Технологія харчових продуктів функціонального призначення А Мазаракі, М Пересічний, М Кравченко, О Пахомська | 76 | 2012 |
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення А Мазаракі, М Пересічний, М Кравченко, О Пахомська | 14 | 2013 |
Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення ОВ Пахомська Наукові праці Національного університету харчових технологій, 276-283, 2019 | 12 | 2019 |
Особливості впровадження системи НАССР на м’ясопереробних підприємствах України О Пахомська, О Іваніщева Молодий вчений 9, 98-101, 2020 | 7 | 2020 |
Тенденції формування якості хлібобулочних виробів функціонального призначення О Іваніщева, О Пахомська Молодий вчений, 159-163, 2021 | 5 | 2021 |
Дослідження ринку хліба та хлібобулочних виробів України О Пахомська Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. 1 (5), 87-91, 2018 | 4 | 2018 |
Поживна цінність хлібобулочних виробів функціонального призначення МІ Пересічний, СМ Пересічна, ОВ Пахомська Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 185-189, 2010 | 4 | 2010 |
Новітні технології та якість бездріжджових хлібобулочних виробів МІ Пересічний, СМ Пересічна, ОВ Пахомська Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 120-123, 2011 | 3 | 2011 |
Перспективи розширення асортименту хліба та хлібобулочних виробів України О Пахомська Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської …, 2020 | 2 | 2020 |
Сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів в Україні О Пахомська Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів, 16-19, 2019 | 2 | 2019 |
Сучасний стан та перспективи розвитку ресторанного господарства в Україні. О Пахомська Наукові праці Національного університету харчових технологій 25 (1), 65-73, 2019 | 2 | 2019 |
Технологія хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски О Пахомська, С Пересічна, М Пересічний Харківський державний університет харчування і торгівлі, 2010 | 1* | 2010 |
Тенденції ринку кондитерських виробів України О Пахомська Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської …, 0 | 1 | |
АЮРВЕДА-СУЧАСНА СИСТЕМА ОЗДОРОВЛЕННЯ ОРГАНІЗМУ ЛЮДИНИ ТВ Семко, ОВ Пахомська Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2023 | | 2023 |
Крафтові технології як сучасний вид хлібного мистецтва ОВ Пахомська Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві: матеріали VI Міжнар …, 2023 | | 2023 |
Індустрія гостинності: тенденції та перспективи ОВ Пахомська Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика: зб. тез доп. ІІІ …, 2023 | | 2023 |
Контроль якості продукції: організація та методологія ОВ Пахомська Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської …, 2023 | | 2023 |
Крафтові хлібобулочні технології та гастрономічні інновації ТВ Семко, ОВ Пахомська, НО Слободянюк The 6 th International scientific and practical conference “Science and …, 2023 | | 2023 |
Нанотехнології: реальність харчової промисловості ОВ Пахомська Editorial board, 672, 2022 | | 2022 |
РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС: РЕАЛІЇ НА ПЕРСПЕКТИВИ МАЙБУТНЬОГО ОВ Пахомська EDITORIAL BOARD, 628, 2022 | | 2022 |