Подписаться
Daria Hrynova; Дар'я Гриньова
Daria Hrynova; Дар'я Гриньова
Sumy National Agrarian University; Сумський національний аграрний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене sau.sumy.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з нього (Біла Церква)
ДВ Гриньова, ДВ Гринёва
22014
Influence of quality of washing of technological line of production of milk on contamination of raw material
DV Hrynova
Збірник праць «Актуальні проблеми сучасної науки», 2013
22013
Antioxidant status of poultry organs and tissues in postnatal ontogenesis period and under the influence of stress factors
O Kononskiy, S Tsehmistrenko, M Simonenko, O Chubar, D Muravka, ...
UKRAINSKII BIOKHIMICHESKII ZHURNAL 77 (5), 166, 2005
22005
Технологія м’ясного функціонального продукту із використанням сировини рослинного походження
ДВ Гриньова, ДВ Гринёва
12018
Функціонально-технологічні властивості м’яса перепела
ДВ Гриньова, НВ Болгова, ЮВ Назаренко, ДВ Гринёва
12015
5. КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕПЕЛІВНИЦТВА
ДВ Гриньова
ПРОГРАМА ТА МАТЕРІАЛИ ЧЕТВЕРТОЇ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ …, 2015
12015
Влияние качества молока на качество продуктов, изготовленных из него
ДВ Гриньова
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, 136-138, 2014
12014
Удосконалення технології м’ясних паштетів із використанням м’яса перепелів
ВВ Євлаш, ДВ Гриньова, ВВ Евлаш, ДВ Гринёва
ХДУХТ, 2018
2018
Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостями
ДВ Гриньова, НВ Болгова, ДВ Гринёва
ТДАТУ, 2018
2018
Розробка рецептури сардельок із заміною м’яса курки на м’ясо перепела
ДВ Гриньова
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2016
2016
Сухі овочі у технології сардельок
ДВ Гриньова
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016
2016
Удосконалення технології сосисок із використанням м’яса перепелів
ВВ Євлаш, ДВ Гриньова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016
2016
Розробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелів
ДВ Гриньова, ДВ Гринёва
2015
Отримання високоякісної сировини з удосконаленням процесу сушки
МЮ Савченко-Перерва, ОВ Радчук, ДВ Гриньова, НВ Болгова
Технологический аудит и резервы производства 5 (7 (25)), 38-40, 2015
2015
Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів
АВ Косолапова, ВВ Євлаш, ДВ Гриньова, ВВ Евлаш, ДВ Гринёва
2015
Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е
ДВ Гриньова, ДВ Гринёва
Таврійський державний агротехнологічний університет, 2015
2015
Витамин Е в яйцах и мясе перепела
ДВ Гринёва, НВ Болгова, ДВ Гриньова
2015
Підвищення продуктивності самок перепела
ДВ Гриньова, ДВ Гринёва
Сумський національний аграрний університет, 2014
2014
Чи можна використовувати властивості горобини у молочній промисловості?
ДВ Гриньова, ДВ Гринёва
2014
Влияние санитарного состояния технологической линии производства молока на его качество
ЛИ Горбатенко, ДВ Гриньова, ЛІ Горбатенко, ДВ Гринёва
2014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20