Светлана Ляшенко
Светлана Ляшенко
Украинский институт экспертизы сортов растений
Підтверджена електронна адреса в sops.gov.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Впровадження АСУТП цукрового виробництва в Україні: екологічні аспекти
СО Ляшенко, АМ Фесенко, ОС Ляшенко, ВВ Юрченко, СА Ляшенко, ...
ХНТУСГ, 2018
22018
Определение безопасных режимов работы для автоматизированной системы управления выпарной установкой сахарного завода
СА Ляшенко, АМ Фесенко, АС Ляшенко, СО Ляшенко, ОС Ляшенко
ХНТУСГ, 2016
22016
Результати державного сортовивчення якості зерна сортів пшениці м’якої озимої, занесених до державного реєстру сортів рослин України
ОО Шовгун, ВВ Шелепов, ВМ Лисікова, СО Ляшенко, СЛ Чухлєб, ...
Сортовивчення та охорона прав на сорти рослин, 2008
2*2008
Біохімічні властивості нових сортів ріпаку
ОІ Рудник- Іващенко, ОО Шовгун, НП Щербиніна, АП Іваницька, ...
сортовивчення, 29-33, 2014
12014
Порівняльне дослідження якісних показників сучасних сортів та гібридів соняшнику у сортовипробуванні
ОО Шовгун, ВІ Ярешко, АП Іваницька, СО Ляшенко, СЛ Чухлєб, ...
Сортовивчення та охорона прав на сорти рослин, 2010
12010
Застосування сучасних інформаційних технологій в АСУТП цукрового виробництва
СО Ляшенко, ОС Ляшенко, ІС Біляºва
Наукові праці національного університету харчових технологій.–Київ, НТУХТ, 60-62, 2009
12009
Результати державного сортовипробування якості зерна сортів пшениці м’якої ярої (Triticum aestivum), занесених до державного реєстру сортів рослин України
ОО Шовгун, ВВ Шелепов, ВМ Лисікова, СО Ляшенко, СЛ Чухлєб, ...
Сортовивчення та охорона прав на сорти рослин, 2008
12008
Оптимізація екологічних та якісних показників роботи цукрових заводів шляхом удосконалення математичного забезпечення АСУТП цукрового виробництва
СО Ляшенко, АМ Фесенко, ВВ Юрченко, ОВ Кісь
Науковий журнал «Інженерія природокористування», 128-136, 2020
2020
Динаміка вмісту білка та числа падіння жита посівного озимого в розрізі грунтово-кліматичних зон в середньому за 2017-2019 рр.
ОВ Топчій, СО Ляшенко
Новітні агротехнології, 25-26, 2020
2020
ВИЗНАЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ МАТЕМАТИЧНИХ МОДЕЛЕЙ ПРОЦЕСУ ВИПАРЮВАННЯ СОКУ ДЛЯ АВТОМАТИЗОВАНИХ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ
СО Ляшенко, ВМ Кісь, АМ Фесенко, ОС Ляшенко
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 9 (1), 2019
2019
Розробка підходу щодо визначення енергоефективних та екологічно безпечних режимів роботи випарних установок у системі автоматизованого управління цукрових заводів
СО Ляшенко, АМ Фесенко, ОС Ляшенко, ОВ Кісь
ХНТУСГ, 2019
2019
ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ МАТЕМАТИЧЕСКИХ МОДЕЛЕЙ ПРОЦЕССА ВЫПАРИВАНИЯ СОКА ДЛЯ АВТОМАТИЗИРОВАННЫХ СИСТЕМ УПРАВЛЕНИЯ
СО Ляшенко, ВМ Кісь, АМ Фесенко, ОС Ляшенко
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 1 (9 …, 2019
2019
Побудова математичних моделей різних схем процесу випарювання соку для автоматизованих систем управління
СО Ляшенко, АМ Фесенко, ОС Ляшенко
Науковий журнал «Інженерія природокористування», 79-89, 2019
2019
Oбґрунтування застосування показників якості в енерго–та екологічно ефективних АСУ цукрового виробництва
СО Ляшенко, АМ Фесенко, ОС Ляшенко, ВМ Кісь
Науковий журнал «Інженерія природокористування», 47-56, 2019
2019
Вивчення впливу борошна люпину вузьколистого на реологічні властивості тіста з пшеничного борошна
ЛМ Присяжнюк, СО Ляшенко, ІВ Смульська, ТМ Хоменко
Науково-практичний журнал "Сортовивчення та охорона прав на сорти рослин" 15 …, 2019
2019
Класифікатор показників якості ботанічних таксонів, сорти яких проходять експертизу на придатність до поширення
ЗБ Києнко, ТМ Хоменко, ЛМ Присяжнюк, ІО Діхтяр, СГ Димитров, ...
Вінниця: ФОП Корзун Д.Ю., 2019
2019
Визначення молекулярно-генетичного поліморфізму сільськогосподарських культур за допомогою SSR маркерів
ЛМ Присяжнюк, СО Ткачик, ЮВ Шитікова, ОВ Піскова, ІО Діхтяр, ...
Вінниця: ФОП Корзун Д.Ю., 2019
2019
Investigation of the impact of Lupinus angustifolius L. flour on the rheological properties of wheat flour dough
ЛМ Присяжнюк, СО Ляшенко, ІВ Смульська, ТМ Хоменко
Plant varieties studying and protection 15 (1), 80-92, 2019
2019
Вплив насіння люпину на хлібопекарські властивості пшеничного борошна
АП Іваницька, ОО Бадяка, СО Ляшенко, ЛМ Присяжнюк
Новітні технології вирощування сільськогосподарських культур, 186-188, 2018
2018
Визначення теплових режимів роботи випарної станції цукрового заводу
МО Шкондіна, СО Ляшенко
ХНТУСГ, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20