Подписаться
Захаров Володимир Володимирович
Захаров Володимир Володимирович
Національний університет харчових технологій, м. Київ
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Whey desalination using polymer and inorganic membranes: Operation conditions
ZV Myronchuk Valerii, Zmievskii Yurii, Dzyazko Yuliya, Rozhdestvenska Ludmila
Acta Periodica Technologica, 103-115, 2018
382018
Electrodialytic whey demineralization involving polymer-inorganic membranes, anion exchange resin and graphene-containing composite
V Myronchuk, Y Zmievskii, Y Dzyazko, L Rozhdestveska, V Zakharov, ...
Acta Periodica Technologica, 163-171, 2019
352019
Composite inorganic anion exchange membrane for electrodialytic desalination of milky whey
Y Dzyazko, L Rozhdestveskaya, Y Zmievskii, V Zakharov, V Myronchuk
Materials Today: Proceedings 6, 250-259, 2019
312019
Ozonation of nanofiltration permeate of whey before processing by reverse osmosis
YG Zmievskii, VV Zaharov, OS Rudenko, IM Biletskaya, VG Myronchuk
Acta Periodica Technologica 2017 (48), 315-323, 2017
122017
Filtration membranes containing nanoparticles of hydrated zirconium oxide–graphene oxide
L Rozhdestvenska, K Kudelko, V Ogenko, O Palchik, T Plisko, ...
Nanomaterials and Nanocomposites, Nanostructure Surfaces, and Their …, 2021
102021
Функції системи охорони праці в країнах-учасницях Європейського союзу з огляду входження до нього України
ВБ Руринкевич, ВВ Захаров
Інформаційний бюлетень з охорони праці, 20-24, 2005
92005
Особливості ремоделювання серця у підлітків із ПАГ
ЛФ Богмат, ВВ Ніконова, ВВ Захаров
Укр. кардіол. журн, 5-9, 2003
52003
Organic-inorganic ion exchange materials for electromembrane processing of liquid wastes produced dairy industry
Y Dzyazko, Y Borysenko, Y Zmievskii, V Zakharov, V Myronchuk, ...
Materials Today: Proceedings 50, 496-501, 2022
42022
Застосування алгоритму наївного Баєсового класифікатора для розрахунку та прогнозування процесів озонування
ВВ Захаров, ОА Устінов, ЮГ Змієвський, ВГ Мирончук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 91-98, 2018
22018
Озонування рідин молочної промисловості
ВВ Захаров, ІМ Білецька, ЮГ Змієвський, ВГ Мирончук
Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових …, 2017
22017
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ САЛАТІВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
ВВ ЗАХАРОВ, ВВ ВИННИК
РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ЛЕГКОЇ, ТЕКСТИЛЬНОЇ І ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, 133, 2022
12022
Технологія пісочного печива з використанням борошна з насіння гарбуза
ЛГ Дейниченко, ВВ Захаров, ТО Роман, МІ Зорін
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
12020
Розроблення схеми переробки нанофільтраційного пермеату молочної сироватки
ВВ Захаров, ЮГ Змієвський, ВГ Мирончук, ЮС Дзязько
Харчова промисловість, 74-80, 2018
12018
Whey electrodialysis using organic-inorganic membranes
VGM Yu.G. Zmievskii, L.M. Rozhdestvenska, V.V. Zakharov, Yu.S. Dzyazko
Promising materials and processes in technical electrochemistry, 2016
12016
Electromembrane recycling of liquid wastes of dairy industry using organic-inorganic membranes
YS Dzyazkoa, LM Rozhdestvenskayaa, YG Zmievskiib, YM Volfkovichc, ...
Issues of Chemistry and Chemical Technology 6, 40-46, 2015
12015
Метод організації системи захисту корпоративної інформації на основі технології Honeynet
ВВ Захаров
Хмельницький національний університет, 2024
2024
Використання зелених листових овочів у дієтичному харчуванні
СМ Войтешенко, ВВ Захаров, ІЛ Корецька
Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 142, 2024
2024
Розширення асортименту вегетаріанських солодких страв завдяки використанню нетрадиційної сировини
ДВ Фефелов, ЛЄ Мамченко, ВВ Захаров
2023
Фактори попередження та усунення ускладнень в глибоких нафтогазових свердловинах
ВВ Захаров, АО Ігнатов
НТУ ДП, 2022
2022
Удосконалення транспортно-технологічної схеми доставки нафтопродуктів на АЗС при забезпеченні їх бездефіцитної роботи на прикладі «WOG-РІТЕЙЛ»
ВВ Захаров
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20