Підписатись
Бондаренко Юлия Викторовна, Бондаренко Юлія Вікторівна, Bondarenko  Yuliya
Бондаренко Юлия Викторовна, Бондаренко Юлія Вікторівна, Bondarenko Yuliya
доцент, Національний університет харчових технологій, кафедра технології хлібопекарських і
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ...
362010
Шрот насіння льону в технології хлібобулочних виробів
ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
Харчова наука і технологія, 76-81, 2016
132016
Дослідження структурно-механічних властивостей тіста зі шротом насіння льону
ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
112015
Дослідження впливу шроту льону на якість хліба
ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
112015
Study of the influence of buckwheat flour and flax seeds on consumption properties of long-stored bakery products
Y Bondarenko, L Mykhonik, O Bilyk, O Kochubei-Lytvynenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 9-18, 2019
72019
Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality
O Bilyk, Y Bondarenko, A Hryshchenko, V Drobot, V Kovbasa, V Shutyuk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-16, 2018
72018
Research into efficiency of using the complex baking improver" Svizhist" in order to prolong freshness of bran crispbreads
B Olena, D Vira, B Yulia, E Halikova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 4-10, 2017
72017
Use of dried carrot pomace in the technology of wheat bread for elderly people
A Hryshchenko, O Bilyk, Y Bondarenko, V Kovbasa, V Drobot
62019
Effect of the complex improver on consumer properties of bakery products
O Bilyk, E Halykova, A Shevchenko, O Kochubei-Lytvynenko, ...
52020
Studying the effect of the integrated bread baking improver" Mineral Freshness Super" on consumer properties of wheat bread
O Bilyk, Y Bondarenko, O Kochubei-Lytvynenko, E Halykova, A Fain
52019
Використання цитратів цинку та магнію, одержаних методом нанотехнології, у хлібопеченні
ВІ Дробот, ЮВ Бондаренко, ВГ Каплуненко
52014
Глюкозно-фруктозний сироп–перспективний натуральний замінник цукру
ВІ Дробот, ТА Сильчук, ЛІ Удворгелі, ЮВ Бондаренко, ОБ Таланов
52006
Специализированные пищевые продукты, обогащенные незаменимыми компонентами
АТ Васюкова, АА Славянский, АА Алексеев, ЮВ Бондаренко, ...
ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ПЕРСОНАЛИЗИРОВАННОГО ПИТАНИЯ, 99-105, 2019
42019
The use of golden flax seeds and oats sourbread in the production of wheat bread
Y Bondarenko, O Bilyk, L Mykhonik, O Kochubei-Lytvynenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11 (100)), 46-55, 2019
42019
Investigation of bran loaves staling for the use of complex baking improver" freshness"
O Bilyk, V Drobot, Y Bondarenko, E Halikova
EUREKA: Life Sciences, 30-34, 2017
42017
Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба
ВІ Дробот, ТА Сильчук, ЮВ Бондаренко
Харчова наука і технологія, 56-58, 2012
42012
Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста
ЮВ Бондаренко, ВІ Дробот
42008
Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста
ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
32015
Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за удосконаленого безопарного способу приготування тіста
ОД Тесля, ВІ Дробот, ЮВ Бондаренко
32010
Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості виробів
ЮВ Бондаренко, ВІ Дробот
32009
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20