Щоб редагувати профіль, увійдіть в обліковий запис elenapahomskaya@gmail.com.
Підписатись
Олена Пахомська / Olena Pahomska
Олена Пахомська / Olena Pahomska
Вінницький тороговельно-економічний інститут КНТЕУ
Підтверджена електронна адреса в vtei.com.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
А Мазаракі, М Пересічний, М Кравченко, О Пахомська
422012
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення
А Мазаракі, М Пересічний, М Кравченко, О Пахомська
92013
Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення
ОВ Пахомська
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 276-283, 2019
42019
Особливості впровадження системи НАССР на м’ясопереробних підприємствах України
О Пахомська, О Іваніщева
Молодий вчений 9, 98-101, 2020
32020
Новітні технології та якість бездріжджових хлібобулочних виробів
МІ Пересічний, СМ Пересічна, ОВ Пахомська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 120-123, 2011
32011
Поживна цінність хлібобулочних виробів функціонального призначення
МІ Пересічний, СМ Пересічна, ОВ Пахомська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 185-189, 2010
32010
Дослідження ринку хліба та хлібобулочних виробів України
О Пахомська
Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. 1 (5), 87-91, 2018
22018
ТЕНДЕНЦІЇ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
О Іваніщева, О Пахомська
Молодий вчений, 159-163, 2021
12021
Сучасний стан та перспективи розвитку ресторанного господарства в Україні.
О Пахомська
Наукові праці Національного університету харчових технологій 25 (1), 65-73, 2019
12019
РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС: РЕАЛІЇ НА ПЕРСПЕКТИВИ МАЙБУТНЬОГО
ОВ Пахомська
EDITORIAL BOARD, 628, 2022
2022
Тенденції формування якості хлібобулочних виробів функціонального призначення
ОВ Пахомська, ОА Іваніщева
Молодий вчений. 2021.№ 5 (93). С. 159-13., 2022
2022
ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ КЕЙТЕРИНГ ІНДУСТРІЇ–ВІД МИНУЛОГО В МАЙБУТНЄ
ОВ Пахомська
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету …, 2022
2022
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СУШІННЯ ОЛІЙНОГО НАСІННЯ
ВМ Бандура, ЛВ Фіалковська, ОВ Пахомська
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету …, 2022
2022
Розвиток ресторанного бізнесу в умовах карантину
ДВ Борисенко, ОВ Пахомська
Інноваційні напрями розвитку вітчизняного туристичного та готельно …, 2021
2021
Аквачищення-технологія для професіоналів готельно-ресторанного бізнесу
АС Бесараб, ОВ Пахомська
Інноваційні напрями розвитку вітчизняного туристичного та готельно …, 2021
2021
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технології харчових виробництв»
ОВ Пахомська
Технології харчових виробництв: методичні рекомендації до самостійної роботи …, 2021
2021
Завдання до лабораторних занять з дисципліни" Технології харчових виробництв»
ОВ Пахомська
Технології харчових виробництв: Завдання до лабораторних занять. Вінниця …, 2021
2021
ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ-ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ
ОВ Пахомська
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету …, 2021
2021
Сучасні системи водоочистки для харчових підприємств
ОВ Пахомська
2021
Молекулярна гастрономія, або кухня на рівні молекул
О Пахомська, Ю Аліна
Актуальні проблеми ефективного соціально- економічного розвитку України …, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20