Особливості формування та підтримка іміджу підприємств готельно-ресторанного бізнесу ВВ Постова, АВ Лук’янець Підприємництво та інновації, 63-67, 2020 | 23 | 2020 |
Підготовка туристичних кадрів А Лук’янець Економіка та суспільство, 2021 | 5 | 2021 |
Архітектура як чинник формування іміджу готельного підприємства ЛАВ Швець В.В., Мазуркевич І.О. Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві: Науково-технічний …, 2018 | 4* | 2018 |
Теоретичні основи формування професійної культури менеджера міжнародного туризму= Тheoretical basis for formation of professional culture manager of international tourism АВ Лук'янець, ВВ Постова Інфраструктура ринку. 2020. Вип. 47. С. 84-88, 2020 | 3 | 2020 |
Теоретичні аспекти культури обслуговування у закладах готельно-ресторанного господарства ІО Мазуркевич, АВ Лук’янець Економічний вісник Запорізької державної інженерної академії, 143-146, 2018 | 3 | 2018 |
Націоналізація туризму як основа виходу з кризи О Шпак, А Лук’янець Молодь і ринок, 20-22, 2015 | 1 | 2015 |
ЗАСТОСУВАННЯ ГРАФІЧНОГО ДИЗАЙНУ У ЦИФРОВОМУ МАРКЕТИНГУ ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ АВ Лук’янець, ОІ Луценко Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 57-63, 2021 | | 2021 |
Поняття сільського зеленого туризму ЛА В. Туризм ХХІ століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності: матеріали …, 2019 | | 2019 |
СУЧАСНИЙ СТАН ТА ОБ’ЄКТИВНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ МЕНЕДЖЕРА МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗМУ A Lukianets Освітологічний дискурс, 202-214, 2019 | | 2019 |
Атракції Вінницької області як основа розвитку регіонального туризму ЛА В. Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської …, 2019 | | 2019 |
Вплив внутрішніх факторів ринку на розвиток готельних підприємств України ЛАВ Онищук Н.В. Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. Kosice 4 (No. 7 …, 2019 | | 2019 |
Туризм у системі навчально-виховної роботи загальної середньої освіти ЛА В. Матеріали VI Міжнародна науково-практична конференція «Соціально-політичні …, 2018 | | 2018 |
Дослідження туристичної привабливості Дніпропетровської області ЛА В. Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Туризм …, 2018 | | 2018 |
Кадровий потенціал закладів ресторанного господарства як основний аспект рентабельності підприємств у сучасних ринкових умовах ГВВ Лук’янець А.В. Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. Kosice 6 (Issue …, 2018 | | 2018 |
Основні критерії ефективності проектування змісту формування професійної культури майбутнього менеджера туризму АВ Лук’янець Вісник Національної академії Державної прикордонної служби України. Серія …, 2017 | | 2017 |
Аналіз досліджень розвитку готельної галузі України ЛА В. Науковий журнал «Причорноморські економічні студії», 210-220, 2017 | | 2017 |
Theoretical approaches to management of restaurant business enterprises ЛАВ Мазуркевич І.О. Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky 5 (No. 6A/2017 …, 2017 | | 2017 |
Формування системи туристичної освіти: вітчизняний та зарубіжний досвід ЛА В. Андрагогічний вісник. Науковий електронний журнал Житомирського державного …, 2016 | | 2016 |
Спеціалізована підготовка у середній освіті як складова формування менеджера міжнародного туризму Л А. Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи …, 2015 | | 2015 |
Формування професійної культури майбутнього менеджера туризму ЛА В. Економіка: сучасні проблеми та преспективи ровитку в кризових умовах, 212-215, 2014 | | 2014 |