Сергій Вербицький Сергей Вербицкий Sergii Verbytskyi
Сергій Вербицький Сергей Вербицкий Sergii Verbytskyi
Институт продовольственных ресурсов НААН
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Поручим это роботу!
СБ Вербицкий
Мясной Бизнес, 47, 48, 2016
46*2016
Птахівництво: сучасний стан та прогнози
ВШ С. Вербицький
Птахівництво, 4-7, 2008
242008
стратегічні аспекти розвитку: монографія/за заг. ред. акад. НААН ЯМ Гадзала; Інститут продовольчих ресурсів НААН
Х промисловість України
К.: Аграрн. наука, 2016
11*2016
5509-2002. Zhyry tvarynni i roslynni ta olii
ISO DSTU
Pryhotuvannia metylovykh efiriv zhyrnykh kyslot (in Ukrainian), 2010
92010
Измельчение мясного сырья
АВБ С. Б. Вербицкий, В. В. Шевченко
Мясной бизнес, 84-96, 2010
8*2010
Detecting and withdrawing of foreign inclusions as critical control points of HACCP plans for meat processing facilities
K Kopylova, S Verbytskyi, T Kos, O Verbova, O Kozachenko
Food Resources, 159-167, 2018
62018
Зависимости структурно-механических характеристик тонкоизмельченных фаршевых масс от геометрических параметров эмульситатора
МА Вербицкий, Сергей Борисович, Шевченко, Владимир Витальевич, Шугай
Пищевая промышленность: наука и технологии, 55-59, 2010
62010
Результати порівняльних досліджень тонкого подрібнення м'ясної сировини в одну та дві стадії
СБ Франко, Олена Василівна, Шевченко, Володимир Віталійович, Вербицький
Вісник аграрної науки, 63-65, 2007
62007
Что влияет на качество свинины
СБ Вербицький
Животноводство России. Спецвыпуск по свиноводству, 39, 40, 2016
5*2016
Peculiarities of technological means of meat processing industry in Ukraine
O Kovalenko, S Verbytskyi, L Yashchenko, H Lysenko
Economic and Engineering Studies. The Scientific Journal of Cahul State …, 2020
4*2020
Оборудование для переработки вторичного мясного сырья: вчера, сегодня и завтра
СБ Вербицкий
Мясной бизнес, 66-70, 2012
42012
А чи якісне м’ясо ви виробляєте?
СБ Вербицький
Наше птахівництво, 40-42, 2011
4*2011
А чи якісне м'ясо ви виробляєте?
СБ Вербицький
Наше птахівництво, 8-11, 2011
4*2011
Интенсивный посол мясного сырья: теоретические основы процесса, оборудование для подготовки посолочных рассолов
ВВ Вербицкий, Сергей Борисович, Шевченко
Мясной Бизнес, 74-80, 2009
42009
Интенсивный посол мясного сырья: теоретические основы процесса, оборудование для подготовки посолочных рассолов
ВВ Вербицкий, Сергей Борисович, Шевченко
Мясной бизнес, 74-80, 2009
42009
Konstruktsiia i tekhnologicheskie osobennosti ispolzovaniia emulsitatora miasnogo syria [Design and technological peculiarities of use of a flow cutter for meat]
SB Verbytskyi, EV Kopylova, NF Usatenko, TA Kryzhska
Vestnik Gosudarstvennogo universiteta imeni Shakarima goroda Semei–Bulletin …, 2019
32019
Обґрунтування рецептур функціональних паштетних продуктів, призначених для харчування дітей дошкільного і шкільного віку
ЛМ Борсолюк, ЛУ Войцехівська, ОВ Франко, ТВ Шелкова, ...
Продовольчі ресурси, 49-62, 2018
32018
И для птицекомплексов, и для фермерских хозяйств...
ЕВ Копылова, СБ Вербицкий
Животноводство России, 7-9, 2018
32018
И для птицекомплексов, и для фермерских хозяйств...
ЕВ Копылова, СБ Вербицкий
Животноводство России, 7-9, 2017
32017
Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей рослинної сировини у складі функціональних паштетних продуктів
ЛМ Борсолюк, ЛІ Войцехівська, СБ Вербицький, ВЮ Лизова
Продовольчі ресурси, 126-135, 2017
32017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20