Підписатись
Сергій Вербицький Сергей Вербицкий Sergii Verbytskyi
Сергій Вербицький Сергей Вербицкий Sergii Verbytskyi
Інші іменаSergey Verbitsky
Институт продовольственных ресурсов НААН
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Поручим это роботу!
СБ Вербицкий
Мясной Бизнес, 47, 48, 2016
60*2016
стратегічні аспекти розвитку: монографія/за заг. ред. акад. НААН ЯМ Гадзала; Інститут продовольчих ресурсів НААН
Х промисловість України
К.: Аграр. наука, 2016
28*2016
Птахівництво: сучасний стан та прогнози
ВШ С. Вербицький
Птахівництво, 4-7, 2008
272008
Peculiarities of technological means of meat processing industry in Ukraine
O Kovalenko, S Verbytskyi, L Yashchenko, H Lysenko
Economic and Engineering Studies. The Scientific Journal of Cahul State …, 2020
20*2020
Detecting and withdrawing of foreign inclusions as critical control points of HACCP plans for meat processing facilities
K Kopylova, S Verbytskyi, T Kos, O Verbova, O Kozachenko
Продовольчі ресурси, 159-167, 2018
182018
Интенсивный посол мясного сырья: теоретические основы процесса, оборудование для подготовки посолочных рассолов
ВВ Вербицкий, Сергей Борисович, Шевченко
Мясной бизнес, 74-80, 2009
16*2009
Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей рослинної сировини у складі функціональних паштетних продуктів
ЛМ Борсолюк, ЛІ Войцехівська, СБ Вербицький, ВЮ Лизова
Продовольчі ресурси, 126-135, 2017
13*2017
Основні засади сучасного біологічного пакування молочних продуктів
КВ Копилова, СБ Вербицький, ОБ Козаченко, ОВ Вербова
Продовольчі ресурси, 69-86, 2019
12*2019
Theoretic approaches to substantiate shelf life capacity of butter and spreads
A Bocharova-Leskina, S Verbytskyi
Journal of Engineering Science 26 (3), 78-88, 2019
122019
5509-2002 Zhyry tvarynni i roslynni ta olii
ISO DSTU
Pryhotuvannia metylovykh efiriv zhyrnykh kyslot (ISO 5509: 2000, IDT)[DSTU …, 2003
12*2003
The influence of globalization processes on the innovative development of the food industry of Ukraine in the phases of business cycles
A Balian, M Sychevsky, O Kovalenko, L Yashchenko, S Verbytskyi
Agricultural Science and Practice 6 (3), 63-76, 2019
11*2019
Что влияет на качество свинины
СБ Вербицький
Животноводство России. Спецвыпуск по свиноводству, 39, 40, 2016
112016
Nuzhno by pointensivnee (Igolnye inyektory i massazhery miasa)[You should do it in more intensive way (Needle injectors and meat tumblers)]
SB Verbytskyi, VV Shevchenko
Myasnoy biznes [Meat Business] 4 (99), 49-52, 2011
11*2011
Зависимости структурно-механических характеристик тонкоизмельченных фаршевых масс от геометрических параметров эмульситатора
МА Вербицкий, Сергей Борисович, Шевченко, Владимир Витальевич, Шугай
Пищевая промышленность: наука и технологии, 55-59, 2010
11*2010
Измельчение мясного сырья
АВБ С. Б. Вербицкий, В. В. Шевченко
Мясной бизнес, 84-96, 2010
10*2010
Интенсивный посол мясного сырья: теоретические основы процесса, оборудование для подготовки посолочных рассолов
ВВ Вербицкий, Сергей Борисович, Шевченко
Мясной Бизнес, 74-80, 2009
102009
General provisions and practical ways to ensure traceability of raw materials and products in bakery industry
О Куць, С Вербицький, О Козаченко, Н Пацера
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (17), 72-87, 2021
92021
General provisions and practical ways to ensure traceability of raw materials and products in bakery industry
O Kuts, O Verbytskyi, Sergii, Kozachenko, N Patsera
Food Resources 9 (17), 42-87, 2021
9*2021
The effects of thickeners upon the viscous properties of sour cream with a low fat content
SG Danylenko, OV Bodnarchuk, TM Ryzhkova, GI Diukareva, ...
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 19 (3), 359-368, 2020
92020
Обґрунтування рецептур функціональних паштетних продуктів, призначених для харчування дітей дошкільного і шкільного віку
ЛМ Борсолюк, ЛУ Войцехівська, ОВ Франко, ТВ Шелкова, ...
Продовольчі ресурси, 49-62, 2018
9*2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20