Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ... | 46 | 2010 |
Шрот насіння льону в технології хлібобулочних виробів ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко Харчова наука і технологія, 76-81, 2016 | 16 | 2016 |
Дослідження структурно-механічних властивостей тіста зі шротом насіння льону ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко | 12 | 2015 |
Дослідження впливу шроту льону на якість хліба ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко | 11 | 2015 |
Study of the influence of buckwheat flour and flax seeds on consumption properties of long-stored bakery products Y Bondarenko, L Mykhonik, O Bilyk, O Kochubei-Lytvynenko, ... EUREKA: Life Sciences, 9-18, 2019 | 8 | 2019 |
Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality O Bilyk, Y Bondarenko, A Hryshchenko, V Drobot, V Kovbasa, V Shutyuk Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-16, 2018 | 8 | 2018 |
Use of dried carrot pomace in the technology of wheat bread for elderly people A Hryshchenko, O Bilyk, Y Bondarenko, V Kovbasa, V Drobot | 7 | 2019 |
Research into efficiency of using the complex baking improver" Svizhist" in order to prolong freshness of bran crispbreads B Olena, D Vira, B Yulia, E Halikova Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 4-10, 2017 | 7 | 2017 |
Studying the effect of the integrated bread baking improver" Mineral Freshness Super" on consumer properties of wheat bread O Bilyk, Y Bondarenko, O Kochubei-Lytvynenko, E Halykova, A Fain | 6 | 2019 |
Effect of the complex improver on consumer properties of bakery products O Bilyk, E Halykova, A Shevchenko, O Kochubei-Lytvynenko, ... | 5 | 2020 |
The use of golden flax seeds and oats sourbread in the production of wheat bread Y Bondarenko, O Bilyk, L Mykhonik, O Kochubei-Lytvynenko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11 (100)), 46-55, 2019 | 5 | 2019 |
Використання цитратів цинку та магнію, одержаних методом нанотехнології, у хлібопеченні ВІ Дробот, ЮВ Бондаренко, ВГ Каплуненко | 5 | 2014 |
Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба ВІ Дробот, ТА Сильчук, ЮВ Бондаренко Харчова наука і технологія, 56-58, 2012 | 5 | 2012 |
Глюкозно-фруктозний сироп–перспективний натуральний замінник цукру ВІ Дробот, ТА Сильчук, ЛІ Удворгелі, ЮВ Бондаренко, ОБ Таланов | 5 | 2006 |
Whey proteins in bakery products O Kochubei-Lytvynenko, O Bilyk, Y Bondarenko, V Stabnikov Bioenhancement and fortification of foods for a healthy diet, 67-88, 2022 | 4 | 2022 |
Використання кунжутного борошна у виробництві пшеничного хліба ВІ Дробот, ЮВ Бондаренко, ОА Білик, АМ Грищенко | 4 | 2018 |
Investigation of bran loaves staling for the use of complex baking improver" freshness" O Bilyk, V Drobot, Y Bondarenko, E Halikova EUREKA: Life Sciences, 30-34, 2017 | 4 | 2017 |
Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста ЮВ Бондаренко, ВІ Дробот | 4 | 2008 |
Investigation of influence of inulin made from cycoria on structural-mechanical properties of wheat dough Y Bondarenko, O Bilyk, O Kochubei-Lytvynenko, E Khalikova, A Fain Технологический аудит и резервы производства 1 (3 (45)), 35-38, 2019 | 3 | 2019 |
Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко | 3 | 2015 |