Підписатись
Олена Пахомська/Olena Pahomska
Олена Пахомська/Olena Pahomska
Інші іменаОлена Пахомська, Elena Pahomska, Elena Pakhomska
Вінницький тороговельно-економічний інститут ДТЕУ/Vinnytsia Institute of Trade and Economics of
Підтверджена електронна адреса в vtei.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
А Мазаракі, М Пересічний, М Кравченко, О Пахомська
922012
Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення
ОВ Пахомська
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 276-283, 2019
182019
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення
А Мазаракі, М Пересічний, М Кравченко, О Пахомська
182013
ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР НА М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ
ОА Іваніщева, ОВ Пахомська
Young 85 (9), 2020
102020
Особливості впровадження системи НАССР на м’ясопереробних підприємствах України
О Пахомська, О Іваніщева
Молодий вчений 9, 98-101, 2020
102020
Тенденції формування якості хлібобулочних виробів функціонального призначення
О Іваніщева, О Пахомська
Молодий вчений, 159-163, 2021
82021
The production of the innovative craft cheese “Anchan”.[The production of the innovative craft cheese “Anchan”]
T Semko, V Palamarchuk, O Ivanishcheva, O Vasylyshyna, N Andrusenko, ...
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences.[Potravinarstvo Slovak …, 2022
52022
Дослідження ринку хліба та хлібобулочних виробів України
О Пахомська
Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. 1 (5), 87-91, 2018
52018
Поживна цінність хлібобулочних виробів функціонального призначення
МІ Пересічний, СМ Пересічна, ОВ Пахомська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 185-189, 2010
42010
Сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів в Україні
О Пахомська
Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів, 16-19, 2019
32019
Новітні технології та якість бездріжджових хлібобулочних виробів
МІ Пересічний, СМ Пересічна, ОВ Пахомська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 120-123, 2011
32011
Food products-quality and safety problems
O Pahomska
Scientific Bulletin of the Tavria State Agrotechnological University 11 (2), 29, 2021
22021
Перспективи розширення асортименту хліба та хлібобулочних виробів України
О Пахомська
Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської …, 2020
22020
Сучасний стан та перспективи розвитку ресторанного господарства в Україні.
О Пахомська
Наукові праці Національного університету харчових технологій 25 (1), 65-73, 2019
22019
Тенденції ринку кондитерських виробів України
О Пахомська
Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської …, 0
2
Дослідження можливостей інноваційного обладнання AMC у ресторанних технологіях
ТВ Семко, ОА Іваніщева, ОВ Пахомська, МІ Корчак
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2024
12024
АЮРВЕДА-СУЧАСНА СИСТЕМА ОЗДОРОВЛЕННЯ ОРГАНІЗМУ ЛЮДИНИ
ТВ Семко, ОВ Пахомська
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2023
12023
Індустрія гостинності: тенденції та перспективи
ОВ Пахомська
Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика: зб. тез доп. ІІІ …, 2023
12023
Крафтові хлібобулочні технології та гастрономічні інновації
ТВ Семко, ОВ Пахомська, НО Слободянюк
The 6 th International scientific and practical conference “Science and …, 2023
12023
The production of the innovative craft cheese" Anchan".
T Semko, V Palamarchuk, O Ivanishcheva, O Vasylyshyna, N Andrusenko, ...
Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022
12022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20