Підписатись
Наталія Гусятинська
Наталія Гусятинська
НУХТ
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Наукове обґрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків
НА Гусятинська
182008
Использование коагулянтов для повышения качества диффузионного сока
НА Гусятинская, АА Липец
Сахар., 37, 2005
172005
Питання мікробіологічного контролю та вибору антисептика при екстрагуванні цукрози
НА Гусятинська
Цукор України, 12-15, 2006
13*2006
Аналіз інвестиційних механізмів Кіотського протоколу
ВС Буковинський, ТМ Чорна, НА Гусятинська
Збірник наукових праць Ірпінської фінансово-юридичної академії (економіка …, 2013
12*2013
Использование антисептика-флокулянта при извлечении сахарозы из свекловичной стружки
НА Гусятинская, МП Купчик, АА Липец, ТН Чорна, СН Тетерина
Сахар, 36-39, 2006
102006
Технологічні аспекти перероблення буряків, уражених слизистим бактеріозом
НА Гусятинська, ТМ Нечипор
Цукор України, 41-46, 2016
7*2016
Методи контролю харчових виробництв: Лабораторний практикум
НІ Штангеєва
72000
Studying the process of extracting sugary substances from the stalks of sweet sorghum in the technology of making food syrups
N Husiatynska, N Hryhorenko, O Kalenik, M Husiatynskyi, S Teterina
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 112, 2021
62021
До питання екологізації виробництва цукру [електроний ресурс] /[Гусятинська НА, Чорна ТМ, Бондар ЛМ, Касян І. М.]
НА Гусятинська
Збірник наукових статей «ІІІ-го Всеукраїнського з’їзду екологів з …, 2011
6*2011
Очищення густих напівпродуктів цукрового виробництва з застосуванням нетоксичних реагентів
ВО Штангеєв, ОМ Молодницька, НА Гусятинська, ЛС Клименко, ...
Цукор України, 30-33, 2011
62011
Реалії cьогодення та перспективи майбутнього підготовки питної і технологічної води
АА Долінський, ОМ Ободович, ВВ Сидоренко, НА Гусятинська
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 247-255, 2018
5*2018
Особливості мікробіологічного контролю у виробництві цукру з тростинного цукру-сирцю
НА Гусятинська
Цукор України.—К.: НАЦУ, 32-36, 2010
52010
Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків
НА Гусятинська, СМ Тетеріна, МВ Гусятинський, ІМ Касян
52010
Основні напрямки удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової стружки/Ліпєц АА, Гусятинська НА
АА Ліпєц
Цукор України, 17-20, 2005
52005
Разработка способа подготовки экстрагента для извлечения сахара из свеклы
НА Гусятинская
Дис. на соиск. науч. ст. канд. наук. К.–1991, 1991
51991
Substantiation of a rational method of purification of sugar sorghum juice in the technology of food syrup production
Hryhorenko, Nataliia, Husiatynska, Nataliia, Kalenyk, Olha
Ukrainian Food Journal 10 (2), 263-276., 2021
4*2021
Improvement of technology for obtaining sugar-containing sorghum syrup with the use of membrane methods
V Hryhorenko, N., Husiatynska, N., Vakuliuk, P. & Chibrikov
Scientific Works of National University of Food Technologies 26 (1), 142-152, 2020
4*2020
Research into application of zeolite for purification of diffusion juice in sugar production
N Husiatynska, T Nechypor, M Husiatynskyi, S Shulga
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-13, 2018
42018
Ефективність сучасних дезінфектантів при переробленні цукрових буряків, уражених бактеріями роду Leuconostoc
НА Гусятинська, ТМ Нечипор
4*2017
Аналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру–сирцю
НА Гусятинська, СМ Тетеріна, НМ Романченко
42011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20