Follow
Екатерина Рубанка / Катерина Рубанка / Kateryna Rubanka
Екатерина Рубанка / Катерина Рубанка / Kateryna Rubanka
Национальный университет пищевых технологий
Verified email at nuft.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Влияние технологических факторов на процесс экстракции плодов рябины черноплодной
ВА Терлецкая, ЕВ Рубанка, ИН Зинченко
Техника и технология пищевых производств, 127-131, 2013
262013
Дослідження якості сухого екстракту кореня імбиру
КВ Рубанка, ВА Терлецька, АГ Абрамова
42017
Исследование физико-химических свойств водных экстрактов чая
ЕВ Рубанка, ВА Терлецкая, ИН Зинченко
42014
Prospects of potato pulp disposal: a review.
K Rubanka, V Terletska, M Pysarev, A Abramova
Journal of Hygienic Engineering & Design 35, 2021
22021
Research on the effect of super high frequency field on green tea extraction and extract quality
K Rubanka, A Bessarab, V Terletska
22020
Дослідження впливу виду екстрагента процесу екстрагування на вихід антоціанів з квітів Гібіскусу
М Шпачук, А Точона, КВ Рубанка, ВА Терлецька
22018
Використання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначення
АГ Абрамова, КВ Рубанка, ОП Писарець
22017
Udoskonalennya tekhnolohiyi polikomponentnykh sumishey roslynnykh ekstraktiv ta kharchokontsentrativ solodkykh strav z yikh vykorystannyam [Improvement of the technology of …
KV Rubanka
Extended abstract of Candidate’s thesis). Kyiv [in Ukrainian], 2016
22016
Doslidzhennia protsesu ekstraktsii makroelementiv pry vyrobnytstvi produktiv na osnovi chaiu zelenoho [Study of macronutrients extractions in green tea production]
KV Rubanka, VA Terletska, IM Zinchenko, HM Bila
Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii–Scientific …, 2014
22014
Дослідження процесу екстракції макроелементів при виробництві продуктів на основі чаю зеленого
КВ Рубанка, ВА Терлецька, ІМ Зінченко, ГМ Біла
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 228-233, 2014
22014
Исследование влияния технологических факторов на процесс экстракции корня имбиря в производстве быстрорастворимого кофе и чая
ВА Терлецкая, ЕВ Рубанка, ИН Зинченко
22013
STUDY OF THE INFLUENCE OF ALKALIZED COCOA POWDER ON THE STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF INSTANT MOUSSES
K Rubanka, O Gorodyska
EDITOR COORDINATOR, 971, 2020
12020
Удосконалення технології бісквітів функціонального призначення для підприємств кондитерської галузі та закладів ресторанного господарства
АГ Абрамова, КВ Рубанка, ОП Писарець
12018
Застосування сумішей рослинних екстрактів в технології харчоконцентратів солодких страв типу муси
КВ Рубанка, ВА Терлецька, ІМ Зінченко
12017
Влияние температуры экстракции на физико-химические показатели ягодных экстрактов
ЕВ Рубанка, ВА Терлецкая
12017
Удосконалення технології полікомпонентнпх сумішей рослинних екстрактів та харчоконпентратів солодких страв з їх використанням
КВ Рубанка
12016
Перспективы использования кофе в производстве продуктов быстрого приготовления
ЕВ Рубанка, ИН Зинченко, ВА Терлецкая
12014
Дослідження впливу зміни екстрагенту на хімічний склад екстрактів під час процесу екстрагування
КВ Рубанка, ВА Терлецька, ІМ Зінченко
12014
Дослідження гігроскопічних властивостей полікомпонентних сумішей на основі кави та чаю
КВ Рубанка, ВА Терлецька, ІМ Зінченко
12014
Полікомпонентна суміш на основі чаю як добавка до харчових продуктів
КВ Рубанка, ВА Терлецька
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014
12014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20