Підписатись
Volodymyr Potapov
Volodymyr Potapov
Інші іменаВолодимир Олексійович Потапов, Владимир Алексеевич Потапов
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine; / ДБТУ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв: підручник
АМ Поперечний, ВО Потапов, ВГ Корнійчук
Київ: Центр учбової літератури, 2012
302012
THE APPLICATION OF OSMOTIC DEHYDRATION IN THE TECHNOLOGY OF PRODUCING CANDIED ROOT VEGETABLES
S Samilyk, M. , Helikh, A. , Bolgova, N. , Potapov, V. , Sabadash
Eastern-European Journal of Enterprise Technologiesthis link is disabled, 2020
19*2020
Кинетика сушки: анализ и управление процессом: монография
ВА Потапов
Х.: ХДУХТ, 2009
18*2009
Analytical study of the bending of isotropic plates, inhomogeneous in thickness
V Plevako, V Potapov, V Kucenko, I Lebedinec, I Pedorych
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 10-16, 2016
152016
Эффект динамического структурирования влаги в процессе сушки
МА Гришин, НИ Погожих, ВА Потапов
Промышленная теплотехника 23 (4-5), 100-105, 2001
142001
Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
ВО Потапов
Харків: ХДУХТ, 2008
132008
Научные основы анализа и управления кинетикой сушки пищевого сырья
ВА Потапов
Потапов ВА–Харьков, 2007
122007
Analysis of kinetics pattern in the formation and separation of a drop of fluid in the form of a capsule
V Potapov, O Neklesa, P Pyvovarov
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 32-40, 2017
112017
Анализ способов сушки и оценка качества сушеной виноградной выжимки
ВА Потапов, ЕН Якушенко, МВ Жеребкин
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 38-41, 2013
102013
Kinetics of wet material drying in the heat-and-mass transfer module under high pressure
V Potapov, O Gritsenko
Industrial Technology and Engineering, 5-9, 2013
92013
Повышение энергоэффективности сушки виноградных выжимок в массообменном модуле с кондуктивным подводом теплоты
ВА Потапов, ЕН Якушенко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 179-184, 2013
82013
Раціональні режими сушіння овочів змішанним теплопідводом
ВО Потапов
ОТІХП, 1994
81994
Study of influence of freezing-defrosting on thermophysical properties of meat systems
M Yancheva, O Dromenko, V Potapov, O Grinchenko, T Zhelieva
EUREKA: Life Sciences, 32-38, 2018
72018
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ВО Потапов, ІВ Бабкіна, СВ Михайлова
Харків: ХДУХТ, 2014
72014
Течія в'язкопластичної рідини в плоскому каналі
ЕВ Білецький, ВО Потапов, ЮА Толчинський, ОВ Петренко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 122-126, 2010
72010
Рациональные режимы сушки овощей смешанным теплоподводом
ВА Потапов
71994
Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems
T Yancheva, M. , Dromenko, O. , Potapov, V. , Grinchenko, O. , Zhelieva
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2018
6*2018
Physical and Analytical Modeling of Infrared Frying in ARJM-0.07-1 Apparatus
V Potapov, V Plevako, S Kostenko, I Pedorich, V Arkhipova
Industrial Technology and Engineering, 54-61, 2016
62016
Optimization of energy consumption for the drying process with pre-heating of the material
V Potapov, E Yakushenko
Abstracts. The Sixth Nordic Drying Conference, Copenhagen, Denmark, 05-08, 2013
62013
The new structural design of scraper mixer for viscous medium mixing
V Potapov, O Mayak
Industrial Technology and Engineering, 16-21, 2013
62013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20