Подписаться
Федір Анатолійович Трішин
Федір Анатолійович Трішин
Odessa National Academy of Food Technologies
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Моделирование процесса кристаллизации воды в ультразвуковом поле
ОГ Бурдо, ФА Трішин, ОР Трач
Харчова наука та технологія 9 (1), 2015
62015
ANALYSIS OF PROCESS CREATION OF THE COURSES TIMETABLING
O Sakaliuk, F Trishyn
Automation of technological and business processes 11 (2), 30-35, 2019
52019
Процессы кристаллизации воды в ультразвуковом поле
ОГ Бурдо, ФА Тришин, АР Трач
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 80-86, 2014
52014
Управление потоками энергии в низкотемпературных разделительных установках
ФА Тришин, АР Трач, ЮВ Орловская
Проблемы региональной энергетики, 72-86, 2018
42018
Интеллектуальные системы поддержки принятия решений по вопросам взрывобезопасности
ВЭ Волков, ФА Тришин
III Международная конференция «Стратегия качества в промышленности и …, 2007
42007
ANALYSIS OF PROCESS CREATION OF THE COURSES TIMETABLING. Automation of technological and business processes,–№ 11 (2),–Р. 30-35
O Sakaliuk, F Trishyn
32019
Development of the method for reducing a model to the nondimensionalized form
O Brunetkin, O Maksymova, F Trishyn
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 26-33, 2018
32018
Automation of traceability process at grain terminal UKRTRANSAGRO
FA Trishyn, HS Filimonov
Зернові продукти і комбікорми, 47-50, 2017
32017
Автоматизована система простежуваності
ФА Трішин, ОМ Жигайло, ВА Гусаковский
Автоматизація технологічних і бізнес-процесів, 2012
32012
Деякі аспекти підготовки висококваліфікованих фахівців у ВНЗ
Ф Трішин, Т Маркова, А Кац
Витоки педагогічної майстерності. Серія: Педагогічні науки, 295-299, 2012
32012
Электродинамические технологии–эффективное решение проблем пищевой индустрии
ОГ Бурдо, ФА Тришин, СГ Терзиев, АВ Гаврилов, ИВ Сиротюк
Электронная обработка материалов 56 (3-4), 74-88, 2020
22020
Анализ причин взрыва элеватора “DE BRUCE”
ВЭ Волков, АС Попов, ФА Тришин
Зернові продукти і комбікорми, 40-44, 2008
22008
Реінжиніринг бізнес-процесів як сучасний інструмент успішного розвитку ресторанного господарства
А Д’яконова, Ф Трішин, О Коротич
Економіка та суспільство, 2021
12021
Mathematical Model and Efficiency of Courses Timetable Creation Process
OY Sakaliuk, FA Trishyn
Mathematical Modelling of Engineering Problems 8 (3), 377-385, 2021
12021
Development of a virtual 3d-simulator of the feed pelleting technological process
N Shcherbakov, F Trishyn
Automation of technological and business processes 9 (2), 2017
12017
Повышение энергоэффективности процесса кристаллизации воды в ультразвуковом поле
ФА Тришин, АР Трач, ЮВ Орловская
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 79-84, 2017
12017
Самостійна робота студентів як спосіб формування професійних компетенцій
ФА Трішин, ВГ Мураховський
12016
Керування складними системами
ВЕ Волков, НО Макоєд, ФА Трішин
12016
Використання дистанційних технологій як засіб підвищення якості навчання
ЮК Корнієнко, ЮС Федченко, ФА Трішин
Холодильна техніка та технологія, 52-59, 2016
12016
Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства
АК Д’яконова, ФА Трішин, ЛА Тітомир, ОМ Коротич
Food Industry Economics 13 (1), 2021
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20