Разработка технологии свекловичного пектинового экстракта и пектинопродуктов на его основе ИА Крапивницкая Крапивницкая Ирина Алексеевна, 1992 | 12 | 1992 |
Технологическая оценка вторичных продуктов виноделия и перспективы использования для создания нового ассортимента кондитерских изделий ТВ Калиновская, В Оболкина, ИА Крапивницкая, СГ Кияница | 11 | 2014 |
Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька, СГ Кияниця, НО Залевська, ОО Вайсеро | 11 | 2009 |
Проблемы производства пектина НС Карпович, ЕВ Яровая, ГС Мельник, ИА Крапивницкая Пищевая и перерабатывающая промышленность, 2-3, 1988 | 8 | 1988 |
Овощные и фруктово-овощные пектиносодержащие продукты в отделочных полуфабрикатах с желейной структурой ИА Крапивницкая, В Оболкина, УС Йовбак Кондитерское производство, 33-34, 2014 | 7 | 2014 |
Використання вторинних продуктів переробки винограду під час розробки інноваційних технологій кондитерських виробів ТВ Калиновська, ІО Крапивницька, ВІ Оболкіна, СГ Кияниця Обладнання та технології харчових виробництв, 2013 | 6 | 2013 |
Использование пектинов и пектиносодержащих продуктов при производстве кондитерских изделий с желейной структурой В Оболкина, ИА Крапивницкая, УС Йовбак, СГ Кияница | 6 | 2013 |
Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві ЛМ Мацько, ГЄ Поліщук, ІО Крапивницька | 6 | 2011 |
Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондитерських виробів УС Йовбак, ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька Обладнання та технології харчових виробництв, 2013 | 5 | 2013 |
Перерозподіл пектинових речовин в овочевій сировині при виробництві морозива АВ Згурський, ГЄ Поліщук, ІО Кропивницька | 4 | 2011 |
Пектин з морквяного пюре ЯК ПОЗНАЧАЄТЬСЯ ЙОГО ВМІСТ НА ЯКОСТІ СИРЦЕВИХ ПРЯНИКІВ О Кирпіченкова, В Оболкіна, І Крапивницька Продовольча індустрія АПК, 33-35, 2011 | 4 | 2011 |
Использование жома и фильтрационного осадка для производства пектина ИА Крапивницкая, ОО Дикая, АП Мотченко, НС Карпович Сахарная промышленность, 21-23, 1996 | 4 | 1996 |
Підвищення харчової цінності цукерок додаванням виноградних вичавок ВІ Оболкіна, ТВ Каліновська, ІО Крапивницька | 3 | 2014 |
Извлечение пектина из биохимически обессахаренных корней сахарной свеклы ЕВ Кушнир, ИА Крапивницкая, ЛВ Донченко Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 45-46, 2000 | 3 | 2000 |
Коллоидно-химические свойства технологических растворов свекловичного пектина и пектатов ОА Худайкулова, ИА Крапивницкая, ИО Клецкова, ЕВ Кушнир, ... Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 38-40, 1998 | 3 | 1998 |
Термогравіметричний аналіз пектинових гелів ІО Крапивницька, ПВ Гурський, ФВ Перцевий ScienceRise 7 (2 (12)), 23-28, 2015 | 2 | 2015 |
Использование овощного пюре для повышения качества пряников ОН Кирпиченкова, В Оболкина, ИА Крапивницкая Кондитерское производство, 27-28, 2014 | 2 | 2014 |
Мікробіологічна безпечність борошняних кондитерських виробів з подовженим терміном придатності ВІ Оболкіна, НВ Олексієнко, ІО Крапивницька | 1 | 2018 |
Новітня технологія заварного білкового крему із застосуванням пюре горобини ВІ Оболкіна, ІІ Сивній, ІО Крапивницька | 1 | 2015 |
Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини УС Йовбак, ІВ Карпович, ІО Крапивницька, ВІ Оболкіна | 1 | 2013 |