Федір Анатолійович Трішин
Федір Анатолійович Трішин
Odessa National Academy of Food Technologies
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Моделирование процесса кристализации воды в ультразвуковом поле
ОГ Бурдо, ФА Трішин, ОР Трач
Харчова наука і технологія, 75-80, 2015
42015
Интеллектуальные системы поддержки принятия решений по вопросам взрывобезопасности
ВЭ Волков, ФА Тришин
III Международная конференция «Стратегия качества в промышленности и …, 2007
42007
Управление потоками энергии в низкотемпературных разделительных установках
ФА Тришин, АР Трач, ЮВ Орловская
Проблемы региональной энергетики, 2018
32018
Процессы кристаллизации воды в ультразвуковом поле
ОГ Бурдо, ФА Тришин, АР Трач
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 80-86, 2014
32014
Автоматизована система простежуваності
ФА Трішин, ОМ Жигайло, ВА Гусаковский
Автоматизація технологічних і бізнес-процесів 9 (9-10), 2012
32012
Деякі аспекти підготовки висококваліфікованих фахівців у ВНЗ
Ф Трішин, Т Маркова, А Кац
Полтавський національний педагогічний університет імені ВГ Короленка, 2012
32012
Development of the method for reducing a model to the nondimensionalized form
O Brunetkin, O Maksymova, F Trishyn
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 26-33, 2018
22018
Анализ причин взрыва элеватора “DE BRUCE”
ВЭ Волков, АС Попов, ФА Тришин
Зернові продукти і комбікорми, 40-44, 2008
22008
ANALYSIS OF PROCESS CREATION OF THE COURSES TIMETABLING
O Sakaliuk, F Trishyn
Automation of technological and business processes 11 (2), 30-35, 2019
12019
AUTOMATION OF TRACEABILITY PROCESS AT GRAIN TERMINAL LLC “UKRTRANSAGRO
FA Trishyn
Grain Products and Mixed Fodder’s 17 (2), 2017
12017
Development of a virtual 3d-simulator of the feed pelleting technological process
N Shcherbakov, F Trishyn
Автоматизация технологических и бизнес-процессов, 52-56, 2017
12017
Повышение энергоэффективности процесса кристаллизации воды в ультразвуковом поле
ФА Тришин, АР Трач, ЮВ Орловская
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 79-84, 2017
12017
Самостійна робота студентів як спосіб формування професійних компетенцій
ФА Трішин, ВГ Мураховський
12016
Керування складними системами
ВЕ Волков, НО Макоєд, ФА Трішин
12016
Використання дистанційних технологій як засіб підвищення якості навчання
ЮК Корнієнко, ЮС Федченко, ФА Трішин
Холодильна техніка та технологія, 52-59, 2016
12016
Аналіз привабливості гастрономічного туризму в Україні та в одеській області; Analysis of the attractiveness of gastronomy tourism in Ukraine and odessa region
ФА Трішин, ІВ Крупіца, ОК Байрачна, КГ Шведюк
Економічний вісник Дніпровської політехніки; Экономический вестник …, 2020
2020
Электродинамические технологии–эффективное решение проблем пищевой индустрии
O Burdo, F Trişin, S Terziev, A Gavrilov, I Sirotiuk
Электронная обработка материалов 56 (3-4), 74-88, 2020
2020
Особливості проведення зимового дистанційного модуля 2019-2020 н. р.
ФА Трішин, ЮК Корнієнко
ІІ–га Всеукраїнська науково-методична конференція "ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ …, 2020
2020
Формування та розвиток особистості студента у сучасній системі вищої освіти
ОВ Радіонова, ОБ Ткаченко, ФА Трішин, ГО Саркісян
ІІ–га Всеукраїнська науково-методична конференція "ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ …, 2020
2020
Моделювання теплових режимів процесу формування блоку льоду
ФА Трішин, ОР Трач, ЮВ Гарібяр
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20