Follow
Василь Пасічний
Василь Пасічний
професор
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Технологія м'яса та м'ясних продуктів
2006 ММ Клименко - К.: Вища освіта
112*2006
Antioxidant plant extracts in the meat processing industry
AI Ukrainets, VM Pasichniy, YV Zheludenko
Biotechnologia Acta 9 (2), 19-27, 2016
542016
Scientific foundations of solving engineering tasks and problems
B Demchyna, L Vozniuk, M Surmai, D Hladyshev, V Babyak, V Kovalchuk, ...
International Science Group, 2021
482021
Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів (Частина 2)
ВМ Пасічний
38*2008
Технологічне проектування м′ ясо-жирових виробництв./За редакцією професора Клименка ММ/Навчальний посібник
МММ ММ Клименко, ВМ Пасічний
Вінниця: Нова Книга, 2005, 2005
38*2005
Development of combined protein-fat emulsions for sausage and semifinished products with poultry meat
ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 32-38, 2015
37*2015
Cranberry extract in the technology of boiled sausages with meat waterfowl
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichniy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
35*2017
Oleoresins effect on cooked poultry sausages microbiological stability,
ZS Ukrainets A.I., Pasichniy V., Zheludenko Yu.
Ukrainian Food Journal, 5 ((1),), pp. 124–134., 2016
34*2016
Influence of functional food composition on the properties of meat mince systems
I Strashynskyi, O Fursik, V Pasichnyi, A Marynin, G Goncharov
34*2016
Дослідження емульсій на основі білоквмісних функціональних харчових композицій
ВМ Пасічний, ІМ Страшинський, ОП Фурсік
Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (23)), 51-55, 2015
34*2015
Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м’ясопродуктів
ВМ Пасічний
342004
Investigation of proteolysis ability of functional destinated minced half-finished meat products
A Ukrainets, V Pasichnyi, D Shvedyuk, Y Matsuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
33*2017
Structure stabilization of fermented-milk pastes.
U Pasichnyi, V., Yushchenko, N., Mykoliv, I., Kuzmyk
Ukrainian Food Journal,, 431–439., 2015
33*2015
Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів
ВМ Пасічний, АМ Гередчук, ОО Мороз, ЮА Ястреба
33*2015
ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛІВ АЛЬГІНАТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА М''ЯСНИХ ТА М''ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТіВ
ВМ Пасічний, ЮА Ястреба
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
32*2013
Problema belka yly problema kachestva pyshhy
VN Pasichnyj
Mjasnoj byznes 2 (1), 12-18, 2004
32*2004
Collagen containing mixtures impact on sensory properties of chicken forcemeat systems
VМ Pasichniy, MM Polumbryk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016
31*2016
Дослідження характеристик мясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока
ВМ Пасічний, ОО Мороз, ОА Захандревич
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
31*2008
Analysis of the influence of rosemary and grape seed extracts on oxidation the lipids of peking duck meat
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, A Marynin, M Polumbryk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2017
292017
Polufabrikatyi iz myasa indeyki s ispolzovaniem teksturoformiruyuschih napolniteley
S Ivanov, V Pasichniy, I Strashinskiy, A Marinin, O Fursik, V Krepak
Himiya i tehnologiya pischi 2 (48), 25-33, 2014
27*2014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20