Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ... | 37 | 2010 |
Шрот насіння льону в технології хлібобулочних виробів ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко Харчова наука і технологія, 76-81, 2016 | 13 | 2016 |
Дослідження структурно-механічних властивостей тіста зі шротом насіння льону ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко | 11 | 2015 |
Дослідження впливу шроту льону на якість хліба ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко | 11 | 2015 |
Relationship of strength of emulsions with content of oil in aqueous solutions of corn flour and dry milk AT Vasyukova, AE Alekseev, AV Moshkin, YV Bondarenko, AS Utyuzh, ... International Journal of Pharmaceutical Research 12 (4), 1797-1804, 2020 | 9 | 2020 |
Study of the influence of buckwheat flour and flax seeds on consumption properties of long-stored bakery products Y Bondarenko, L Mykhonik, O Bilyk, O Kochubei-Lytvynenko, ... EUREKA: Life Sciences, 9-18, 2019 | 7 | 2019 |
Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality O Bilyk, Y Bondarenko, A Hryshchenko, V Drobot, V Kovbasa, V Shutyuk Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-16, 2018 | 7 | 2018 |
Research into efficiency of using the complex baking improver" Svizhist" in order to prolong freshness of bran crispbreads B Olena, D Vira, B Yulia, E Halikova Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 4-10, 2017 | 7 | 2017 |
Use of dried carrot pomace in the technology of wheat bread for elderly people A Hryshchenko, O Bilyk, Y Bondarenko, V Kovbasa, V Drobot | 6 | 2019 |
Effect of the complex improver on consumer properties of bakery products O Bilyk, E Halykova, A Shevchenko, O Kochubei-Lytvynenko, ... | 5 | 2020 |
Studying the effect of the integrated bread baking improver" Mineral Freshness Super" on consumer properties of wheat bread O Bilyk, Y Bondarenko, O Kochubei-Lytvynenko, E Halykova, A Fain | 5 | 2019 |
The use of golden flax seeds and oats sourbread in the production of wheat bread Y Bondarenko, O Bilyk, L Mykhonik, O Kochubei-Lytvynenko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11 (100)), 46-55, 2019 | 5 | 2019 |
Використання цитратів цинку та магнію, одержаних методом нанотехнології, у хлібопеченні ВІ Дробот, ЮВ Бондаренко, ВГ Каплуненко | 5 | 2014 |
Глюкозно-фруктозний сироп–перспективний натуральний замінник цукру ВІ Дробот, ТА Сильчук, ЛІ Удворгелі, ЮВ Бондаренко, ОБ Таланов | 5 | 2006 |
Специализированные пищевые продукты, обогащенные незаменимыми компонентами АТ Васюкова, АА Славянский, АА Алексеев, ЮВ Бондаренко, ... ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ПЕРСОНАЛИЗИРОВАННОГО ПИТАНИЯ, 99-105, 2019 | 4 | 2019 |
Investigation of bran loaves staling for the use of complex baking improver" freshness" O Bilyk, V Drobot, Y Bondarenko, E Halikova EUREKA: Life Sciences, 30-34, 2017 | 4 | 2017 |
Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба ВІ Дробот, ТА Сильчук, ЮВ Бондаренко Харчова наука і технологія, 56-58, 2012 | 4 | 2012 |
Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста ЮВ Бондаренко, ВІ Дробот | 4 | 2008 |
Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко | 3 | 2015 |
Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за удосконаленого безопарного способу приготування тіста ОД Тесля, ВІ Дробот, ЮВ Бондаренко | 3 | 2010 |