Follow
Татьяна Незвещук-Когут
Татьяна Незвещук-Когут
ЧТЕІ ДТЕУ
Verified email at knute.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Theoretical and methodological principles of tourist attractiveness of territories
IV Anhelko, IS Oryshchyn, NM Popadynets, YV Zhuravel, ...
Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України, 43-47, 2020
112020
Проблеми та напрями підвищення ефективності управління та якістю обслуговування на туристичних підприємствах
Т Незвещук-Когут
Ефективна економіка, 12-17, 2015
112015
Удосконалення управління діяльністю туристичних підприємств : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04
НКТ Семенівна
Херсон. нац. техн. ун-т, 2012
6*2012
Готельна послуга як вид туристичного продукту
ТС Незвещук-Когут
Індустрія гостинності в країнах Європи: матеріали ІІІ міжнародної науково …, 2019
52019
The Theoretical Evaluation Of The Poly (3, 4-Dimethylpyrrole) Cathodic Electrodeposition, Assisted By Manganate-Ions, Intercalated Into A Conducting Polymer
VV Tkach, NM Storoshchuk, SC De Oliveira, OV Luganska, HB e Gala, ...
Applied Journal of Environmental Engineering Science 4 (3), J. Envir. Eng …, 2018
52018
Технології автоматизації системи управління у закладах ресторанного господарства
О Камушков, О Жилко, Т Незвещук-Когут
Економіка та суспільство, 2022
42022
Analysis and modeling of factor determinants for Ukraine hotels and tourist sphere
N Popadynets, I Hryhoruk, M Popyk, O Bilanyuk, O Halachenko, ...
Intelligent Human Systems Integration 2021: Proceedings of the 4th …, 2021
42021
Стратегії управління якістю послуг та продуктів у галузі туризму на засадах впровадження моделей якості, підготовки персоналу та корпоративної культури підприємств
ЧБС Незвещук-Когут Т. С.
Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу, 20-24, 2016
42016
Determining the rational concentration of dry demineralized whey in a formulation for marzipan pastes
M Kravchenko, L Rybchuk, D Fedorova, R Romanenko, V Piddubnyi, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020
22020
Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток України
ТС Незвещук-Когут, ВА Язіна
Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 51-57, 2020
22020
Вплив тенденцій розвитку міжнародного туризму на функціонування вітчизняної туристичної індустрії
ТС Незвещук-Когут
Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України, 54-57, 2019
22019
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ В ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ М. ЧЕРНІВЦІ)
Т Незвещук-Когут
Трансформація податкової та обліково-аналітичної систем в контексті сучасних …, 2021
12021
Передумови та перспективи розвитку гастрономічного туризму на Буковині
Т Незвещук-Когут
Бурдяк Олена, 2018
12018
Гармонізація інституційного розвитку сільського зеленого туризму з європейською практикою
Т Незвещук-Когут, Б Чорний
Кифяк Василь Федорович, 2017
12017
Використання популяризації та реклами іміджу території у менеджменті туристичних підприємств
Т Незвещук-Когут, БС Чорний
Науковий вісник Херсонського державного університету, с. 140-142, 2014
12014
ЗАХИСТ НАЦІОНАЛЬНИХ ТОВАРОВИРОБНИКІВ В УМОВАХ ЛІБЕРАЛІЗАЦІЇ ЗОВНІШНЬОЇ ТОРГІВЛІ
ОВ Михайловська, НКТ Семенівна
СВІТОВА ЕКОНОМІКА ТА МІЖНАРОДНІ ВІДНОСИНИ, с. 6-13, 2013
12013
Non-Price Competitivenes Factors in a Value Chain of a Tourism Product
NP Mariia GARASYMLIUK, Bohdan DANYLYSHYN, Uliana MARTYNIUK, Viktoriia ...
Journal of Environmental Management and Tourism 4 (Vol 14), 1998-2003, 2023
2023
ШЛЯХИ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЗА ФОРМАТОМ САМООБСЛУГОВУВАННЯ «FREE-FLOOW»
Т Незвещук-Когут, А Забурмеха
Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції …, 2023
2023
Важливість патріотичного виховання як обов’язкової складової підготовки висококваліфікованого фахівця
ТС Незвещук-Когут, ОС Камушков
2022
Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку
ВФ Кифяк, КВ Паламарек, ВО Ореховський, ТС Незвещук-Когут, ...
Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку …, 2021
2021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20