної в’язкості водної суспензії плодового тіла гриба шиїтаке
НО Шаркова, ЕК Жукотський, ГВ Декуша, ЛО Костянець
52017
Особенности производства гидролизованных белковых продуктов
САИ Н А Шаркова, Єдуард Константинович Жукотский, Анна Валериевна Декуша
Промышленная теплотехника 35 (7), 187-190, 2013
42013
13. ТЕПЛОТЕХНОЛОГІЇ НОВИХ ПОРОШКОВИХ ПРОДУКТІВ З НАТУРАЛЬНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
КД Малецька, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ...
Х МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 290, 2021
32021
Білкові гідролізати для харчування дітей раннього віку
НО Шаркова, ЕК Жукотський, ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 250-252, 2013
32013
ВПЛИВ СТУКТУРУЮЧОЇ ДОБАВКИ НА ВИХІД ГРИБНОГО ПОРОШКУ ПРИ СУШІННІ МЕТОДОМ РОЗПИЛЮВАННЯ
ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ГВ Декуша, АА Макаренко
Scientific Works 84 (2), 67-75, 2020
22020
Дослідження впливу тепломасообмінних параметрів на процес екстракції мінеральних речовин із колагенкісткової сировини–субпродуктів птиці
ММ Козак, ЗА Бурова, ГВ Декуша, НО Шаркова
Промышленная теплотехника, 2010
22010
Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів
ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ЕК Жукотський
12020
РОЗПИЛЮВАЛЬНЕ СУШІННЯ ЯБЛУЧНО-ТА ЯГІДНО-БІЛКОВИХ КОМПОЗИЦІЙ
L Avdieieva, A Makarenko, H Dekusha, T Turchyna, K Maletska
European Science, 11-24, 2023
2023
МЕТОДИКА РОЗРАХУНКУ ПАРАМЕТРІВ ТЕРМОЕЛЕКТРИЧНИХ СЕНСОРІВ ТЕПЛОВОГО ПОТОКУ
T Gryshchenko, L Dekusha, L Vorobiov, H Dekusha
European Science, 84-93, 2023
2023
ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИЙ СПОСІБ ОТРИМАННЯ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОГО КОМПЛЕКСУ ПРИ ПЕРЕРОБЦІ ГРИБА ШИЇТАКЕ
ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ТЯ Турчина, MM Козак
Біотехнологія XXI століття, 272-274, 2023
2023
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ЕТАПУ ГІДРОЛІЗУ БІЛКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ДИТЯЧИХ СУХИХ ГІПОАЛЕРГЕННИХ СУМІШЕЙ.
А ЛЮ
Scientific Works 87 (1), 2023
2023
10. ПОРОШКОВА ФОРМА ГРИБА ШИЇТАКЕ ЯК БІОЛОГІЧНО ЦІННА ДОБАВКА ДО М’ЯСНИХ ВИРОБІВ
ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський
«Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі …, 2021
2021
Технологія біологічної добавки з гриба шиїтаке з підвищеним вмістом активованого комплексу полісахаридів
ЛЮ Авдєєва, ЕК Жукотський, ГВ Декуша
2020
11. СТАН ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ПЕРШОГО РОКУ ЖИТТЯ В УКРАЇНІ
ЛЮ Авдєєва, ЕК Жукотський, ГВ Декуша
ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 77, 2020
2020
Досвід створення технологій продуктів з гідролізованим білком в Україні та світі
ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ЕК Жукотський
2019
Підвищення біодоступності полісахаридів плодового тіла лікувального та їстівного гриба шиїтаке
НО Шаркова, ЕК Жукотський, ТЯ Турчина, ГВ Декуша, ЛО Костянець
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20