Підписатись
Олена Пахомська/Olena Pahomska
Олена Пахомська/Olena Pahomska
Інші іменаОлена Пахомська
Вінницький тороговельно-економічний інститут ДТЕУ/Vinnytsia Institute of Trade and Economics of
Підтверджена електронна адреса в vtei.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
А Мазаракі, М Пересічний, М Кравченко, О Пахомська
762012
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення
А Мазаракі, М Пересічний, М Кравченко, О Пахомська
142013
Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення
ОВ Пахомська
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 276-283, 2019
122019
Особливості впровадження системи НАССР на м’ясопереробних підприємствах України
О Пахомська, О Іваніщева
Молодий вчений 9, 98-101, 2020
72020
Тенденції формування якості хлібобулочних виробів функціонального призначення
О Іваніщева, О Пахомська
Молодий вчений, 159-163, 2021
52021
Дослідження ринку хліба та хлібобулочних виробів України
О Пахомська
Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. 1 (5), 87-91, 2018
42018
Поживна цінність хлібобулочних виробів функціонального призначення
МІ Пересічний, СМ Пересічна, ОВ Пахомська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 185-189, 2010
42010
Новітні технології та якість бездріжджових хлібобулочних виробів
МІ Пересічний, СМ Пересічна, ОВ Пахомська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 120-123, 2011
32011
Перспективи розширення асортименту хліба та хлібобулочних виробів України
О Пахомська
Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської …, 2020
22020
Сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів в Україні
О Пахомська
Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів, 16-19, 2019
22019
Сучасний стан та перспективи розвитку ресторанного господарства в Україні.
О Пахомська
Наукові праці Національного університету харчових технологій 25 (1), 65-73, 2019
22019
Технологія хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски
О Пахомська, С Пересічна, М Пересічний
Харківський державний університет харчування і торгівлі, 2010
1*2010
Тенденції ринку кондитерських виробів України
О Пахомська
Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської …, 0
1
АЮРВЕДА-СУЧАСНА СИСТЕМА ОЗДОРОВЛЕННЯ ОРГАНІЗМУ ЛЮДИНИ
ТВ Семко, ОВ Пахомська
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2023
2023
Крафтові технології як сучасний вид хлібного мистецтва
ОВ Пахомська
Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві: матеріали VI Міжнар …, 2023
2023
Індустрія гостинності: тенденції та перспективи
ОВ Пахомська
Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика: зб. тез доп. ІІІ …, 2023
2023
Контроль якості продукції: організація та методологія
ОВ Пахомська
Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської …, 2023
2023
Крафтові хлібобулочні технології та гастрономічні інновації
ТВ Семко, ОВ Пахомська, НО Слободянюк
The 6 th International scientific and practical conference “Science and …, 2023
2023
Нанотехнології: реальність харчової промисловості
ОВ Пахомська
Editorial board, 672, 2022
2022
РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС: РЕАЛІЇ НА ПЕРСПЕКТИВИ МАЙБУТНЬОГО
ОВ Пахомська
EDITORIAL BOARD, 628, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20