Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з нього (Біла Церква) ДВ Гриньова, ДВ Гринёва | 3 | 2014 |
Influence of quality of washing of technological line of production of milk on contamination of raw material DV Hrynova Збірник праць «Актуальні проблеми сучасної науки», 2013 | 2 | 2013 |
Antioxidant status of poultry organs and tissues in postnatal ontogenesis period and under the influence of stress factors O Kononskiy, S Tsehmistrenko, M Simonenko, O Chubar, D Muravka, ... UKRAINSKII BIOKHIMICHESKII ZHURNAL 77 (5), 166, 2005 | 2 | 2005 |
Технологія м’ясного функціонального продукту із використанням сировини рослинного походження ДВ Гриньова, ДВ Гринёва | 1 | 2018 |
Функціонально-технологічні властивості м’яса перепела ДВ Гриньова, НВ Болгова, ЮВ Назаренко, ДВ Гринёва | 1 | 2015 |
5. КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕПЕЛІВНИЦТВА ДВ Гриньова ПРОГРАМА ТА МАТЕРІАЛИ ЧЕТВЕРТОЇ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ …, 2015 | 1 | 2015 |
Влияние качества молока на качество продуктов, изготовленных из него ДВ Гриньова Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, 136-138, 2014 | 1 | 2014 |
Удосконалення технології м’ясних паштетів із використанням м’яса перепелів ВВ Євлаш, ДВ Гриньова, ВВ Евлаш, ДВ Гринёва ХДУХТ, 2018 | | 2018 |
Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостями ДВ Гриньова, НВ Болгова, ДВ Гринёва ТДАТУ, 2018 | | 2018 |
Розробка рецептури сардельок із заміною м’яса курки на м’ясо перепела ДВ Гриньова Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2016 | | 2016 |
Сухі овочі у технології сардельок ДВ Гриньова Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016 | | 2016 |
Удосконалення технології сосисок із використанням м’яса перепелів ВВ Євлаш, ДВ Гриньова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016 | | 2016 |
Розробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелів ДВ Гриньова, ДВ Гринёва | | 2015 |
Отримання високоякісної сировини з удосконаленням процесу сушки МЮ Савченко-Перерва, ОВ Радчук, ДВ Гриньова, НВ Болгова Технологический аудит и резервы производства 5 (7 (25)), 38-40, 2015 | | 2015 |
Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів АВ Косолапова, ВВ Євлаш, ДВ Гриньова, ВВ Евлаш, ДВ Гринёва | | 2015 |
Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е ДВ Гриньова, ДВ Гринёва Таврійський державний агротехнологічний університет, 2015 | | 2015 |
Витамин Е в яйцах и мясе перепела ДВ Гринёва, НВ Болгова, ДВ Гриньова | | 2015 |
Підвищення продуктивності самок перепела ДВ Гриньова, ДВ Гринёва Сумський національний аграрний університет, 2014 | | 2014 |
Чи можна використовувати властивості горобини у молочній промисловості? ДВ Гриньова, ДВ Гринёва | | 2014 |
Влияние санитарного состояния технологической линии производства молока на его качество ЛИ Горбатенко, ДВ Гриньова, ЛІ Горбатенко, ДВ Гринёва | | 2014 |