Follow
Татьяна Незвещук-Когут
Татьяна Незвещук-Когут
ЧТЕІ ДТЕУ
Verified email at knute.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Theoretical and methodological principles of tourist attractiveness of territories
IV Anhelko, IS Oryshchyn, NM Popadynets, YV Zhuravel, ...
Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України, 43-47, 2020
152020
Проблеми та напрями підвищення ефективності управління та якістю обслуговування на туристичних підприємствах
Т Незвещук-Когут
Ефективна економіка, 12-17, 2015
112015
Analysis and modeling of factor determinants for Ukraine hotels and tourist sphere
N Popadynets, I Hryhoruk, M Popyk, O Bilanyuk, O Halachenko, ...
Intelligent Human Systems Integration 2021: Proceedings of the 4th …, 2021
72021
Удосконалення управління діяльністю туристичних підприємств : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04
НКТ Семенівна
Херсон. нац. техн. ун-т, 2012
6*2012
Технології автоматизації системи управління у закладах ресторанного господарства
О Камушков, О Жилко, Т Незвещук-Когут
Економіка та суспільство, 2022
52022
Готельна послуга як вид туристичного продукту
ТС Незвещук-Когут
Індустрія гостинності в країнах Європи: матеріали ІІІ міжнародної науково …, 2019
52019
The Theoretical Evaluation Of The Poly (3, 4-Dimethylpyrrole) Cathodic Electrodeposition, Assisted By Manganate-Ions, Intercalated Into A Conducting Polymer
VV Tkach, NM Storoshchuk, SC De Oliveira, OV Luganska, HB e Gala, ...
Applied Journal of Environmental Engineering Science 4 (3), J. Envir. Eng …, 2018
42018
Стратегії управління якістю послуг та продуктів у галузі туризму на засадах впровадження моделей якості, підготовки персоналу та корпоративної культури підприємств
ЧБС Незвещук-Когут Т. С.
Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу, 20-24, 2016
42016
Determining the rational concentration of dry demineralized whey in a formulation for marzipan pastes
M Kravchenko, L Rybchuk, D Fedorova, R Romanenko, V Piddubnyi, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020
22020
Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток України
ТС Незвещук-Когут, ВА Язіна
Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 51-57, 2020
22020
Вплив тенденцій розвитку міжнародного туризму на функціонування вітчизняної туристичної індустрії
ТС Незвещук-Когут
Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України, 54-57, 2019
22019
Передумови та перспективи розвитку гастрономічного туризму на Буковині
Т Незвещук-Когут
Бурдяк Олена, 2018
22018
Priorities for preserving the productive capacity of human potential of Ukraine in the light of the foreign countries’ policies
M Karpiak, N Popadynets, T Nezveshchuk-Kohut, S Soima, ...
Journal of Innovations and Sustainability 7 (4), 02-02, 2023
12023
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ В ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ М. ЧЕРНІВЦІ)
Т Незвещук-Когут
Трансформація податкової та обліково-аналітичної систем в контексті сучасних …, 2021
12021
Гармонізація інституційного розвитку сільського зеленого туризму з європейською практикою
Т Незвещук-Когут, Б Чорний
Кифяк Василь Федорович, 2017
12017
Використання популяризації та реклами іміджу території у менеджменті туристичних підприємств
Т Незвещук-Когут, БС Чорний
Науковий вісник Херсонського державного університету, с. 140-142, 2014
12014
ЗАХИСТ НАЦІОНАЛЬНИХ ТОВАРОВИРОБНИКІВ В УМОВАХ ЛІБЕРАЛІЗАЦІЇ ЗОВНІШНЬОЇ ТОРГІВЛІ
ОВ Михайловська, НКТ Семенівна
СВІТОВА ЕКОНОМІКА ТА МІЖНАРОДНІ ВІДНОСИНИ, с. 6-13, 2013
12013
БЕЗПЕКА ЯК ФАКТОР КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Т НЕЗВЕЩУК-КОГУТ
Редакційна колегія, 181, 0
1
РОЗВИТОК ТРАНСКОРДОННИХ ТУРИСТИЧНИХ КЛАСТЕРІВ: СТРАТЕГІЧНІ ІНІЦІАТИВИ ТА МАРКЕТИНГОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
Н ПОПАДИНЕЦЬ, Т НЕЗВЕЩУК-КОГУТ, Я ДАНИЛО, Н БІЛЕЦЬКА
Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences 332 (4), 264-270, 2024
2024
Соціальні мережі як каталізатор розвитку та дистрибуції послуг закладів ресторанного господарства
ТС Незвещук-Когут, ВА Язіна
Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій, 2023
2023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20