Підписатись
Крапивницька Ірина / Крапивницкая Ирина / Krapyvnytska Iryna
Крапивницька Ірина / Крапивницкая Ирина / Krapyvnytska Iryna
кафедра технології цукру і підготовки води, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Разработка технологии свекловичного пектинового экстракта и пектинопродуктов на его основе
ИА Крапивницкая
Крапивницкая Ирина Алексеевна, 1992
131992
Технологическая оценка вторичных продуктов виноделия и перспективы использования для создания нового ассортимента кондитерских изделий
ТВ Калиновская, В Оболкина, ИА Крапивницкая, СГ Кияница
112014
Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів
ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька, СГ Кияниця, НО Залевська, ОО Вайсеро
112009
Овощные и фруктово-овощные пектиносодержащие продукты в отделочных полуфабрикатах с желейной структурой
ИА Крапивницкая, В Оболкина, УС Йовбак
Кондитерское производство, 33-34, 2014
82014
Використання вторинних продуктів переробки винограду під час розробки інноваційних технологій кондитерських виробів
ТВ Калиновська, ІО Крапивницька, ВІ Оболкіна, СГ Кияниця
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
82013
Проблемы производства пектина
НС Карпович, ЕВ Яровая, ГС Мельник, ИА Крапивницкая
Пищевая и перерабатывающая промышленность, 2-3, 1988
81988
Использование пектинов и пектиносодержащих продуктов при производстве кондитерских изделий с желейной структурой
В Оболкина, ИА Крапивницкая, УС Йовбак, СГ Кияница
72013
Наукові та практичні аспекти пектину і пектинопродуктів: монографія
ІО Крапивницька, ФВ Перцевой, ЄО Омельчук
ІО Крапивницька, ФВ Перцевой, ЄО Омельчук.–Суми: Сумський національний …, 2015
62015
Пектин з морквяного пюре ЯК ПОЗНАЧАЄТЬСЯ ЙОГО ВМІСТ НА ЯКОСТІ СИРЦЕВИХ ПРЯНИКІВ
О Кирпіченкова, В Оболкіна, І Крапивницька
Продовольча індустрія АПК, 33-35, 2011
62011
Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві
ЛМ Мацько, ГЄ Поліщук, ІО Крапивницька
62011
Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондитерських виробів
УС Йовбак, ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
52013
Перерозподіл пектинових речовин в овочевій сировині при виробництві морозива
АВ Згурський, ГЄ Поліщук, ІО Кропивницька
52011
Особенности применения пектинов и пектинсодержащих продуктов при производстве кондитерских изделий
ИА Крапивницкая, ВИ Оболкина
Продукты & ингредиенты, 64, 2009
52009
Использование жома и фильтрационного осадка для производства пектина
ИА Крапивницкая, ОО Дикая, АП Мотченко, НС Карпович
Сахарная промышленность, 21-23, 1996
41996
Термогравіметричний аналіз пектинових гелів
ІО Крапивницька, ПВ Гурський, ФВ Перцевий
ScienceRise 7 (2 (12)), 23-28, 2015
32015
Підвищення харчової цінності цукерок додаванням виноградних вичавок
ВІ Оболкіна, ТВ Каліновська, ІО Крапивницька
32014
Использование овощного пюре для повышения качества пряников
ОН Кирпиченкова, В Оболкина, ИА Крапивницкая
Кондитерское производство, 27-28, 2014
32014
Вплив додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та морквяно-яблучного пюре
УС Йовбак, ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька
32012
Извлечение пектина из биохимически обессахаренных корней сахарной свеклы
ЕВ Кушнир, ИА Крапивницкая, ЛВ Донченко
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 45-46, 2000
32000
Коллоидно-химические свойства технологических растворов свекловичного пектина и пектатов
ОА Худайкулова, ИА Крапивницкая, ИО Клецкова, ЕВ Кушнир, ...
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 38-40, 1998
31998
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20