Підписатись
Сергій Вербицький Сергей Вербицкий Sergii Verbytskyi
Сергій Вербицький Сергей Вербицкий Sergii Verbytskyi
Інші іменаSergey Verbitsky
Институт продовольственных ресурсов НААН
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Поручим это роботу!
СБ Вербицкий
Мясной Бизнес, 47, 48, 2016
64*2016
стратегічні аспекти розвитку: монографія/за заг. ред. акад. НААН ЯМ Гадзала; Інститут продовольчих ресурсів НААН
Х промисловість України
К.: Аграр. наука, 2016
34*2016
2917-2001. Meat and meat products
ISO DSTU
Definition of pH (control method)(ISO 2917: 1974, IDT), 2001
29*2001
Птахівництво: сучасний стан та прогнози
ВШ С. Вербицький
Птахівництво, 4-7, 2008
282008
Peculiarities of technological means of meat processing industry in Ukraine
O Kovalenko, S Verbytskyi, L Yashchenko, H Lysenko
Economic and Engineering Studies. The Scientific Journal of Cahul State …, 2020
25*2020
937: 2005.(2007)
ISO DSTU
M’jaso ta m’jasnі produkty. Vyznachennja vmіstu azotu (kontrol'nyi metod …, 2007
22*2007
Detecting and withdrawing of foreign inclusions as critical control points of HACCP plans for meat processing facilities
K Kopylova, S Verbytskyi, T Kos, O Verbova, O Kozachenko
Продовольчі ресурси, 159-167, 2018
192018
Интенсивный посол мясного сырья: теоретические основы процесса, оборудование для подготовки посолочных рассолов
ВВ Вербицкий, Сергей Борисович, Шевченко
Мясной бизнес, 74-80, 2009
19*2009
Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей рослинної сировини у складі функціональних паштетних продуктів
ЛМ Борсолюк, ЛІ Войцехівська, СБ Вербицький, ВЮ Лизова
Продовольчі ресурси, 126-135, 2017
17*2017
5508-2001 «Fats and oils of animal and vegetable. Gas chromatography analysis of fatty acid methyl esters (ISO 5508: 1990, IDT)
ISO DSTU
Effective from, 01-01, 2003
17*2003
Основні засади сучасного біологічного пакування молочних продуктів
КВ Копилова, СБ Вербицький, ОБ Козаченко, ОВ Вербова
Продовольчі ресурси, 69-86, 2019
15*2019
Theoretic approaches to substantiate shelf life capacity of butter and spreads
A Bocharova-Leskina, S Verbytskyi
Journal of Engineering Science 26 (3), 78-88, 2019
152019
The influence of globalization processes on the innovative development of the food industry of Ukraine in the phases of business cycles
A Balian, M Sychevsky, O Kovalenko, L Yashchenko, S Verbytskyi
Agricultural Science and Practice 6 (3), 63-76, 2019
14*2019
5509-2002 Zhyry tvarynni i roslynni ta olii
ISO DSTU
Pryhotuvannia metylovykh efiriv zhyrnykh kyslot (ISO 5509: 2000, IDT)[DSTU …, 2003
14*2003
The effects of thickeners upon the viscous properties of sour cream with a low fat content
SG Danylenko, OV Bodnarchuk, TM Ryzhkova, GI Diukareva, ...
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 19 (3), 359-368, 2020
132020
Игольные инъекторы и массажеры мяса
ВВ Вербицкий, Сергей Борисович, Шевченко
Мясной Бизнес, 49-52, 2011
13*2011
Enhancing National Standards for meat and dairy industry
I Romanchuk, K Kopylova, O Verbytskyi, Sergii, Kozachenko, N Patsera
Food Resources 9 (16), 150-163, 2021
12*2021
Using of low-value raw poultry materials
SV Tetiana Zmiievska, Nina Usatenko
Ukrainian Food Journal 3 (4), 497-504, 2014
12*2014
Зависимости структурно-механических характеристик тонкоизмельченных фаршевых масс от геометрических параметров эмульситатора
МА Вербицкий, Сергей Борисович, Шевченко, Владимир Витальевич, Шугай
Пищевая промышленность: наука и технологии, 55-59, 2010
12*2010
Обґрунтування рецептур функціональних паштетних продуктів, призначених для харчування дітей дошкільного і шкільного віку
ЛМ Борсолюк, ЛУ Войцехівська, ОВ Франко, ТВ Шелкова, ...
Продовольчі ресурси, 49-62, 2018
11*2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20