Follow
Світлана  Майкова
Світлана Майкова
Львівський національний університет імені Івана Франка,кафедра готельно-ресторанної справи та
Verified email at lnu.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Optimum conditions determination of methyl methacrylate obtaining over tungsten-containing catalyst
SVM YV Dmytruk, VV Ivasiv, RV Nebesnyi
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (6 (76)), 2015
152015
Продовольча безпека України
ВВГ НР Джурик, СВ Майкова, НЯ Сусол, МП Ковальчук
Науковий вісник НЛТУ України 21 (4), 2011
142011
Дослідження процесу одержання акрилової кислоти за допомогою альдольної конденсації оцтової кислоти з формальдегідом в газовій фазі
СВМ РВ Небесний, ВВ Івасів, ЮВ Дмитрук, СВ Шибанов
Вісник Національного університету Львівська політехніка. Хімія, технологія …, 2013
32013
Поверхнево-активні властивості спінювачів „Оксаль” і масло „ПОД”
МСВ Жура В.В.
Вісник «Збагачення корисних копалин» 23 (64), 83-88, 2005
3*2005
Інноваційні технології приготування м’ясних січених страв з використанням нетрадиційної сировини
СВ Майкова, ОБ Маслійчук, ЛО Федина, МЯ Бомба, ОБ Максимець
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 56-64, 2022
22022
Конденсація оцтової кислоти з формальдегідом у акрилову кислоту на В-Р-Мо-С8-Ох каталізаторах в газовій фазі
СВМ РВ Небесний, ВВ Івасів, ВМ Жизневський, СВ Шибанов
Вісник Національного університету Львівська політехніка. Хімія, технологія …, 2010
22010
Удосконалення напівфабрикатів з гідробіонтів нетрадиційною сировиною
С Майкова, О Вівчарук
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2022
12022
Нетрадиційна рослинна сировина карпат у технології приготування напоїв оздоровчої дії
МЯ Бомба, ЛО Федина, ОБ Маслійчук, СВ Майкова
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 42-51, 2022
12022
Конденсація метилацетату з формальдегідом у метилакрилат на молібденвмісних каталізаторах в газовій фазі
МСВ Небесний Р.В., Івасів В.В., Жизневський В.М., Шибанов С.В.
Вісник Національного Університету «Львівська політехніка»., 132-134, 2009
12009
1,3-butadiene and methacrylonitrile obtaining using oxidative conversion of C4 olefins over Fe-Te-Mo-Ox catalyst promoted with BaCl2
SM V. Gumenetskiy, V. Zhyznevskiy
Chemistry and Chemical Technology 1 (1), 31-34, 2007
1*2007
Сумісне окислювальне дегідрування, окислення та окислювальний амоноліз бутену-1 та ізобутилену
ЛВ Бажан, ВМ Жизневський, ВВ Гуменецький, СВ Майкова
Украинский химический журнал, 2000
12000
The use of liquid fatty waste from restaurants as an alternative raw material for the food industry, biomedical and pharmaceutical applications, and the production of biofuel
I Romashko, S Maikova, O Vivcharuk, V Ivasiv
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2023
2023
ОСОБЛИВОСТІ ПРОЕКТУВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ ДЛЯ СТВОРЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
С Майкова, О Вівчарук
Міжнародна науково-практична конференція «ГЕОГРАФІЧНА ОСВІТА І НАУКА …, 2023
2023
СИРОВИНА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИГОТОВЛЕННЯ ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
С Майкова, М Бомба, О Маслійчук, Л Федина
Міжнародна науково-практична конференція «ГЕОГРАФІЧНА ОСВІТА І НАУКА …, 2023
2023
Проектування та дизайн закладів готельно – ресторанного господарства: навч. посіб
ХЄП С.В. Майкова та ін.] [О.М. Вівчарук, О.Б. Маслійчук
Київ: Вид-во «Каравела», ISBN 978-960-8019-18-8, 2023
2023
Технології продуктів оздоровчого харчування : монографія. Частина монографії «Розділ 4. Сучасні тенденції виготовлення страв із гідробіонтів та нерибних продуктів моря»
МЯБ С.В. Майкова та ін.] [М.Я. Бомба, І.Г. Пандяк
монографія, 106-157, 2023
2023
ХРІН ЯК СПЕЦІЯ З УНІКАЛЬНИМИ ЛІКУВАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЙОГО ЗАСТОСУВАННЯ В ОЗДОРОВЧОМУ ХАРЧУВАННІ (огляд літератури)
ЛДУБ Бомба М.Я., Майкова С.В.
Гігієна населених місць 72 (http://www.hygiene-journal.org.ua/site/g), 117-123, 2022
2022
The kinetic model of the combined heterogeneously catalyzed condensation and esterification of propionic acid and methyl propionate with formaldehyde and methanol
VV Ivasiv, RV Nebesnyi, SV Maykova
Каталіз та нафтохімія 1 (NO. 33 (2022)), 31-37, 2022
2022
Karotin contained bioyogurts and their use for the development of biologically valuable restaurant dishes
NPS S. V. Maykova, I. S. Romashko, O. M. Vivcharuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
2022
Удосконалення технології виробництва соусів оздоровчого спрямування.
МЯ Бомба, ЖВР Майкова, СВ
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ, ОСВІТИ І ТЕХНОЛОГІЙ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА, 31, 2022
2022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20