Наукове обґрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків НА Гусятинська | 18 | 2008 |
Использование коагулянтов для повышения качества диффузионного сока НА Гусятинская, АА Липец Сахар., 37, 2005 | 17 | 2005 |
Питання мікробіологічного контролю та вибору антисептика при екстрагуванні цукрози НА Гусятинська Цукор України, 12-15, 2006 | 13* | 2006 |
Аналіз інвестиційних механізмів Кіотського протоколу ВС Буковинський, ТМ Чорна, НА Гусятинська Збірник наукових праць Ірпінської фінансово-юридичної академії (економіка …, 2013 | 12* | 2013 |
Использование антисептика-флокулянта при извлечении сахарозы из свекловичной стружки НА Гусятинская, МП Купчик, АА Липец, ТН Чорна, СН Тетерина Сахар, 36-39, 2006 | 10 | 2006 |
Технологічні аспекти перероблення буряків, уражених слизистим бактеріозом НА Гусятинська, ТМ Нечипор Цукор України, 41-46, 2016 | 7* | 2016 |
Методи контролю харчових виробництв: Лабораторний практикум НІ Штангеєва | 7 | 2000 |
Studying the process of extracting sugary substances from the stalks of sweet sorghum in the technology of making food syrups N Husiatynska, N Hryhorenko, O Kalenik, M Husiatynskyi, S Teterina Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 112, 2021 | 6 | 2021 |
До питання екологізації виробництва цукру [електроний ресурс] /[Гусятинська НА, Чорна ТМ, Бондар ЛМ, Касян І. М.] НА Гусятинська Збірник наукових статей «ІІІ-го Всеукраїнського з’їзду екологів з …, 2011 | 6* | 2011 |
Очищення густих напівпродуктів цукрового виробництва з застосуванням нетоксичних реагентів ВО Штангеєв, ОМ Молодницька, НА Гусятинська, ЛС Клименко, ... Цукор України, 30-33, 2011 | 6 | 2011 |
Реалії cьогодення та перспективи майбутнього підготовки питної і технологічної води АА Долінський, ОМ Ободович, ВВ Сидоренко, НА Гусятинська Наукові праці Національного університету харчових технологій, 247-255, 2018 | 5* | 2018 |
Особливості мікробіологічного контролю у виробництві цукру з тростинного цукру-сирцю НА Гусятинська Цукор України.—К.: НАЦУ, 32-36, 2010 | 5 | 2010 |
Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків НА Гусятинська, СМ Тетеріна, МВ Гусятинський, ІМ Касян | 5 | 2010 |
Основні напрямки удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової стружки/Ліпєц АА, Гусятинська НА АА Ліпєц Цукор України, 17-20, 2005 | 5 | 2005 |
Разработка способа подготовки экстрагента для извлечения сахара из свеклы НА Гусятинская Дис. на соиск. науч. ст. канд. наук. К.–1991, 1991 | 5 | 1991 |
Substantiation of a rational method of purification of sugar sorghum juice in the technology of food syrup production Hryhorenko, Nataliia, Husiatynska, Nataliia, Kalenyk, Olha Ukrainian Food Journal 10 (2), 263-276., 2021 | 4* | 2021 |
Improvement of technology for obtaining sugar-containing sorghum syrup with the use of membrane methods V Hryhorenko, N., Husiatynska, N., Vakuliuk, P. & Chibrikov Scientific Works of National University of Food Technologies 26 (1), 142-152, 2020 | 4* | 2020 |
Research into application of zeolite for purification of diffusion juice in sugar production N Husiatynska, T Nechypor, M Husiatynskyi, S Shulga Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-13, 2018 | 4 | 2018 |
Ефективність сучасних дезінфектантів при переробленні цукрових буряків, уражених бактеріями роду Leuconostoc НА Гусятинська, ТМ Нечипор | 4* | 2017 |
Аналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру–сирцю НА Гусятинська, СМ Тетеріна, НМ Романченко | 4 | 2011 |