Мікроструктурний аналіз грибної суспензії на стадії підготовки до ропилювального сушіння НО Шаркова, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ГВ Декуша | 7 | 2018 |
Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування ГВ Декуша ОНАХТ, 2009 | 7 | 2009 |
Технологія вітчизняного продукту спеціального дієтичного призначення білок гідролізований сухий НО Шаркова, ЕК Жукотський, ГВ Декуша, ЛЮ Авдєєва, ТЯ Турчина Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 216-218, 2015 | 6 | 2015 |
Дослідження кінетики сушіння крапель водних розчинів білкових композицій НО Шаркова, ЛЮ Авдєєва, ЭК Жукотский, ТЯ Турчина, ГВ Декуша, ... Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 50-52, 2013 | 6 | 2013 |
Дослідження динамічної в’язкості водної суспензії плодового тіла гриба шиїтаке НО Шаркова, ЕК Жукотський, ГВ Декуша, ЛО Костянець | 5 | 2017 |
Особенности производства гидролизованных белковых продуктов САИ Н А Шаркова, Єдуард Константинович Жукотский, Анна Валериевна Декуша Промышленная теплотехника 35 (7), 187-190, 2013 | 4 | 2013 |
13. ТЕПЛОТЕХНОЛОГІЇ НОВИХ ПОРОШКОВИХ ПРОДУКТІВ З НАТУРАЛЬНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ КД Малецька, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ... Х МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 290, 2021 | 3 | 2021 |
Білкові гідролізати для харчування дітей раннього віку НО Шаркова, ЕК Жукотський, ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 250-252, 2013 | 3 | 2013 |
ВПЛИВ СТУКТУРУЮЧОЇ ДОБАВКИ НА ВИХІД ГРИБНОГО ПОРОШКУ ПРИ СУШІННІ МЕТОДОМ РОЗПИЛЮВАННЯ ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ГВ Декуша, АА Макаренко Scientific Works 84 (2), 67-75, 2020 | 2 | 2020 |
Дослідження впливу тепломасообмінних параметрів на процес екстракції мінеральних речовин із колагенкісткової сировини–субпродуктів птиці ММ Козак, ЗА Бурова, ГВ Декуша, НО Шаркова Промышленная теплотехника, 2010 | 2 | 2010 |
Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ЕК Жукотський | 1 | 2020 |
РОЗПИЛЮВАЛЬНЕ СУШІННЯ ЯБЛУЧНО-ТА ЯГІДНО-БІЛКОВИХ КОМПОЗИЦІЙ L Avdieieva, A Makarenko, H Dekusha, T Turchyna, K Maletska European Science, 11-24, 2023 | | 2023 |
МЕТОДИКА РОЗРАХУНКУ ПАРАМЕТРІВ ТЕРМОЕЛЕКТРИЧНИХ СЕНСОРІВ ТЕПЛОВОГО ПОТОКУ T Gryshchenko, L Dekusha, L Vorobiov, H Dekusha European Science, 84-93, 2023 | | 2023 |
ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИЙ СПОСІБ ОТРИМАННЯ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОГО КОМПЛЕКСУ ПРИ ПЕРЕРОБЦІ ГРИБА ШИЇТАКЕ ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ТЯ Турчина, MM Козак Біотехнологія XXI століття, 272-274, 2023 | | 2023 |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ЕТАПУ ГІДРОЛІЗУ БІЛКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ДИТЯЧИХ СУХИХ ГІПОАЛЕРГЕННИХ СУМІШЕЙ. А ЛЮ Scientific Works 87 (1), 2023 | | 2023 |
10. ПОРОШКОВА ФОРМА ГРИБА ШИЇТАКЕ ЯК БІОЛОГІЧНО ЦІННА ДОБАВКА ДО М’ЯСНИХ ВИРОБІВ ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі …, 2021 | | 2021 |
Технологія біологічної добавки з гриба шиїтаке з підвищеним вмістом активованого комплексу полісахаридів ЛЮ Авдєєва, ЕК Жукотський, ГВ Декуша | | 2020 |
11. СТАН ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ПЕРШОГО РОКУ ЖИТТЯ В УКРАЇНІ ЛЮ Авдєєва, ЕК Жукотський, ГВ Декуша ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 77, 2020 | | 2020 |
Досвід створення технологій продуктів з гідролізованим білком в Україні та світі ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ЕК Жукотський | | 2019 |
Підвищення біодоступності полісахаридів плодового тіла лікувального та їстівного гриба шиїтаке НО Шаркова, ЕК Жукотський, ТЯ Турчина, ГВ Декуша, ЛО Костянець | | 2019 |