Підписатись
Бондаренко Юлия Викторовна, Бондаренко Юлія Вікторівна, Bondarenko  Yuliya
Бондаренко Юлия Викторовна, Бондаренко Юлія Вікторівна, Bondarenko Yuliya
доцент, Національний університет харчових технологій, кафедра технології хлібопекарських і
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ...
462010
Шрот насіння льону в технології хлібобулочних виробів
ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
Харчова наука і технологія, 76-81, 2016
162016
Дослідження структурно-механічних властивостей тіста зі шротом насіння льону
ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
122015
Дослідження впливу шроту льону на якість хліба
ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
112015
Study of the influence of buckwheat flour and flax seeds on consumption properties of long-stored bakery products
Y Bondarenko, L Mykhonik, O Bilyk, O Kochubei-Lytvynenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 9-18, 2019
82019
Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality
O Bilyk, Y Bondarenko, A Hryshchenko, V Drobot, V Kovbasa, V Shutyuk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-16, 2018
82018
Use of dried carrot pomace in the technology of wheat bread for elderly people
A Hryshchenko, O Bilyk, Y Bondarenko, V Kovbasa, V Drobot
72019
Research into efficiency of using the complex baking improver" Svizhist" in order to prolong freshness of bran crispbreads
B Olena, D Vira, B Yulia, E Halikova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 4-10, 2017
72017
Studying the effect of the integrated bread baking improver" Mineral Freshness Super" on consumer properties of wheat bread
O Bilyk, Y Bondarenko, O Kochubei-Lytvynenko, E Halykova, A Fain
62019
Effect of the complex improver on consumer properties of bakery products
O Bilyk, E Halykova, A Shevchenko, O Kochubei-Lytvynenko, ...
52020
The use of golden flax seeds and oats sourbread in the production of wheat bread
Y Bondarenko, O Bilyk, L Mykhonik, O Kochubei-Lytvynenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11 (100)), 46-55, 2019
52019
Використання цитратів цинку та магнію, одержаних методом нанотехнології, у хлібопеченні
ВІ Дробот, ЮВ Бондаренко, ВГ Каплуненко
52014
Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба
ВІ Дробот, ТА Сильчук, ЮВ Бондаренко
Харчова наука і технологія, 56-58, 2012
52012
Глюкозно-фруктозний сироп–перспективний натуральний замінник цукру
ВІ Дробот, ТА Сильчук, ЛІ Удворгелі, ЮВ Бондаренко, ОБ Таланов
52006
Whey proteins in bakery products
O Kochubei-Lytvynenko, O Bilyk, Y Bondarenko, V Stabnikov
Bioenhancement and fortification of foods for a healthy diet, 67-88, 2022
42022
Використання кунжутного борошна у виробництві пшеничного хліба
ВІ Дробот, ЮВ Бондаренко, ОА Білик, АМ Грищенко
42018
Investigation of bran loaves staling for the use of complex baking improver" freshness"
O Bilyk, V Drobot, Y Bondarenko, E Halikova
EUREKA: Life Sciences, 30-34, 2017
42017
Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста
ЮВ Бондаренко, ВІ Дробот
42008
Investigation of influence of inulin made from cycoria on structural-mechanical properties of wheat dough
Y Bondarenko, O Bilyk, O Kochubei-Lytvynenko, E Khalikova, A Fain
Технологический аудит и резервы производства 1 (3 (45)), 35-38, 2019
32019
Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста
ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
32015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20