Антиоксидантні властивості деяких видів рослинної сировини МП Головко, НМ Пенкіна, ВВ Колесник Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (6 (52)), 9-11, 2011 | 16 | 2011 |
Способи зниження токсичного ефекту алкоголю на організм МП Головко, НМ Пенкіна, ВВ Колесник Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 8 | 2012 |
Податкове стимулювання розвитку інвестиційної діяльності ВВ Колесник спец. 08.00. 03 «Економіка управління національним господарством»/ВВ …, 2009 | 5 | 2009 |
Значення біомаси в енергозабезпеченні України та основні напрями її використання при виробництві енергії ММ Жовмір, ОП Смірнов, АС Торосов, ВЛ Коржов, ІО Абрамович, ... Энергетика и электрификация, 28-34, 2002 | 5 | 2002 |
Комплексна оцінка якості жіночих гігієнічних прокладок НМ Пенкіна, ВВ Колесник, ГО Каламайко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016 | 3 | 2016 |
Митний контроль за переміщенням фізичних осіб через митний кордон України МП Головко, СВ Сорокіна Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 3 | 2012 |
Податкові стимули розвитку підприємств ЮБ Іванов, ВВ Колесник ВІСНИК, 2008108, 2008 | 3 | 2008 |
Використання нетрадиційної сировини під час виробництва слабоалкогольних напоїв СВ Сорокіна, ВВ Колесник, ВВ Полупан, ВО Акмен Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 90-97, 2022 | 2 | 2022 |
Товарознавча оцінка якості настоїв спиртових із рослинної сировини для лікеро-горілчаного виробництва МП Головко, НМ Пенкіна, ВВ Колесник Товарознавчий вісник, 107-112, 2016 | 2 | 2016 |
Порівняльна характеристика хімічного складу та антиоксидантної активності різних видів молочної сироватки та перспективи її використання у напоях МП Головко, НМ Пенкіна, ВВ Колесник Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 134-139, 2013 | 2 | 2013 |
Особенности применения зондовых методик в скрещенных электрическом и магнитном полях АК Гнап, ВВ Колесник, ВВ Онищенко, БА Гнап, НИ Коваленко, ... Системи обробки інформації, 187-197, 2006 | 2 | 2006 |
МОДЕЛЮВАННЯ СТАЦІОНАРНОГО ТЕПЛОВОГО ПОЛЯ СТРУМОПРОВІДНИХ ШИН СУДНОВИХ ГРЩ СВ Тараненко, ОС Кириченко, ВВ Колесник, ВІ Костюченко, ... ВОДНИЙ ТРАНСПОРТ, 13-21, 2021 | 1 | 2021 |
ВИЗНАЧЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПОКАЗНИКА ЯКОСТІ ДЕЯКИХ СОРТІВ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО ВВ Колесник, ВВ Полупан, НМ Пенкіна, АО Бобровська The 4th International scientific and practical conference “The world of …, 2020 | 1 | 2020 |
Управління гребними електрорушіями при плаванні в умовах хитавиці СВ Тараненко, СВ Пріступа, ВВ Колесник, ОВ Пастух, ОВ Гойжевський Водний транспорт, 53-57, 2020 | 1 | 2020 |
Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу МП Головко, ВВ Полупан, ВВ Колесник, ЯІ Полупан, АГ Сенатосенко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018 | 1 | 2018 |
Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв МП Головко, НМ Пенкіна, ВВ Колесник, ВВ Полупан Наукові праці Національного університету харчових технологій, 200-207, 2017 | 1 | 2017 |
Формування якості та розширення асортименту міцних алкогольних напоїв зниженої токсичної дії. Монографія МП Головко, ВВ Колесник, НМ Пенкіна Харків: ХДУХТ, 2017 | 1 | 2017 |
Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом ВВ Колесник Харків, 2016 | 1 | 2016 |
Модельные исследования антиоксидантных свойств спиртовых настоек НП ГОЛОВКО, НМ ПЕНКИНА, ВВ КОЛЕСНИК Товары и рынки, 132-140, 2014 | 1 | 2014 |
Модельні дослідження антиоксидантних властивостей спиртових настоянок М Головко, Н Пенкіна, В Колесник Товари і ринки, 132-140, 2014 | 1 | 2014 |